Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Shrimp Fajitas - Louisa. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Shrimp Fajitas - Louisa

Shrimp Fajitas - Louisa

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Rub: Bland paprika med sukker, oregano og løgpulver. Grønt og rejer: Skær peberfrugt og løg i slanke både. Vend rejerne med rub. Varm en stor pande op (gerne støbejern) tilsæt olie og steg grøntsagerne ved suuuper høj varme i 1-2 minutter. Tilsæt...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

3

Kommentarer

  • Lene V.

    Nøje det lyder lækkert🥰

  • Connie M.

    Hyggeligt at komme på besøg ved Louisa ...dejlig nemt og lækkert mad !

    • Jesper Vollmer

      Ja det var også så hyggeligt at være der IRL.

  • Astrid P.

    Nej tak Jesper. Hele din nyhed er et fejlskud og ikke hvad jeg betaler for. Det har ikke min interesse, og i så fald var jeg gået direkte ind på de aktuelles hjemmesider.

    • Jesper Vollmer

      Det er jeg ked af at høre... Er ret stolt af mit netværk, og at de har lyst til at lege med i klubben.
      Nu er det jo kun Klub Vollmer, der er leveringsdygtig i så lange og beskrivende film, som vi gør os så umage for at inspirere med. De har alle købt ind på klubbens koncept ifht. madlavningen og råvarerne.
      Håber du vil give det en chance.
      Jesper
      Hver anden film er stadig med mig fremover, så gæsterne er en booster på inspirationen.

    • Astrid P.

      Så vil jeg indtil videre se frem til de videoer der er med dig. Men tilfreds er jeg langtfra.

  • Puk L.

    Jeg syns dit koncept lidt er et flop, kan godt følge dig i at du vil udnytte dit netværk, men så ville det være bedre hvis de var med dig i køkkenet på Bornholm og at de ikke snakkede så meget men lavede mere mad imens.
    Og hvad blev der af en fortæller film mere fra din tid i kongehuset du snakkede om??

    • Jesper Vollmer

      Hej Puk
      Det er jeg ked af at høre. Jeg er så stolt af de nye gæster og deres smukke mad. Jeg ser det som en stor gave til alle medlemmerne, at de får adgang til alle de dygtige mennesker.
      Hvis du feks. hopper 25 min. ind i den første film med Francis, starter selve madlavningen der, og varer 20 min. Det kan man jo bare vælge at gøre... Det er det samme i de efterfølgende film.
      Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med film om kongehuset. Jeg lavede på et tidspunkt en samling og en fortælling om mange af de kongelige retter, jeg har lavet. Fik du set den?
      https://klubvollmer.dk/kongelige-retter
      Håber du vil fortsætte med at være en del af klubben til trods for gæster i butikken...
      Bedste hilsner
      Jesper

  • Sonja C.

    Har fulgt Francis igennem flere år, Louise er også meget inspirerende, synes det er en rigtig god ide med dette initiativ, glæder mig til dine andre gæstekokke, det skal du have meget ros for. Har netop lavet ovenstående ret med rejer. Den smagte himmelsk.

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det godt at høre Sonja... Glad for at det inspirerer...
      Vi skal optage med Carsten Kyster i denne uge.
      Glæder mig til resultatet.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.