Ingredienser
Selve suppen
8 mellem tomater
1 hel nektarin
0,50 stk. agurk
1 rød peberfrugt
2 små bakker jordbær
1 lille løg
1 hel chili
3 spsk. sherryeddike
1 dl. olivenolie
Garniture
1 passende mængde nekratin
10 mynte blade
1 lille bdt. koriander
1 passende mængde ærter (friske)
2 hvide asparges
1 stængel bladselleri
Fremgangsmåde
Se lige hvor nemt det er det her...
Skyl og skær alle ingredienserne klar til blenderen.
Blend det hele og smag godt til med salt, peber, Juster med eddike og olien, får at balance i maden.
Salaten: Skær asparges i små stykker, kog alle stykkerne med ærterne i 20 sek. Smag til med eddike og olie.
I en skål eller tallerkener anretter du salaten, og så hælder suppen på bagefter. Sørg for, at man kan se lidt af salaten, så det ikke bare bliver dækket helt til.
Francis viser dig, hvordan du lige kan konvertere suppen til en lækker lille drink a la Bloody Mary bar som Gazpacho.