Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svinenakke - Theis.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 2+ timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Er det varmluft
Ja det er det…
Hvilken hyggelig og smagsfuldt optagelse. Theis er en fornøjelse med sit rolige temperament. Enkelt og lækkert.
Ja han er så dygtig ikk´?
Jeg har forsøgt med det metode med at koge æblejuice og kvædejuice ind. Det bliver så godt, så den her skal jeg snart lave
Hej Jesper,
Den opskrift skal prøves af inden længe.
Du skriver æblejuice i ingredienserne og æblemost i fremgangsmåden.
Hvilken skal jeg bruge, personligt ville jeg bruge æblemost, da jeg selv laver det. Men er det sødme fra juice. Så vi jeg prøve det?
Helt klart most ja... Jeg retter lige til, så der står most i opskriften.
Ej hvor ser det lækker ud , hvis man ska’ lave til flere pers , ville man så ku’ lave sovs og kød dagen før 😉
Sagtens... Det er lækkert at genopvarme den her.
Hej Jesper
Det var bare så dejlig en ret, gæsterne syntes også, at den sad lige i skabet, god smag i det hele, det er ikke sidste gang at den bliver lavet
Kh. Susanne
Lækkert at høre….
Jeg har selv lavet den et par gange efterfølgende.
Hej Jesper
Ved du, hvorfor Theis lagde den stegte svinenakke på et stykke bagepapir, inden den kom i ovnen? Hvorfor ikke bare lægge den direkte i fadet?
Det var for at undgå, at den brændte fast.
Hej Jesper
Hvor længe skal væsken til saucen koge ind?
Bare sådan cirka 😃
Hej Helle
Jo højere varme jo kortere tid. Men regn med et sted mellem 10-15 min.
Hej Jesper
Tak for de mange rigtig fine opskrifter.
Jeg har to spørgsmål
1. Siger Thies ikke at han sætter nakkefilen ind i 20 min i 200grader og du skriver230 grader?.
2. Ville det være godt med rodfrugtsmos til?
Mvh Lilan
Hej Jesper
Det er en rigtig dejlig ret. Kunne det tænkes den blev endnu bedre, hvis man saltede nakken først.
Mvh Inger
Hvis du tester det af, så fortæl mig hvordan det gik…
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.