Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Toscansk kylling.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hej Jesper,
Jeg har fra en kunde modtaget en stor portion Ras el Hanout - er det planen der kommer opskrift med dette krydderi på et tidspunkt eller er der det allerede …?
Der er allerede denne opskrift i klubben
https://klubvollmer.dk/tagine
Det er nogle lækre hvide fade, som også kan komme i ovnen. Kommer de også i klubben eller hvor kan man købe dem (evt produktnavn) ?
Det er emaljefade fra Ib Laursen. Desværre kommer de ikke i shoppen...
Tak for tippet 👍
Ved du tilfældigvis hvor man kan købe dem i samme størrelse? Har prøvet på nettet, men kunne ikke lige finde dem
Hvorfor bruge du aldrig klaret smør til stegning ?
Det kan man jo sagtens, men jeg kan godt li´ den smag, bruningen af smørret giver. Dvs. vallen der brunes. Den får man ikke ved klaret smør.
Er det salvie du koger med? Der står ikke noget i opskriften, men på billederne ser det ud til at du bruger en krydderurt
Det er godt spottet... Jeg fortæller i filmen, at det er oregano, jeg kommer ved. Nu har jeg rettet det til i ingredienslisten.
Tak...
Hej Jesper. Jeg ved godt det ikke er reklame tv men kunne du ikke vise de forskellige fonter du bruger, navn mærke. I filmen her siger du at du har flottet dig med en mørk hønse fond men kunne være rart at vide i forskel til hvad, håber det giver mening.
Lavet med stor succes. Uhm hvor lækkert
Hej Jesper
Det ser superlækkert ud, det skal jeg helt sikkert prøve, men jeg undrer mig over, hvor den parmesan du river (1 dl ) bliver af, putter du den ned i saucen, eller kun over den færdige ret?
Mvh Marianne
Mange tak for en utrolig velsmagende ret. Da den tilmed er enkel at lave, kommer den klart på husets menukort 😊. Kan man erstatte piskefløden med madlavningsfløde?
Super lækker ret - den er nu ❤️
Jeg erstattede fløden med madlavningsfløde og det smagte skønt👍🤩
Ser lækkert ud! Har du et forslag til en god salat dertil?🤗
Du gør det igen igen og igen Jesper helt fantastisk ret smager vidunderligt super godt, jeg havet kun små suppehorn men smagte godt alligevel
Hvis man kun følger fremgangsmåden får man ikke brugt parmesan og oregano
Bruger du soltørrede tomater i olie eller uden.
Mvh Birthe
Tak for tålmodigheden... Jeg bruger dem i olie.
Mums hvor er det lækkert ♥️ lavede det i aftes og det er klart en ny favorit 🥰
Jane D.
Jeg undrer mig over at du kalder retten toscansk kylling. Italienere bruger mig bekendt ikke piskefløde i en middagsret.
Familien fra Jylland fik denne ret i går, de var vilde med rette, så du fik topkarakter og et nyt medlemskab. Det var dagens ros til dig🥂🌞
Hvor er det dejligt at høre... Tak Lise
Kan det virkelig passe at kyllingen kun skal 5 min i ovnen?.... eller skal de næsten steges færdig på panden?
Lækker ret, men hva med parmasanen, er det til pastaen eller?…
Hej Jesper elsker denne ret - skal have 10 til fødselsdags middag og vil servere Toscansk kylling - ville det kunne laves dagen før uden at tabe den gode smag ?
Hej Ally
Så lige dit spørgsmål tikke ind.
Jamen det kan du godt, men det der jo sker er, at kødet nok mister lidt af sin saftighed ved at blive varmet op igen.
Alternativt kunne du lave hele opskriften med uden kyllingen, og så på selve dagen brune af og lade det simre i saucen.
Jesper
Mange tak for hurtig svar 🤗
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.