Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Torsk i pancetta. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Torsk i pancetta

Torsk i pancetta

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Det første er linserne, da de skal koge mindst 25-30 min. Sæt dem over med bouillonterningen og måske lidt ekstra salt. Når de er kogt, sigter du væden fra. Hvis du vil have dem lidt saftige, skal du ikke gøre som mig i filmen, men lade lidt af væden...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

IMG 3023

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Rita H.

    Det ser så lækkert ud - Skal prøves i aften. :-)

  • Lilian S.

    Jeg kender ikke padron og tvivler på, at jeg kan købe det i mit nærområde. Kan det erstattes af Chile og eller peberfrugt?

    • Jesper Vollmer

      Jeg lavede retten i morgen-tv her til morgen, men med lidt modifikationer.
      Der brugte jeg aspargesbroccoli. Du ved de lange aspargeslingende broccoliskud. Dem kan du bruge. Steg dem hårdt af i en gryde med låg, og smag til med salt og peber.
      Jesper

  • Mona R.

    Hvordan er det med linserne, skal de skylles ligesom med røde linser?
    Hvis JA, så hvor længe og hvordan ved jeg, hvornår de er blevet skyllet nok?
    ...
    Jeg skyller også ris, men uanset hvor meget jeg skyller, så er der nærmest altid lidt hvidt støv tilbage i vandet, og jeg ved ikke, om det er noget "ulækkert", jeg skal skylle af eller bare noget uskyldigt som risstøv eller sådan...

    • Jesper Vollmer

      Hej Mona
      Du kan sagtens skylle dem, og du kan enten gøre det i en skål med rindende vand, eller bare i en sigte.
      Du behøver ikke at have akvarieklart vand bagefter.
      Jesper

  • Mona B.

    Hej Jesper
    Det var så lækkert, nemt at lave - torsken dejlig saftig og med sprød pancetta. Stort tak.
    Mona

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det dejligt at høre Mona... ☺️
      Jesper

  • Jette J.

    Hej Jesper
    Har lige opdaget, at jeg faktisk er vild med torsk efter at den er blevet pakket ind i et stykke pancetta. Virkelig en top idé.
    Tak for, at du er så pædagogisk i dine måder at føre os ind i kokkens verden på.
    Mange hilsner
    Jette

    • Jesper Vollmer

      Tak Jette
      Det luner sådan, at høre at det virker for dig. Og 🌹´er kan man ikke få for mange af ☺️
      Jesper

  • Dorthe T.

    Kan man ik lave den her i ovnen istedetfor ? Hvis ja hvor længe ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorthe
      Du kan sagtens lave den her i ovnen istedet. Du får så ikke så sprød en pancetta udenpå, for når torsken er færdig ved 180 grader efter ca. 10 min, er skinken ikke sprød endnu. man kan ikke stege pancettaen sprød på den korte tid i ovnen. Kun på panden...
      Giver det mening ?
      Jesper

  • Susanne R.

    Hej Jesper.
    Kunne du forslå noget andet en linser, er ikke så vild med dem.

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne
      Ja da... jeg tænker ting som grove puréer kunne være guf. Enten ærtepuréen eller græskar herindefra ville være et godt bud.
      Kunne også være den knuste avokado fra kyllingeretten.
      Noget i den stil...
      Jesper

  • Emma M.

    Hold da og endnu engang siger vi herfra: Wow👍 Og tak🙏 Vi er enige om at torsken er SUPER lækkert. Vi lavede det på grillen med årets sidste små peberfrugter og Chili fra haven . … og kartofler af egen avl - SÅ LÆKKERT😎👍

    • Jesper Vollmer

      Hej Emma,
      Sådan! Det gør mig bare glad at høre. Alt smager jo også lidt bedre, når det kommer fra egen have 😜

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.