Ingredienser
Grøntsagerne
1 passende mængde grøntsager som: courgette, blomkål, løg, hvidløg, forårsløg, peberfrugt, gulerødder, champion etc.
2 dåser hakkede tomater
4 spsk. olivenolie
4 kviste timian
Hytteosten
500 gram hytteost
3 toppe fra forårsløgene
1 dusk ærtespirer
1 tsk. salt og lidt peber
Kikærterne
1 dåse kikærter
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt og lidt peber
Fremgangsmåde
Her er en ret, der kan komme til at smage af virkelig meget.
Start med at sætte grøntsagerne over, så du kan lave det andet, imens det bager.
Skær al grønt ud, så det får samme tilberedningstid. Op i et fad med det, og kom de hakkede tomater ud over. Træk bladene af timianstilkene, og smag godt til med salt og peber.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 20-30 min. Det må ikke blive helt smat-mørt, men skal have lidt bid.
Hytteosten smages til med de snittede forårsløgstoppe og de hakkede urter. Salt og peber skal der også i.
Dræn kikærterne fra dåsen, og skyl dem. Dub dem tørre, så de ikke sprutter, når de kommer på den varme pande med olien. Steg dem, til der kommer lidt farve på, og det dufter godt. Smag til med salt og peber.
Anret hele herligheden på en tallerken, eller sæt alt ind på bordet i separate skåle.