Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Toscansk kylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Toscansk kylling

Toscansk kylling

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Del kyllingebrysterne i to. Bland mel og paprika med lidt salt og peber.  Vend kyllingen i melblandingen.  Steg dem flot af i olie og smør. Giv dem 5 min. i ovnen ved 180° På samme pande steger du de snittede løg og hvidløg af, og kommer vinen på pa...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

9

Kommentarer

  • Jimmy J.

    Hej Jesper,
    Jeg har fra en kunde modtaget en stor portion Ras el Hanout - er det planen der kommer opskrift med dette krydderi på et tidspunkt eller er der det allerede …?

    • Søren D.

      Der er allerede denne opskrift i klubben
      https://klubvollmer.dk/tagine

  • Calle N.

    Det er nogle lækre hvide fade, som også kan komme i ovnen. Kommer de også i klubben eller hvor kan man købe dem (evt produktnavn) ?

    • Jesper Vollmer

      Det er emaljefade fra Ib Laursen. Desværre kommer de ikke i shoppen...

    • Calle N.

      Tak for tippet 👍
      Ved du tilfældigvis hvor man kan købe dem i samme størrelse? Har prøvet på nettet, men kunne ikke lige finde dem

  • Poul-Erik L.

    Hvorfor bruge du aldrig klaret smør til stegning ?

    • Jesper Vollmer

      Det kan man jo sagtens, men jeg kan godt li´ den smag, bruningen af smørret giver. Dvs. vallen der brunes. Den får man ikke ved klaret smør.

  • Lene B.

    Er det salvie du koger med? Der står ikke noget i opskriften, men på billederne ser det ud til at du bruger en krydderurt

    • Jesper Vollmer

      Det er godt spottet... Jeg fortæller i filmen, at det er oregano, jeg kommer ved. Nu har jeg rettet det til i ingredienslisten.
      Tak...

  • kenn m.

    Hej Jesper. Jeg ved godt det ikke er reklame tv men kunne du ikke vise de forskellige fonter du bruger, navn mærke. I filmen her siger du at du har flottet dig med en mørk hønse fond men kunne være rart at vide i forskel til hvad, håber det giver mening.

  • Gitte A.

    Lavet med stor succes. Uhm hvor lækkert

  • Marianne T.

    Hej Jesper
    Det ser superlækkert ud, det skal jeg helt sikkert prøve, men jeg undrer mig over, hvor den parmesan du river (1 dl ) bliver af, putter du den ned i saucen, eller kun over den færdige ret?
    Mvh Marianne

  • Pia T.

    Mange tak for en utrolig velsmagende ret. Da den tilmed er enkel at lave, kommer den klart på husets menukort 😊. Kan man erstatte piskefløden med madlavningsfløde?

  • Lene V.

    Super lækker ret - den er nu ❤️
    Jeg erstattede fløden med madlavningsfløde og det smagte skønt👍🤩

  • Ester L.

    Ser lækkert ud! Har du et forslag til en god salat dertil?🤗

  • Magnus

    Du gør det igen igen og igen Jesper helt fantastisk ret smager vidunderligt super godt, jeg havet kun små suppehorn men smagte godt alligevel

  • Jane T.

    Hvis man kun følger fremgangsmåden får man ikke brugt parmesan og oregano

  • Birthe P.

    Bruger du soltørrede tomater i olie eller uden.
    Mvh Birthe

    • Jesper Vollmer

      Tak for tålmodigheden... Jeg bruger dem i olie.

  • Pia S.

    Mums hvor er det lækkert ♥️ lavede det i aftes og det er klart en ny favorit 🥰

  • Jane D.

    Jane D.
    Jeg undrer mig over at du kalder retten toscansk kylling. Italienere bruger mig bekendt ikke piskefløde i en middagsret.

  • Lise L.

    Familien fra Jylland fik denne ret i går, de var vilde med rette, så du fik topkarakter og et nyt medlemskab. Det var dagens ros til dig🥂🌞

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det dejligt at høre... Tak Lise

  • Allan J.

    Kan det virkelig passe at kyllingen kun skal 5 min i ovnen?.... eller skal de næsten steges færdig på panden?

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.