Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tornado-omelet. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tornado-omelet

Tornado-omelet

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Det er virkelig en hurtig frokost eller let middagsret det her.  Varm en sliplet pande op, og rist rugbrødsskiverne i smørret på begge sider. Del avokadoerne, og pres en halv ud på hver skive rugbrød. Krydr med salt, piment d´Espalette og lidt revet...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

9

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Connie M.

    Ser fine ud ..det må vi prøve !

  • Pernille S.

    Hvor lækkert. Skal prøves samt i varianter

  • Hanne k.

    I introduktionen på e-mailen skriver du en stiplet pande skal bruges til opskriften! Jeg bliver helt lettet, når jeg læser opskriften, at det er en sliplet pande du anvender og ikke endnu en ny type køkkenredskab. Jeg skal helt sikker prøve opskriften som lyder til at være sjov og nem.

    • Jesper Vollmer

      Ah pis… har jeg skrevet forkert?
      Men ja det er bare en sliplet-pande.

  • Tove H.

    Jeg har læst, at vindruekerneolie ikke er så velegnet til stegning, da den ikke tåler høj temperatur. Ved for høj temperatur, kan fedtsyrerne omdannes til transfedt, som er sundhedsskadeligt. Men det er måske kun ved stegning i længere tid? Omeletten steges jo meget kort. Jeg synes dog ofte, at kokke bruger vindruekerneolie til stegning uden samtidig at komme med denne information.

  • Ingeborg R.

    Det er fra NU af min yndlingsmad!
    Smager forrygende 🙆‍♀️
    Nu mangler jeg så bare liige at
    Lære at lave den. 🤣😵‍💫

    • Jesper Vollmer

      Det lærer du hurtigt Ingeborg ☺️

  • Hanne B.

    det ser så lækkert ud, er det rugbrød som du selv har lavet...

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Jeg sad lige på mailen, så derfor det lynhurtige svar ☺️
      Nej det rugbrød her er ikke mit eget. Det er lokalt bornholmsk fra Svaneke bageri...
      Der er simpelthen så lækkert det brød.
      Jesper

  • Janni B.

    Hej Jesper
    Hvis ikke man er så meget for avocado, er der så et alternativ, du kan anbefale?

    • Jesper Vollmer

      Hmmm… lidt hakkede friske tomater samlet med lidt olivenolie, salt og peber vil smage godt til.
      Jesper

  • Susanne j.

    Hej Jesper
    vi lavet din lækker Tornado-omelet her til aften vi tog rugbrød og baked beans og omeletten ovenpå det var vild lækkert

    • Jesper Vollmer

      Fedt… lyder som et solidt måltid ☺️
      Jesper

  • Betina E.

    Hej Jesper,
    som relativ nyt medlem nyder jeg at studere alle de forskellige opskrifter her på siden. Jeg er næsten nød til at samle alle de opskrifter jeg prøver som favoritopskrift, det smager så godt og er dejligt nemt. Det med tornadoen skal jeg nok øve nogen gange, men det smagte vidunderligt!
    I en af dine videoer snakker du om en sommerdrik og jeg mener også du viser hvordan, men jeg kan ikke finde opskriften mere. Det var noget med citroner. Kan du hjælpe?
    kærlige hilsner fra Betina

    • Jesper Vollmer

      Hmmm… kan det være i opskriften på frugtsuppe?
      Jesper

  • Betina E.

    Tak for et hurtigt svar.
    Det var det ikke, men den er sikkert også god!
    Mener du snakkede om 2-3 dele saft, resten vand.
    Kh Betina

    • Jesper Vollmer

      Så tror jeg, det var i opskriften Picnic... Der laver jeg en limonade.
      Jesper

  • Betina E.

    JAA!!!! Det var lige den saft, jeg tænkte på. Tusind tak for hjælpen, jeg havde nok ikke selv fundet den. Og slet ikke, da jeg ikke har set filmen med picnic før. Så jeg må have hørt dig snakke om limonaden i en anden film ;-)

    • Jesper Vollmer

      Jeg skrev bare limonade i søgefeltet herinde og bum... 😄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.