Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Wontons. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Wontons

Wontons

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at hakke rejerne groft, og bland dem med svinekødet sammen med resten af ingredienserne til farsen. Rør det godt sammen, så det kan formes til små kugler.  Tag hver lille wontondej, og gør kanterne våde. Kom en stor tsk. fars på midten, og...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Søren D.

    Når jeg fået fat i noget wonton dej, så skal de laves
    Er det snart Bao tid?

  • Pernille b.

    Sorry to say men dette har altså intet med en wonton at gøre.
    En ægte wonton skal først og fremmest foldes i små lag i kanten for derefter at blive ristet af på en pande på den flade side.
    Når den er blevet gylden/sprød på den flade side kommer man en smule kogende vand på panden og derefter skal låget hurtigt på hvorefter man skal lade dem dampe i cirka 2-3 minutter (afhængig af fyldet).
    Wonton serveres liggende enkeltvis og det er så op til hver enkelt at dyppe i den sauce der serveres til (sovs hører til i det danske mormor køkken - ikke i Asien).
    Kald det hvad det er - ravioli lavet med wonton dej…..

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.