Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tomahawk. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tomahawk

Tomahawk

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at krydre bøffen med salt og peber på begge sider, og kom den i ovnen ved 120° varmluft i ca. 1 times tid. Tjek med et termometer, og når den rammer 52°- 53° tager du den ud. Her skal grillen være klar med fuld knald på.  Grill den hårdt på...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Multihakker: Leder du efter kampagnen, hvor du modtager Blomsterbergs multihakker som velkomstgave, skal du tilmelde dig her.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

9

Kommentarer

  • Birte A.

    Jeg laver bearnaise med stavblenderen, lige som majornæse. Husk det skal blendes i en høj smal beholder.

  • Andrea P.

    Ok! Den Bernaise har lige gjort mit liv mindst 100% lettere og bedre :-D Nuj den smager godt!

    • Jesper Vollmer

      😄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.