Kokkeværket

Her på siden kan du se de gæstekokke, der allerede har besøgt Klub Vollmer – og dem, du kan glæde dig til at møde i de kommende uger.

Francis Cardenau

Francis Cardenau

Francis har uddannet mig på Le Sommelier i Bredgade. Jeg stod i lære alle årerne under ham derinde, og kan ikke takke ham nok for den gastronomiske base, han har givet mig med i rygsækken. Der er ingen i det gastronomiske Danmark, der ikke har den dybeste respekt for den mand. Jeg er så taknemmelig over, at han vil være med i klubben. Francis og hans mad skal man simpelthen opleve. Så gør man sig selv den største tjeneste.

Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg kender de fleste af os fra ”Det søde liv”, ”Den store bagedyst”, ”Price / Blomsterberg” m.fl. Mette er et utrolig passioneret menneske, som har sendt appetit rundt i danskerenes stuer, hvor hun i årevis har delt ud af sin faglighed og sans for detaljen. Mette og jeg kender også hinanden fra aftener med gode venner om bordet uden hverken kameraer og folk der kigger med, men ren og skær hygge... Tro mig når jeg siger, at ligeså sød og artig Mette er på skærmen, ligeså fræk, sjov og upassende er hun udenfor kameraets søgelys... Altså på den helt gode måde. Jeg er tosset med Mette.

Jakob de Neergaard

Jakob de Neergaard

Jakob de Neergaard var min køkkenchef i mine år på Søllerød Kro, da jeg var souschef frem til mit job i Kongehuset. Han er den mest respektindgydende kok, jeg har arbejdet under. Ligeså sød, smilende og venlig han er, ligeså vild, voldsom og disciplineret er han nemlig også. Man skal ikke tage fejl, og man skal bestemt ikke sjuske og slappe af, når han forventer en standart. Jakob er i dag min virkelig gode ven, som jeg sparrer med rent gastronomisk, men vi tager også på ferier sammen med vores familier. Seneste tur gik til Færøerne, hvor Jakobs kone Anja er fra...

Louisa Lorang

Louisa Lorang

Louisa og jeg er jo nærmest kolleger, bare uden at møde hinanden på "arbejdspladsen". Nemlig i Go´Morgen Danmark. Og der er jo som bekendt kun én kok på hver dag. Det kunne nu ellers være hyggeligt, at være to på ad gangen ;) Louisa er en af de dygtigste opskriftsskabende kokke herhjemme. Du kan roligt gå ombord i hende magiske univers på hendes hjemmeside eller svælge i hende magasin Lorang & Co. Jeg finder selv masser af inspiration der. Louisa er så dygtig med smage, farver og strukturer. Du finder aldrig en kedelig ret fra hendes hånd. Senest var jeg gæst i Louisas fantastiske podcast HER ER DIT MADLIV på Podradio.

Gordon P. Henriksen

Gordon P. Henriksen

Gordon Peter Henriksen er en dansk lystfisker, radio- og tv-vært, journalist, foredragsholder og skribent der især er kendt som vært for radioprogrammet Fisketegn på Radio24syv og TV-programmerne Storrygeren på DR. Han medvirker i flere tv-programmer, bl.a. på DR2, DR Ultra og National Geographic Channel. Gordon inviterede mig med i hans podcast på Radio 24syv for nogle år siden, og vi optog afsnittet i huset på Bornholm, som du kender fra klubben. Columbus og Gordon leger næsten ligeså meget sammen, som Columbus og jeg gør... Så det kan kun blive godt med Gordon herinde.

Theis Brydegaard

Theis Brydegaard

Theis Brydegaard kender du måske fra Go´Morgen Danmark, hvor han i mange år har inspireret seerne med sine smukke og smagfulde retter. Man forstå næsten ikke, hvordan den mand, kan få så meget smag ind i retterne. Theis er i dag på restaurant Alchemist, hvor han laver mad, som man slet ikke kan begribe. Heldigvis mestrer han både det virkelig vilde og crazy på samme tid som det smagfulde og let tilgængelige. Så prøv endelig hans opskrifter af, og få dig en på opleveren.

Carsten Kyster

Carsten Kyster

Carsten Kyster er vild. På den gode måde. Han har arbejdet i bl.a. Australien, Thailand og England. I London var han kok på RiverCafé, hvor han lavede mad sammen med Jamie Oliver. Derefter var han souschef på Sugar Club hos Peter Gordon. Listen er lang. Jeg så første gang Carsten på skærmen for mange år siden, hvor han lavede mad med sin søn Harry i "Harrys køkken". Det var sindsygt godt tv. Se om du kan finde dem i arkiverne hos DR. I dag har Carsten et samarbejde med Resort kæden Soneva Fushi ved at opbygge den veganske restaurant Shades of Green i deres økologiske køkkenhave. De benytter sig af den globale bevægelse, der lægger vægt på friske, økologiske og lokale produkter som værende vigtige for en sund livsstil, samtidig med, at de er et klimabevidst valg i overensstemmelse med Sonevas værdier. Måske man skulle tage afsted en dag... I wish.

Magnus Sonne

Magnus Sonne

Magnus og jeg går et godt stykke tilbage. Vi kender også hinanden fra Go´Morgen Danmark, hvor vi næsten side om side har hygget om seerne derhjemme. Magnus har rødder på Bornholm, og efter mange år i København er han faktisk flyttet tilbage til solskinsøen med sin familie, og har gan i 1000 ting som altid. Magnus har udviklet opskrifter og produkter for flere af de store spillere herhjemme bl.a. Løgismose, Årstiderne og nu Smage-Compagniet og Lokale Rødder. Så hvis der er nogen, der kan finde på og kreere, er det Magnus. Jeg gider godt smage, hvis det er...