Ingredienser
Fyldet
3 stk. kyllingebryster
1 passende mængde grøntsager som: gulerod, spidskål, glaskål, broccolini, rødløg, forårsløg, hvidløg, ingefær og sukkerærter. Eller det du bedste kan li´...
Saucen
2 spsk. af lidt af hvert af disse: soya, sweet chili, fiskesauce, teriyaki, østers sauce
1 spsk. mangochutney
1 spsk. Maizena
0,50 liter vand
1 stk. lime
Soyaomelet
3 stk. æg
1 dusk koriander
3 spsk. soya
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i 2 x 2 cm. tern. Brun dem hårdt af i olie på panden eller i en wok. Kom de brunede men stadig ikke færdigstegte kyllingestykker op en gryde.
Skær alle grøntsagerne ud i tynde strimler, så det hele er nogenlunde samme størrelse. På samme pande eller wok i rygende varm olie lynsteger du alle grøntsagerne lidt ad gangen, så de bare får hård varme i kort tid, som giver dem lidt farve.
Op i gryden til kyllingen med dem, og så lidt af alle de saucer, du godt kan lide. Rør godt rundt, og kom så Maizena i også. Rør rundt, og kom gryden på varmen. Når det syder godt, kommer du vand på, og lader det koge op og tykne. Smag til med soya og lime.
Til din soyaomelet pisker du de 3 æg sammen med 3 spsk. soya. På panden i lidt varm olie, og fold den sammen, når den er næsten størknet. Rullen skærer du i strimler, og drysser ovenpå tilsidst sammen med koriander.
Servér nudler eller ris til, for der er meget dejlig sauce, du skal opfange ;)