Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Vegetarisk omgang. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Vegetarisk omgang

Vegetarisk omgang

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Her er en ret, der kan komme til at smage af virkelig meget. Start med at sætte grøntsagerne over, så du kan lave det andet, imens det bager.Skær al grønt ud, så det får samme tilberedningstid. Op i et fad med det, og kom de hakkede tomater ud over....

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2018-09-13 kl. 16.17.34.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

 • Isabella s.

  Kanon opskrift, jeg har godt nok lavet den mange gange. Kombinationen af kikærter og hytteost til grønsagerne med hvidløg er brilliant.
  Smager meget bedre end man først lige forestiller sig, også dagen efter. Fed måde at få brugt sine grøntsager

 • Dorthe K.

  Kan man bruge andet end hytteost til det? 😊

  • Jesper Vollmer

   Hej Dorthe
   Ja da... Det kommer jo an på, hvad du så kan li´!
   Det kunne evt. være græsk yoghurt eller ricottaost.
   Jesper

 • Jane D.

  Kære Jesper
  Jeg kunne virkelig ønske mig nogle flere opskrifter på vegetarretter a la det man får på Kanalhuset. Dvs ikke bare een ret, men mange
  forskellige små ting. Vi skal jo til at spise mindre kød - så gerne inspiration/opskrifter på forskelligt vegetar, som passer sammen og kommer
  til at udgøre en "ret".
  Mvh Jane D.

 • Lisbeth A.

  Hej Jesper
  Jef lavede denne ret i går aftes med små justeringer. Kikærterne fik lidt spark af chili og paprika. Selve retten tilføjede jeg kartofler i små tern og et skvæt fløde. Det smagte lækkert og blev spist rub og stub. Jeg tilslutter mig flokken af følgere, der ønsker flere vegetarretter. Så kom frisk endnu mere med på den grønne bølge. Glædelig jul til dig og dine.
  Mvh Lisbeth, Odense😃😃😃

  • Jesper Vollmer

   Dejligt Lisbeth...
   Så skal du lige give julestegen herinde et skud. Virkelig velsmagende...
   Jesper

 • Lisbeth A.

  Ja; jeg har kigget på den. Det er ikke mig, der er vegetar, men min datter. Hun vil have nøddebrød fra Valdemarsro. Det smager også fantastisk. Vi andre spiser and og flæskesteg. Men i hverdagene er vi mest vegetariske, så du må gerne finde på flere hverdagsretter uden kød. Eller hvad med en vegetarisk nytårsret, der spiller sammen med vores andres mørbrad og bearnaise?
  God weekend
  Lisbeth

  • Jesper Vollmer

   Hej Lisbeth
   Den jeg kalder vegetarisk julesteg, var egentlig for at vise en mere reel "steg" til bordet uden kød. Der er på ingen måde julesmage med i, så det er en allround vegetarisk ret, som kan spises på andre tider også. Basen er linser, svampe og græskar, så det er noget, der mætter.
   Jeg prøvede lige at kigge under den kategorien vegetarisk her i klubben, og der talte jeg over 70 opskrifter.
   https://klubvollmer.dk/opskrifter/vegetarisk
   Godt nok er enkelte af dem garniturer, men mon ikke du kan finde et par enkelte retter at servere for din datter derinde?
   Jeg lover, at fortsætte med at kreere vegetarisk mad herinde ;)
   Jesper

 • Lisbeth A.

  Hej Jesper
  Tusind tak, fordi du giver dig tid til at svare. Jeg er SÅ tilfreds med Klub Vollmer og elsker alle former for tip og tricks og gode opskrifter med og uden kød. Pt er det vegetariske køkken lige det, der optager mig i min madlavning, men alle opskrifter også med kød er velkommen. Jeg glæder mig til at se min mors reaktion, når hun får et medlemskab i julegave. Hun har siddet ned næsen i min IPad, når hun besøger mig. Og hun er 82 år og også et ivrigt madøre.
  Glædelig jul. Jeg glæder mig til at følge dig også i 2024.
  Mvh
  Lisbeth

  • Jesper Vollmer

   Hvor er det skøn læsning Lisbeth.
   Glæder mig til at få din mor med indenfor.
   Glædelig jul 🎄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.