Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Torsken. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Torsken

Torsken

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Torsken bliver i den her opskrift helt nænsomt tilberedt, hvilket giver den et næste råt udtryk. Men tro mig, den bliver virkelig saftig alt andet end tør og kedelig.   Start med at fjerne benene i torsken, og del den i portionsstykker. Ca. 100 - 120...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Torsken2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Normann L.

    Meget lækker torsk. En helt ny måde for mig at dampe fisk på. Super nemt. Saucen og salaten frisk og velsmagende. Ikke sidste gang jeg tilbereder fisk på den måde. Prøv det!

    • Jesper Vollmer

      Perfekt Normann
      Ja det er en skøn måde at lave hvid fisk på. Du må love mig IKKE at prøve det med fed fisk som laks, ørred eller makrel. Det bliver virkelig vammelt. Det kan man ikke. Men på de fedtfattige fisk er det perfekt.
      Glad for at kunne inspirere...
      Jesper

  • Anna M.

    Kan jeg bruge havkat, til denne opskrift?

    • Jesper Vollmer

      Hej Anna
      Ja det tænker jeg. Det er jo en hvid og fedtfattig fisk som torsken, og det burde virker fint.
      Fortæl mig, hvordan det blev.
      Jesper

  • Anna M.

    Hej Jesper
    Tak for en dejlig opskrift, det var rigtig godt med havkat, jeg gav den 25 min ved 85 gr måske et par minutter for meget. Jeg kunne ikke få glaskål , så jeg brugte grønne asparges , det smagte rigtig godt.
    Dejlig Club
    Hilsen Anna Marie

    • Jesper Vollmer

      Det er jeg glad for at høre. Havkat er så undervurderet.
      Og asparges er jo det, man spiser for tiden. I gamle dage sagde man, at aspargessæsonen sluttede med Sankt Hans, men det er ved at være passé. I dag er de så forædlede, at de smager fantastisk længe endnu. De bliver ikke lige træede mere...
      Jesper

  • Lotte

    Kan man lave cremen om morgenen (el aftenen før?) og kan den del af salaten der skal snittes tåle at stå på køl fra morgenen el blir det blødt?

  • Lotte

    Kan man lave cremen om morgenen (el aftenen før?) og kan den del af salaten der skal snittes tåle at stå på køl fra morgenen el blir det blødt?

  • Lotte

    Kan man lave cremen om morgenen (el aftenen før?) og kan den del af salaten der skal snittes tåle at stå på køl fra morgenen el blir det blødt?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lotte
      Ja til begge dele... Du kan sagtens lave tingene i god tid. Bare vent med granatæblekernerne. Ellers farver de salaten.
      Jesper

  • Pia R.

    Hej.
    Er det 80 grader alm. Eller varmluft ?
    Mvh.Pia R.P

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Jeg bruger varmluft !
      Jesper

  • Line J.

    Hej Jesper.
    Hvad kan man erstatte glaskål med?
    Vh Line

    • Jesper Vollmer

      Hej Line
      Jeg har prøvet med fennikel i stedet for. Det fungerer rigtig godt...
      Jesper

  • Anne B.

    Er det almindelig plasticfilm, du bruger😳

    • Jesper Vollmer

      Hej Anne
      Ja det er. Når jeg bager den ved 80° kan den sagtens tåle det !
      Jesper

  • Anne B.

    God information! Tak

  • Søren S.

    Hej Jesper
    Jeg kan godt lide at du tager udgangspunkt i hele filetten og så bruger ryggen her, og skær bugen mv. af og gemmer til fiskefrikadeller eller lignende hvor det skal hakkes.
    Men da man måske ikke vil have torsk to dage i træk - fryser du så bare disse fra skårende stykker?
    Jeg kan godt lide at bruge fersk fisk, kød mv. når de skal spises helt, men tænker at frost virker fint når det er til fars.
    Kommer der evt. en video med hvordan du laver fiskefrikadelle farsen med disse afskårende stykker?

    • Jesper Vollmer

      Hej med dig...
      Ja jeg fryser bare resterne ned, og bruger dem til dunser, farser, lasagnen, pies etc.
      Jeg skal nok lave nogle klassiske fiskedunser herinde på et tidspunkt, men indtil videre synes jeg, at du skal teste thai fishcakes af herinde fra. De er så dejlige...
      Jesper

  • Ingeborg R.

    Tak for en helt ny og nem måske at tilberede fisk på. Her tænker jeg på brugen af Film!!
    Jeg brugte Lange. Og det blev rigtig fint.
    Derimod blev kartoffelpuréen lidt lang i det...
    Kan det skyldes, at der måske er salt i bouillonen (Herbamare) ?.

    • Jesper Vollmer

      Hej Ingeborg
      Godt med nye ting på repertoiret...
      Og ja kartoffelpureen kan sagtens være blevet lang af saltet. Det er det, det gør... Prøv at undvære terningen næste gang, og så smag det til med bouillon opløst i lidt kogende vand til allersidst...
      Håber det giver mening !
      Jesper

  • Irene M.

    Synes jo det er fantastisk, at man kan dampe fedtfattig fisk under plastfolie, men som gammel husmor bekymrer det mig, om plastfolien skulle afgive et eller andet i maden?
    Kan selvfølgelig ikke tro, at du ville give tippet videre, hvis det skulle være tilfældet, men måtte altså lige spørge….
    Vh Irene Mortenen

    • Jesper Vollmer

      Hej Irene
      Det er så fint. Det afgiver ikke noget farligt til fisken. Vi har brugt det trick i mange år i restauranterne...
      Jesper

  • Pernille B.

    Super lækkert - valgte dog at finsnitte lidt kartoffel og fritere for at give retten lidt sprødt på toppen.
    Erstattede glaskål med blade af rosenkål som smagte super sammen med granatæblerne.
    Hvor lang tid skal torsk have i damp ovn og på hvilke grade og hvilken % ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Pernille
      Undskyld det sene svar.
      Giv den bare samme tid, men undgå filmen på.
      Procenterne skal være høje på dampen så. Måske 80-90%
      Jesper

  • Stine M.

    Må jeg spørge, hvor fadet du bruger til fisken er fra? Det er smart. :)

  • Stine M.

    Må jeg spørge, hvor fadet du bruger til fisken er fra? Det er smart. :)

    • Jesper Vollmer

      Hmmm... mener det er fra Kunst & Køkkentøj, men er ikke sikker.
      Jesper

  • Merete K.

    Hej Jesper
    Ser meget lækkert ud. Hvilken boullion (fisk, grøntssags?)bruger du?
    mvh
    merete

  • Merete K.

    Hej Jesper
    Ser meget lækkert ud. Hvilken boullion (fisk, grøntssags?)bruger du?
    mvh
    merete

    • Jesper Vollmer

      Hej Merete
      Jeg bruger faktisk hønsebouillon. Den har en dejlig dybde, synes jeg.
      Men du kan bruge grøntsags også. Men ikke fisk.
      Jesper

  • Winnie E.

    Hej Jesper,
    Glaskål er udsolgt i ALLE butikker idag - og jeg skal have gæster til denne ret i morgen.:-) Har du et forslag til en anden sprød grøntsag der kan anvendes?

  • Winnie E.

    GLEM BARE MIT SPØRGSMÅL...! fandt svaret i tråden :-)

  • Else F.

    Lækker fisk. Smart at dampe under film👍. Når du står med de grove dildstilke, så skær dem i stykker, og læg dem i lidt hvid lagereddike. Jeg gør det hver gang + mere eddike, og pludselig har man meget lækker dildeddike -helt gratis. (Hvis man finder en buket skærme - så i med dem!)

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.