Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Udbening af kylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Udbening af kylling

Udbening af kylling

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Start med at fjerne ønskebenet, så gør det det lidt lettere senere. Fjern også det yderste led af vingerne.  Herefter åbner du fuglen fra ryggen. Du følger skroget hele vejen rundt, hvor du hele tiden går efter at have kød på den ene side af kniven...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2021 01 21 Kl. 10.56.34

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Mette D.

    Det kræver altså nogle forsøg - for mig 😂 men sjovt at lære nye teknikker 🙌👏

  • Mette D.

    Det kræver altså nogle forsøg - for mig 😂 men sjovt at lære nye teknikker 🙌👏

    • Jesper Vollmer

      Ja det er ikke baaaaare lige, men det står jo ingen steder, at jeg ikke må udfordre dig lidt 😜
      Jesper

  • Lene L.

    Hej Jesper
    jeg troede aldrig jeg skulle prøve at udbene en kylling, men nu er det gjort, det skal prøves nogle gange, men jeg syntes alligevel det blev meget godt

    • Jesper Vollmer

      Super Lene...
      Det er jeg glad for at høre.
      Jesper

  • Dan Ø.

    Tak for det Jesper. :) Det troede jeg nu aldrig at jeg ville kunne finde ud af, men nu er det gjort. Det kostede kun et enkelt plaster på vejen, men teknikken ser ud til at være i orden. Jeg stod i hvert fald tilbage med et helt skind på fuglen. :)

    • Jesper Vollmer

      Håber du er intakt...
      Jesper

  • Susanne B.

    Spændende...men hvorfor egentlig udbene en kylling? Jeg har altid lært at “smagen sidder i benene”...har du en opskrift?...

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne
      Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med, om jeg har en opskrift.
      Udbeningen her skal bruges til enten "Pandekylling" eller "Kylling i klemme"
      Men ja du har ret i, at der er masser af smag i helstegt kylling. Der har vi jo bla. "Mormorkyllingen" herinde...
      Du får bare et helt specielt sprødt skind, ved at lave de udbenede udgaver herinde...
      Jesper

  • Lotte P.

    Det blev super godt. Fremover udbenes kyllingerne her i huset. Mums

    • Jesper Vollmer

      Skønt Lotte
      Sejt du kan det nu...
      Jesper

  • Jørgen J.

    Når man så tilbereder den udbenede kylling......skal den så have kortere stegetid?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jørgen
      Ja helt sikkert. Det er hele pointen. Altså i forhold til både hele fugle og stykker af dem.
      Altså et udbenet lår er jo før færdigt, end et med benet i...
      Jeg laver jo kun tilberedninger med udbenet kylling med direkte varme. Altså enten med en pande eller på grillen. Jeg ville ikke ovnstege noget udbenet.
      Jesper

  • Lisbet H.

    Hej Jesper
    Hils Anette og sig tak. Jeg har gået i flere måneder og ville gerne prøve at udbene en kylling, det var fordi du i videoen fortalte at Anette havde lært at udbene - så gik jeg i Pippi mode og fik afprøvet det i dag.
    Hold da lige op hvor det blev en utrolig lækker kylling. Super super sprødt skin og kødet var mørt og blødt som smør. Tak fordi du på din rolig måde viser os andre de lækreste madretter.
    Hils Anette og sig tak for et lille puf.

  • Lisbet H.

    Hej Jesper
    Hils Anette og sig tak. Jeg har gået i flere måneder og ville gerne prøve at udbene en kylling, det var fordi du i videoen fortalte at Anette havde lært at udbene - så gik jeg i Pippi mode og fik afprøvet det i dag.
    Hold da lige op hvor det blev en utrolig lækker kylling. Super super sprødt skin og kødet var mørt og blødt som smør. Tak fordi du på din rolig måde viser os andre de lækreste madretter.
    Hils Anette og sig tak for et lille puf.

    • Jesper Vollmer

      Hvor er du sød Lisbet...
      Så lærte jeg dig lige det hva´? Flot...
      Jesper

  • Lykke T.

    Det er en super opskrift, her lykkedes alt første gang.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lykke,
      Sejt det lykkedes!!

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.