Handelsbetingelser

Ordre og leverance

Du opretter dig som medlem ved at klikke på det medlemskab, som passer dig bedst (årligt eller månedligt medlemskab). Klub Vollmer beder om nogle oplysninger, som du skal udfylde. Så snart du har godkendt betalingsbetingelserne, og vi har dine informationer, bliver din bestilling behandlet. Dit medlemskab begynder straks, Klub Vollmer har modtaget betalingen.

Klub Vollmer er en abonnementsservice, hvor du hver uge modtager en ingrediens-/indkøbsliste, en tilhørende opskrift og et videolink. I videoen guides du gennem opskriften og frembringer dermed et måltid. Videoen kan ses så ofte, du ønsker, og når som helst, det passer dig.

Alle priser er inkl. moms.

Som medlem af Klub Vollmer har du adgang til specielle rabatter og særtilbud i Klub Vollmers webshop (Shop Vollmer), og du bliver inviteret til klubevents og -konkurrencer. 

Du har adgang til opskrifter, videoer, events og rabatter til og med dit medlemskabs sidste dag.

Betaling og opsigelse

Der betales månedligt eller årligt alt efter, hvilket medlemskab du har valgt. Medlemskabet er fortløbende. 

Der er ingen binding på medlemskab, og du kan når som helst opsige dit abonnement, men vi giver ikke penge tilbage for en allerede påbegyndt periode.

Medlemskab opsiges på klubvollmer.dk via punktet “Opsig medlemskab” i menuen på siden.

Opsiger du dit abonnement senest den sidste dag i medlemskabets periode, betaler du ikke for en ny periode. I modsat fald fortsætter medlemskabet. 

Alle priser er inkl. moms.

Ændrede priser og vilkår meddeles abonnenten via e-mail.

Klub Vollmer modtager Dankort, Visa og Mastercard. Vi bruger Quickpay, som opererer med det højeste niveau af sikkerhed! Vi er certificeret af PCI Security Standards Council.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Hvis dit pengeinstitut eller din kortudsteder fastslår, at en uautoriseret hævning skyldes misbrug af Dankort/kreditkort-informationer, som er blevet afsløret, mens du handlede hos klubvollmer.dk og pålægger dig en selvrisiko, skal du straks kontakte os.

 

Sikkerhed

Dine personlige informationer og kreditkort-informationer håndteres med høj sikkerhed. Alle transaktioner køres igennem Quickpay.dk betalingsgateway, som er en af Danmarks største og mest anerkendte betalingsudbydere. Abonnementsstyring håndteres af Upodi, som er specialiseret i denne type services.

Alle Dankort/kreditkort informationer og personlige oplysninger som navn og adresse sendes krypteret over internet. Det gør informationerne ulæselige for alle andre end betalingsudbyderen. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Personoplysninger: klubvollmer.dk behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. klubvollmer.dk har ret til at kommunikere med abonnenter via e-mail vedr. klub-events, konkurrencer, ændringer eller andet, der gælder klubvollmer.dk.

Fortrydelsesret: Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har lavet aftalen. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde købet ved at sende en mail til hej@klubvollmer.dk. Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. 

 

Abonnentens ansvar

Klub Vollmers ydelser må alene benyttes af abonnenten til dennes eget private brug. Abonnenten må ikke kopiere, udlåne eller udleje indhold fra klubvollmer.dk og Klub Vollmer. Abonnenten må ikke, hverken helt eller delvis, kopiere videoer, opskrifter, bøger eller andet fra Klub Vollmer til eget eller andres brug. Abonnenten er ansvarlig for, at de oplysninger, som blev givet ved registreringen, er korrekte, samt at den opgivne e-mailadresse er korrekt og aktiv. Abonnenten har pligt til at ændre sine personlige oplysninger hos klubvollmer.dk, f.eks. ved oprettelse af ny e-mailadresse eller ved nyt kreditkort. Alle personlige oplysninger kan ændres ved at logge ind på siden. 

 

Force majeure

Klub Vollmer er uden ansvar for fejl og mangler, der beror på omstændigheder uden for Klub Vollmers kontrol, og som Klub Vollmer ikke kunne have forudset, da aftalen blev indgået, og hvis følger Klub Vollmer ikke kunne have undgået eller forhindret.

 

Kontakt

Rå ApS / Klub Vollmer
Attemosevej 38
2840 Holte

CVR 26745691
Tlf. 3152 9509
Email: hej@klubvollmer.dk