Tun og Mango

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Tun og mango

  • 200 gram tun

  • 1 tsk. piment d´espalette

  • 2 hele mango

  • 6 hele tomater

  • 0,50 stk. rødløg

  • 1 bundt koriander

  • 1 dl. ponzu (soya med citrus)

  • 3 spsk. sesam

  • 1 hel lime

Fremgangsmåde

Start med at samle alt til salaten, da tunen er meget hurtig at tilberede. 

Skær mangoerne i tern uden skræl. Skær tomaterne i samme størrelse tern. 

Hak korianderen med stilke og blade sammen. I med limesaft, ponzu og sesam tilsidst. 

Varm en pande godt op, og steg tunen i ganske lidt olie i max. 10-20 sek. på hver side. Krydr med salt og lidt piment d´espalette. 

Skær skiver af tunen, så man kan se det flotte indre. 

Anret enten små happere med tunen nederst og salaten på toppen, eller i en skål som sharefood med tunen synlig i kanten. 

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Wanda K.

    Ej hvor ser det lækkert ud 😋ka’desværre ikke lide rå tun er der andet man kunne bruge

  • Finn J.

    Hej Jesper. Det er virkeligt noget jeg skal prøve. Når nu tunen er rå indeni, skal den så først i fryseren ?

    • Jesper Vollmer

      Det har det været fra starten. Al tun har været frosset, inden det lander i køledisken. Så du skal bare tilberede den.

  • Lene V.

    Hvordan skær du mangoen i så fine stykker?
    Der er jo en stor sten i midten🤔
    Men ellers en helt fantastisk ret 😋🥰

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Du skulle næsten prøve at se den film, der hører til opskriften. 😄
      Vi gør os jo simpelthen så umage med at vise alt, så medlemmerne ikke er i tvivl om noget.
      Jeg kan hjælpe dig så meget på vej, at du skal hele 4:30 ind i filmen, hvor du kan se hele processen...
      God fornøjelse
      Jesper

  • Lene V.

    Ahhh 👍🤣
    Jeg har kun kigget billederne - så blev jeg da så meget klogere 😂 Sorry 🥰

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.