Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Wontons.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Når jeg fået fat i noget wonton dej, så skal de laves
Er det snart Bao tid?
Sorry to say men dette har altså intet med en wonton at gøre.
En ægte wonton skal først og fremmest foldes i små lag i kanten for derefter at blive ristet af på en pande på den flade side.
Når den er blevet gylden/sprød på den flade side kommer man en smule kogende vand på panden og derefter skal låget hurtigt på hvorefter man skal lade dem dampe i cirka 2-3 minutter (afhængig af fyldet).
Wonton serveres liggende enkeltvis og det er så op til hver enkelt at dyppe i den sauce der serveres til (sovs hører til i det danske mormor køkken - ikke i Asien).
Kald det hvad det er - ravioli lavet med wonton dej…..
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.