Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gazpacho Francis. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Gazpacho Francis

Gazpacho Francis

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Se lige hvor nemt det er det her...  Skyl og skær alle ingredienserne klar til blenderen.  Blend det hele og smag godt til med salt, peber, Juster med eddike og olien, får at balance i maden.  Salaten: Skær asparges i små stykker, kog alle stykkerne...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

34

Kommentarer

  • Michala f.

    Yummi yummi, den skal prøves - og hvem elsker ikke francis

  • Annemette L.

    Åh jeg kan desværre ikke tåle nektarin. Andet forslag? BH.

    • Jesper Vollmer

      Hej Annemette
      Nektarinerne er lidt søde og friske på samme tid, så hvis du skruer op for jordbærrene og den røde peberfrugt, kan det godt erstatte dem.
      Jesper

  • Hannah H.

    Jeg elsker smagen, men kan ikke forholde mig til kold suppe🙈, kan man varme den mon?

    • Jesper Vollmer

      Hej Hannah
      Nej det vil være helt tosset. Man kan ikke spise den her varm. Det ville være synd...
      Skulle du ikke lige prøve den af? Måske du ville kunne lide den. Hvis ikke så kan dine nærmeste helt sikkert... ;)
      Jesper

  • Mona B.

    Så lækkert, skal prøves i morgen - tak Francis, man bliver i så godt humør af din dejlige måde at være på.

  • Jonna J.

    Jeg så også rød peber 🌶️😊

    • Jesper Vollmer

      Tak Jonna
      Hermed tilføjet...
      Jesper

  • Elisabeth B.

    Har lavet retten 2 gange. Dog brugte jeg gode dåsetomater samt et stykke vandmelon ,fordi jeg havde det. Vi er vilde med den gazpacho!

  • Lene V.

    Wow det er lækkert 😋 også som drink 🥃 👍🥳🥰

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.