Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Urtefalafel. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Urtefalafel

Urtefalafel

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Falafel: Udblød de tørre kikærter i koldt vand i 8-12 timer. (Man kan ikke bruge kogte fra dåse. De skal være sprøde og ukogte)   I en foodprocessor kommer du de drænede kikærter, rødløg, persille, koriander, chili, hvidløg og krydderierne. Kør det...

Billeder fra opskriften

24

Kommentarer

  • Ole S.

    Hej Jesper.
    Elsker alle dine gadgets. Har snart købt mig fattig i udstyr. Hvad hedder den frituregryde du bruger?
    Det eneste der er noget møg ved friture er at hele huset lugter to dage efter.
    Tak for denne side. Elsker den mere end Netflix og HBO.
    Ole

    • Malene K.

      Hej Ole.
      Du kan google grøn frituregryde - så kommer der forskellige hjemmesider op hvor du kan købe den

    • Jesper Vollmer

      Hej Ole
      Jeg bliver så glad, når jeg hører, jeg slår Netflix og HBO ;)
      Håber du finder gryden på nettet, som Malene skriver...
      Jesper

  • Else F.

    Somme tider, når du laver noget “sundt” efter os kødspiseres mening, kunne jeg have lyst til at vide den ernæringsmæssige sammensætning. Jeg havde en nu afdød veninde, der var dyrlæge. Hun sagde, hvis vi udelukkende skulle spise plantebaseret kost, skulle vi have lige så mange maver som koen, og ikke de rovdyrstænder, som vi trods alt er udstyret med! Det syndrom lider du heldigvis ikke af! ( plantefødesyndromet!)Jeg elsker dine film, og jeres herlige pingpong, men savner lidt ernæringslære. Men det er jeg måske ene om?

    • Jesper Vollmer

      Kære Else
      Elsker din altid fine kommentarer herinde. Du bruger virkelig klubben, og det er jeg vild med.
      Mit fokus ligger på teknikker, smag og mine vinkler på klassiske retter. Jeg forsøger også, at opfylde medlemmernes ønsker til nye retter.
      Jeg kommer ikke til at gå ind i ernæringsdelen. Det vil blive for omfattende for opskrifterne.
      Kategorierne er tænkt til at gå på opdagelse i, og arkivet skulle gerne fungerer som det sted, man finder sine kendte men også nye retter i.
      Deri ligger min energi. Så alt omkring allergier, specialkost, ernæringsværdier osv. vil jeg være op til folk selv at gå videre med.
      Håber, det giver mening...
      Jesper

  • Berit R.

    Er lige blevet medlem og elsker dine videoer 🤩 nu er jeg ikke vild med koriander (som i slet ikke) kan man bare nøjes med persille i falaflerne?
    Mange hilsner Berit

    • Jesper Vollmer

      Ja da... brug de urter, du bedst kan lide. Persillen skruer du bare op for ja...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.