Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tuntartar. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tuntartar

Tuntartar

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at fritere rispapiret i mindre stykker i 180° - 190° varm olie i en dyb pande, til det puffer op. Det tager 2-3 sek. Læg dem på fedtsugende papir, og lad dem dræne fri for olie. Bræk dem bagefter i mundrette stykker.  Hak alle grøntsagerne...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Helle H.

    Hej Jesper
    Du er absolut ikke den eneste, der løfter "småbidder" op med kniven. Det har jeg også gjort i mange år.
    Hilsen
    Helle

    • Jesper Vollmer

      Er det ikke fjollet, at ikke alle gør det?

    • Søren D.

      Jeg har brugt kniven, men er blevet så glad for dejskraberen og bruger ofte den. Mest fordi jeg holder mine knive skarpe og jeg synes den sidder i skærebrættet

  • Helle H.

    JO

  • Søren D.

    Kan man bruge et alternativ til tun? f.eks. havtaske?
    Jeg har en siddende ved spisebordet som ikke er 100 meter mester i tun

    • Jesper Vollmer

      Laksetartar er jo også en klassiker.

  • Anna M.

    Hej , det ser lækkert ud.
    Du luftede at dig og din familie, skulle have Thaimad til aften. Det er også mit ønske at se dig lave Thaimad, som vi også kan afprøve 😊
    Vh. Anna Marie

    • Jesper Vollmer

      Prøv at skrive ord som Thai, wok eller asiatisk i søgefeltet, så skal du bare se. ;)

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.