Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lyssej - Theis. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Lyssej - Theis

Lyssej - Theis

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Fisken Kom et stykke bagepapir i bunden af en bradepande og smør rigeligt med blødt smør ud på det. Krydr smørret med salt og peber og læg herefter fisken med kødsiden nedad ovenpå smørret. Kom et par klatter smør oven på skindet og krydr også...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Multihakker: Leder du efter kampagnen, hvor du modtager Blomsterbergs multihakker som velkomstgave, skal du tilmelde dig her.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Connie M.

    Ser virkelig dejligt ud ...velbekomme!

    • Jesper Vollmer

      Tro mig, det er det… ☺️

  • Jonna J.

    Ser bare skønt og appetitligt/lækkert ud 😊🥂

    • Jesper Vollmer

      Så bare vent til du smager det… 😊

  • Pernille b.

    Ser bestemt ud til at være en lækker ret men er det ikke en fejl at muslingerne først skal “steges”, derefter koges i 10 min og så igen have varme når de tilsættes grønsagerne ?
    Følges opskriften er det rundt regnet 15 min og det lyder af alt for meget i min muslinge verden da de normalt kun skal have nogle minutter da alt derover vil resultere i at de bliver som gummi.
    Havde været rart hvis opskriften var delt imens det var sæson for friske ærter for det er jo umuligt at få sådanne på denne tid af året……..

    • Jesper Vollmer

      Det Theis bruger muslingerne mest til her, er at få smag ud af dem til den fantastiske sauce. Så kompromiset bliver, at muslingerne får lidt længere tid, end hvis de “kun” skulle dampes.
      Og ja du har ret i, at ærterne er lige det seneste ifht. sæsonen. Den hænger på mig og min planlægning 🫣
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.