Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svinenakke - Theis. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Svinenakke - Theis

Svinenakke - Theis

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Grisen:  Gnid svinenakken ind i lidt olie, krydr godt med salt og peber. Brun nakken af på en varm pande. Kom nakken i et ovnfast fad og stil den i en forvarmet ovn ved 230° i 20 minutter. Tag herefter nakken ud, overhæld den med æblemosten og sæt de...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Susanne S.

    Er det varmluft

    • Jesper Vollmer

      Ja det er det…

  • Astrid P.

    Hvilken hyggelig og smagsfuldt optagelse. Theis er en fornøjelse med sit rolige temperament. Enkelt og lækkert.

    • Jesper Vollmer

      Ja han er så dygtig ikk´?

  • Søren D.

    Jeg har forsøgt med det metode med at koge æblejuice og kvædejuice ind. Det bliver så godt, så den her skal jeg snart lave

  • Brian R.

    Hej Jesper,
    Den opskrift skal prøves af inden længe.
    Du skriver æblejuice i ingredienserne og æblemost i fremgangsmåden.
    Hvilken skal jeg bruge, personligt ville jeg bruge æblemost, da jeg selv laver det. Men er det sødme fra juice. Så vi jeg prøve det?

    • Jesper Vollmer

      Helt klart most ja... Jeg retter lige til, så der står most i opskriften.

  • Wanda K.

    Ej hvor ser det lækker ud , hvis man ska’ lave til flere pers , ville man så ku’ lave sovs og kød dagen før 😉

    • Jesper Vollmer

      Sagtens... Det er lækkert at genopvarme den her.

  • Susanne H.

    Hej Jesper
    Det var bare så dejlig en ret, gæsterne syntes også, at den sad lige i skabet, god smag i det hele, det er ikke sidste gang at den bliver lavet
    Kh. Susanne

    • Jesper Vollmer

      Lækkert at høre….
      Jeg har selv lavet den et par gange efterfølgende.

  • Nikolay

    Hej Jesper
    Ved du, hvorfor Theis lagde den stegte svinenakke på et stykke bagepapir, inden den kom i ovnen? Hvorfor ikke bare lægge den direkte i fadet?

    • Jesper Vollmer

      Det var for at undgå, at den brændte fast.

  • Helle F.

    Hej Jesper
    Hvor længe skal væsken til saucen koge ind?
    Bare sådan cirka 😃

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Jo højere varme jo kortere tid. Men regn med et sted mellem 10-15 min.

  • lilan i.

    Hej Jesper
    Tak for de mange rigtig fine opskrifter.
    Jeg har to spørgsmål
    1. Siger Thies ikke at han sætter nakkefilen ind i 20 min i 200grader og du skriver230 grader?.
    2. Ville det være godt med rodfrugtsmos til?
    Mvh Lilan

  • Inger M.

    Hej Jesper
    Det er en rigtig dejlig ret. Kunne det tænkes den blev endnu bedre, hvis man saltede nakken først.
    Mvh Inger

    • Jesper Vollmer

      Hvis du tester det af, så fortæl mig hvordan det gik…

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.