Ingredienser
Rub
1 spsk. sød paprika
1 tsk. sukker
1 tsk. oregano
1 spsk. løgpulver
Grønt og rejer
1 grøn peberfrugt
2 stk. løg
300 gram store rejer uden skal
Marinade
1 dl. limesaft
1 spsk. hakket koriander
1 tsk. spidskommen
1 tsk. sukker
Tilbehør
1 avocado i tern
1 lime i skiver
1 håndfuld koriander
100 gram cremefraiche 18 eller 38%
1 passende mængde lune hvedetortillas
Fremgangsmåde
Rub:
Bland paprika med sukker, oregano og løgpulver.
Grønt og rejer:
Skær peberfrugt og løg i slanke både. Vend rejerne med rub.
Varm en stor pande op (gerne støbejern) tilsæt olie og steg grøntsagerne ved suuuper høj varme i 1-2 minutter. Tilsæt rejerne og steg i yderligere 1-2 minutter. Krydr med salt.
Marinade:
Rør imens limesaft med koriander, spidskommen og sukker.
Servering:
Tag panden af varmen og dryp marinaden over rejer og grønt
Servér straks toppet med avocado, koriander, lime og med lune tortillas og cremefraiche.
TIP: Retten kan sagtens fungere vegetarisk. Erstat rejer med ekstra peberfrugt og løg.