Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tartar. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tartar

Tartar

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Her det bedste lige at starte med at udvande fritterne lidt. Så bliver de endnu sprødere. Skær dem i pommes frittes størrelser og kom dem i koldt vand. Skift evt. vandet undervejs så det ikke længere bliver mælkehvidt, når du rører rundt. Kog fritter...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2019-07-13 kl. 13.14.14.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Preben S.

    Sennepsmayonnaise. Hvordan laves det
    Kh Preben

    • Jesper Vollmer

      Hej Preben
      Jeg skal nok lave nogle små film herinde med tilbehør og saucer. Indtil videre har jeg ikke lavet en mayonnaise herinde.
      Men en mayonaise på æggeblommer, lidt citronsaft og salt piskes sammen med vindruekerneolie ad gangen, og smages til med grovkornet sennep.
      Forholdet er ca. 3 æggeblommer til 4-5 dl. olie.
      Jeg skal nok vise det på et tidspunkt.
      Jesper

  • Majken h.

    Hej Jesper
    Er der en særlig grund til du bruger vindruekerneolie?
    Jeg bruger selv rapsolie, selvfølgelig fra Lehnsgaard.
    Dbh Majken

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.