Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Wok med oksekød. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Wok med oksekød

Wok med oksekød

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Til wokken- Skær oksekødet i tynde skiver, og mariner det med soya og peber, imens resten skæres. - Skyl, skræl og skær grøntsagerne i tynde skiver/strimler, som passer til en lynstegning på mellem 1-2 min. Ikke mere end det, for de må ikke blive for...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

10

Kommentarer

  • Pernille S.

    Hvor dejligt en wok med Oksekød. Det ser bare så lækkert ud. Den må straks prøves i weekenden. Har noget oksemørbrad der kalder på den ret :)

    • Jesper Vollmer

      Du skal så meget glæde dig til at smage den her Pernille...
      🤤🤤🤤
      Jesper

  • Anni S.

    Kan man bruge noget andet istedet for kastanjer

    • Jesper Vollmer

      Det er jo bare for at få lidt sprødhed og lidt asiatisk ind i retten. Prøv evt. med bambusskud fra dåse.
      Vandkastanjerne har bare et rigtig dejligt knas. Faktisk også en lækker saftighed.
      Jesper

  • Jens M.

    Så spændende, det bliver vores fredagsmiddag. Nu jeg er i gang med at skrive, kunne jeg godt tænke mig, at du foreslår, hvad man skal drikke til alle de forskellige retter. Endelig kunne jeg også godt tænke mig, at du laver en udsendelse eller en del af en udsendelse, hvor du fortæller, hvordan man skal håndtere værktøjerne i køkkenet - ikke mindst knivene. Hvor ofte sliber du dine knive - og på hvad? Bruger du strygestål evt. keramisk.
    Tak for nogle fantastiske opskrifter. Jeg har lavet mad i 57 år og var ved at gå totalt død. Nu er jeg "vågnet til live" igen

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det dejlig læsning Jens...
      Jeg kommer helt sikkert til at lave lidt udstyrsfilm på et tidspunkt. Der går nok lige lidt, men det kommer.
      Jesper

    • Emma M.

      Ja, lidt bambus skud var nu også godt. Tak Jesper for inspiration🙏

  • Bent R.

    Elsker at lave Wok. Så får jeg også ryddet op i køleskabet. Glæder mig til at lave denne udgave. Burde købe lidt trækpapir, for tænderne løber helt i vand bare ved at se videoen!

    • Jesper Vollmer

      God idé med trækpapir, for den er ret så lækker, hvis jeg selv skal sige det ;)
      Og ja, altid godt at få ryddet ud i køleskabet! :D
      Jesper

  • Henrik m.

    Flot ret.. Helle er da egentlig meget lækker:-)

    • Jesper Vollmer

      Tak!
      Retten er nu egentlig også meget lækker, hvis jeg selv skal sige det ;)
      Jesper

  • Bjørn

    Hej Alle
    En super ret, som fik et 8 tal af familien😉

    • Jesper Vollmer

      Sådan, det var en flot karakter!!
      Mon ikke du kan nå op på et 13 tal om et par gange? ;)
      Jesper

  • Susanne N.

    Hejsa
    Tusind tak for fantastiske opskrifter.
    Vil høre om der er andet eddike man kan bruge istedet for riseddike til Teriyaki ?
    Med venlig hilsen
    Susanne

    • Jesper Vollmer

      Ja da...
      Du kan sagtens bruge æbleeddike. Det ved du, jeg er glad for her i klubben. Det er en mere aromatisk eddike end alm. vineddike. Riseddike er jo bare meget brugt i et asiatiske køkken. Derfor bruger jeg den i den her ret.
      Jesper

  • Jonna v.

    Hej, kan man bruge æbleeddike i stedet for riseddike ?

    • Jesper Vollmer

      Ja netop. Læs svaret til Susanne herover...
      Jesper

  • Eva Ø.

    Fem stjerne herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi blandede kogte nudler direkte i retten og spiste den med pinde, så det virkede lidt mere autentisk😋😃

    • Jesper Vollmer

      Lyder dejligt, glad for at I kunne lide den! :)
      Jesper

  • Charlotte D.

    Vi er lige blevet medlem og gik ind og så denne opskrift/video og en ting er vi blevet klar over , og det er at man bliver Vollsom sulten bagefter og skal bare have noget lækkert indenbords og det kan kun gå for langsomt .
    Så LÆKKERE opskrifter herinde og super inspiration ..

    • Jesper Vollmer

      Hej Charlotte
      Velkommen til! Sikke en dejlig besked at få :D
      Der er nok at gå igang med herinde, god fornøjelse ;)
      Jesper

  • Charlotte T.

    Min blev desværre meget salt. Som om fordeling af soya og vand i teriyaki var forkert. Er der en bestemt soya du bruge? Måske den jeg bruger ikke er så god…..

    • Jesper Vollmer

      Jeg brugte Kikkomans. Det plejer at blive rigtig fin og ikke for salt.

    • Jesper R.

      Helt enig… Jeg oplevede det samme med en almindelig soya fra supermarkedet. Næste gang jeg lavede retten startede jeg med kun 1 dl soya og den blev meget mere balanceret i smagen.
      Man kan altid tilføje ekstra, det er SÅ svært (umuligt) at redde den hvis den er blevet for salt.

  • Charlotte A.

    Jeg er inde i en “tøm fryseren” periode, og lavede den her ret med frosne, optøede grøntsager. Det smagte vildt godt, og grøntsagerne var ok sprøde. Familien var helt solgt 😊

    • Jesper Vollmer

      Det er også lige sådan noget en wok kan! :D
      Glad for at det var en success :)
      Jesper

  • Susanne L.

    Hvad er de hvide kugler som ligger i gryden/panden ikke hvidløg for de skulle da presses 🙈 Ligner moserella?

    • Susanne L.

      Fandt selv svaret 🙈 Det er vandkastanier 🙏🏻😊

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.