Ingredienser
Toscansk kylling
1 kg. kyllingebryst
3 spsk. mel
1 spsk. røget paprika
1 spsk. smør og olie
3 fed hvidløg
2 stk. skalotteløg
12 stk. cherrytomater
1 dl. soltørrede tomater
2 dl. hvidvin
1 spsk. oregano
2,50 dl. hønsefond
5 dl. piskefløde
1 dl. parmesan
5 dl. spæd spinat
400 gram orzopasta
Fremgangsmåde
Del kyllingebrysterne i to. Bland mel og paprika med lidt salt og peber. Vend kyllingen i melblandingen.
Steg dem flot af i olie og smør. Giv dem 5 min. i ovnen ved 180°
På samme pande steger du de snittede løg og hvidløg af, og kommer vinen på panden sammen med de delte friske tomater. Kog vinen næsten væk.
På med soltørrede tomater og bouillon. Lad det koge op, og kom fløden på sammen med oreganoen og osten. Kog det hele lidt sammen, og smag til med salt og peber og måske ganske lidt æbleeddike.
Kom kyllingestykkerne inkl. det saft, de har smidt op i panden.
Når det hele smager perfekt, kommer du spinaten ved, og vender rundt.
Server med den lune pasta.