Sardin rillette - Francis

Tilberedningstid 0-15 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Sardin rillette - francis

  • 1 dåse sardiner i olie

  • 1 lille kogt kartoffel

  • 2 tsk. hakket chili

  • 4 spsk. revet broccoli

  • 3 spsk. purløg, hakket

  • 1 lille skalotteløg

  • 1 fed hvidløg

  • 1 tsk. salt og peber

  • 50 gram smør, blødt

  • 3 spsk. olivenolie

  • 3 spsk. citronsaft

  • Pynt

  • 2 små tomater

  • 3 stk. radiser

  • 2 spsk. hasselnødder i olie

Fremgangsmåde

Det her smager SÅ godt... 

Start med at hælde olien fra sardinerne, og kom fiskene op i en skål. Mos dem godt ud med en gaffel. 

Riv kartoflen ned i skålen. 

Hak løg og riv hvidløget ud i. Riv også broccoli på den grove side af rivejernet. Snit purløg og kom salt og peber med i nu. Rør godt rundt, inden det bløde smør tilsættes. 

Vend godt sammen og juster med olivenolie og citronsaft. 

Anret rilletten på små sprøde croutons, og pynt med tynde skiver af radiser. 

Kom en lille skive tomat under nogle af dem. 

Francis havde ristede nogle hasselnødder, hakket dem og dækket dem med olivenolie. Hør hvordan i filmen. Det brugte han på toppen af dem, der blev anrettet med den lille skive tomat. 

Så kan det altså godt blive sommer på terrassen... ;) 

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Connie M.

    Altid dejligt med små Hapser...den må prøves!

  • Hannah H.

    Elsker den mand! De der hapsere skal jeg lave med tun! Hvor mange film kommer der med Francis?

    • Jesper Vollmer

      Ja man elsker ham bare ikk´?
      I første omgang her optog vi 4 film med Francis. Men mon ikke han skal besøges igen på et tidspunkt? ;)

  • Wanda K.

    Hej Jesper
    Kan se du har kun purløg i opskriften , men tænkte også det så stærk ud med alt det løg😉

    • Jesper Vollmer

      Det fikser jeg lige... opskriften skal jo være 1:1 ;) Tak...

  • Susanne H.

    Hej Jesper
    Jeg brugte dem som en lille forret, inden vi skulle have din opskrift på Svenske köttbullar, og vi var alle meget begejstrede for begge dele
    De små hapsere mangler bare løget i opskriften, men da jeg altid lige ser videoen inden jeg laver maden, så var det ikke et problem
    Tak for gode opskrifter
    Kh. Susanne

    • Jesper Vollmer

      Så skønt... hov fører lige løget med i opskriften.

  • Søren D.

    Francis har ret. Vi spiser alt for lidt sardiner på dåse. De sardiner han bruger er vildt flotte - ved du hvilke han bruger?
    Den skal jeg også snart lave

    • Jesper Vollmer

      Spurgte ham lige, og han siger, han går efter spanske eller franske, men at alle i olie kan bruges til det her.

  • Finn J.

    Er på vej til købmanden 😜😜😜

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.