Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tomahawk. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tomahawk

Tomahawk

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at krydre bøffen med salt og peber på begge sider, og kom den i ovnen ved 120° varmluft i ca. 1 times tid. Tjek med et termometer, og når den rammer 52°- 53° tager du den ud. Her skal grillen være klar med fuld knald på.  Grill den hårdt på...

Billeder fra opskriften

9

Kommentarer

  • Birte A.

    Jeg laver bearnaise med stavblenderen, lige som majornæse. Husk det skal blendes i en høj smal beholder.

  • Andrea P.

    Ok! Den Bernaise har lige gjort mit liv mindst 100% lettere og bedre :-D Nuj den smager godt!

    • Jesper Vollmer

      😄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.