Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kulmule - Jakob. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Kulmule - Jakob

Kulmule - Jakob

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Fisken: Bed fiskehandleren om at fjerne skællene. Hvis du ikke kan få fileterne med skind kan du sagtens stege fileterne uden og opnå et godt resultat. Hvis du har skind på, og skællene er fjernet, så rids forsigtigt ned gennem skindet, så der kommer...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Ayoe T.

    Den må bare laves. Kan jeg ikke bruge skælbrosme i stedet for. Er så heldig at have en den del af den i fryseren.

    • Jesper Vollmer

      Jo selvfølgelig… nu bruger Jakob bare kulmule, men brosme er fuldt ud lige så fint.

  • Ayoe T.

    Tak for hurtigt svar. Melder tilbage med resultatet. Kan næsten smage på opskriften at den er vildt god. Glæder mig😀

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.