Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Wok med kylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Wok med kylling

Wok med kylling

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Skær kyllingen i 2 x 2 cm. tern. Brun dem hårdt af i olie på panden eller i en wok. Kom de brunede men stadig ikke færdigstegte kyllingestykker op en gryde.  Skær alle grøntsagerne ud i tynde strimler, så det hele er nogenlunde samme størrelse. På...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

11

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Thomas B.

    Det er dårlig stil, at benytte Helle i den røde sommerkjole som Cliffhanger, og så ser man ikke engang skyggen af hende i optagelsen. Columbus det må du kunne gøre bedre 😉
    Ellers en lækker ret, som helt sikkert skal prøves.

  • Connie M.

    Ser lækkert og nemt ud. God måde at få brugt grønsagsresterne :-)
    vh Connie

  • Hellen G.

    Super måde at få brugt de sidste grøntsager.
    Og så ser det så lækkert ud.
    Og sundt.
    Og så indeholder retten alle de ingredienser jeg er vild med👍

  • Marianne H.

    Jeg lavede retten i går aftes ,smager skønt
    👍

  • Gitte S.

    Det smagte super godt - dog puttede jeg lidt mere chili i😉

    • Jesper Vollmer

      😉🌶🌶

  • Hannah H.

    Mums..det smagte super godt!

  • Birgit A.

    Smager virkelig godt, er kommet på favoritlisten. Nem at lave. Jesper du får 5 kokkehuer.:)

    • Jesper Vollmer

      Hej Birgit,
      Tak for den skønne ros! 💪

  • Steen o.

    skøn opskrift 👍👍
    advarsel; vi havde en lidt halvvissen gul chili liggende og den skar vi op og puttede i 😤😤 det blev desværre ALT for stærkt og vi måtte opgive og spise mere og dulmede os i en liter mælk🤣🤣
    Vi mangler nok lidt viden indenfor chilier 🌶🌶

    • Jesper Vollmer

      Hej Steen,
      Uha ja, man skal virkelig passe på, når man begiver sig ud i chilimarken. Der er virkelig nogle stærke sorter 🌶
      Så må i jo prøve igen med en mindre stærk chili 😉

  • Joan S.

    Hej
    Vi har samme gasblus, men bruger det desværre sjældent, da flammen ofte bliver blæst ud.
    Og så har du naturligvis liiiiige den "dims", der skal til for at løse det problem :-)
    Hvor får jeg fat i sådan en fætter og hvad hedder den?
    Lækker opskrift!!!
    Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan,
      Her er et link til en masse forskellige.. den er bare smart! 🤩
      https://www.google.com/search?q=outdoor+cooker+shield&sxsrf=AOaemvJZAFWpd3CVix21dw0zzR_AIh6YbA:1634025195008&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ved=2ahUKEwitobWassTzAhVqmYsKHaOiBdEQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1436&bih=766&dpr=1

  • Claus E.

    Hej Jesper
    I shoppen ved Olieflasker, står der at du bruger vindruekerneolie til stegning.
    I flere af opskrifterne anvises der at kødet brunes af ved hård varme.
    På den vindruekerneolie jeg har (fra COOP), står der “varm ikke olien for meget op, og steg ikke for hårdt”.
    Er der forskel på vindruekerneolier, eller er det bare at give den gas….?
    Hilsen
    Claus

    • Jesper Vollmer

      Hej Claus,
      Jeg tror nogle oliemærker er lidt forsigtige... Bare giv den gas. Vindruekerneolien kan tåle hård varme - har jeg altid brugt.. lige siden kokkeskolen 😝

  • Anders J.

    Hej Jesper,
    Du er hermed officielt blevet min nye bedste ven !
    Efter at være blevet medlem for en måned siden har jeg aldrig fået så meget inspiration på så kort tid - bare at kværne videoerne igennem og få super gode og inspirerende tips til hvordan man kan twiste sine hverdags retter op.
    Denne her wok ret gik rent ind herhjemme, ligesom frikadellerne og den skønne Butter chicken. Og i mine egne kyllinge wraps brugte jeg din metode til at friture stege kyllingerne fra "Sprød kylling" opskriften - spot on !
    Ungerne spørger hver uge om fars gode ven ikke snart kommer med en ny opskrift vi skal prøve !!
    Keep it up !
    Mvh
    Anders

  • Pia S.

    kan du komme nærmere "1 passende mængde grøntsager".. ;-) Skal lave retten til 8 personer, og min mand skal handle idag - og passende grøntsager er ikke et begreb han kender...

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Nå øv så din besked for sent til at kunne assistere med indkøbene ;) Håber ikke din mand fik købt for meget eller for lidt ind.
      Det er svært at skrive præcis, hvor meget af det ene grønne kontra andet. Det er lagt op til, at man kan bruge lidt hvad man har eller godt kan li´!
      Håber det giver mening...
      Jesper

  • Pernille S.

    Kan man fryse rester af retten? Kunne være en ide om du noterer om en ret er fryseegnet.

    • Jesper Vollmer

      Hej Pernille
      Ja den kan du sagtens fryse ned. Måske kan konsistensen på saucen ændre sig lidt ved genopvarmningen, men så justerer du bare med mere væske eller jævner den lidt mere, hvis den skal have hjælp...
      Jesper

  • Pernille S.

    Lækker ret. Lavede den 1. januar og her til aften med hakket kød istf. Det var også godt. Stor success.

  • Anette S.

    Ændre denne lækre ret sig meget, hvis den laves om formiddagen og opvarmes senere på dagen?
    Mange hilsner
    Anette

    • Jesper Vollmer

      Altså det KAN den godt, men noget af sprødheden i grøntsagerne forsvinder, og måske også saftigheden på kyllingen.
      Men then again... hvis der var noget til overs, ville jeg jo sagtens kunne spise det opvarmet dagen efter. Så ja... men mest spændende frisk.
      Jesper

  • Janne J.

    Rigtig lækker og nem ret. Vi var vilde med den. 👍

    • Jesper Vollmer

      Dejligt at høre, Janne! :)
      Jesper

  • Birthe H.

    I dag skal vi have din Soya omelet med friske forårsløg, den blev så stort et hit da vi sidste uge lavede kylling wokken at den sagtens kan laves som et dejligt aftenmåltid når man er lidt sen på den. 10 Kokkehuer fra familien til dig både for oksekøds, kylling wokken men absolut også omeletten. MUMS.

    • Jesper Vollmer

      Sikke et dejligt skriv, Birthe!!
      Er glad for at I kan lide mine opskrifter, og håber også at det blev godt i går :D
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.