Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tagine.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tagine
Tilberedningstid 2+ timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Hellen G.
Hvad er Ras el Hanunut ?
Tror ikke jeg kan få det her, hvor jeg bor.
Er det noget, man kan blande selv?
Hellen Gram Andersson- Morten Ø.
Hej Hellen, de gange jeg har skulle bruge det har jeg med stor success blandet det selv.
2 tsk. friskrevet muskatnød
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. stødt kardemomme
1 tsk stødt kanel
1 tsk. stødt allehånde
1 tsk. stødt koriander
1 tsk friskværnet peber
1/2 tsk. cayennepeber
1/4 tsk. stødt nelliker - Jesper Vollmer
Tak Morten
Hvor er det sødt af dig at bidrage med blandingen her.
Nyd din weekend ☺️
Jesper
- Hellen G.
Tak😊
- Andrea P.
Mums! Jeg har nogle lammeskanke...kan jeg ikke lave dem på den her måde på mandag på min fødselsdag?
- Jesper Vollmer
Jo det vil være perfekt...
De brugte også masser af lam på samme måde i Marrakech.
- Leni E.
Og kan stegeso og gryde udskiftes med en tagine. ( jeg har just fået en foræret, derfor mit spørgsmål)
- Jesper Vollmer
Det er jo bare endnu bedre og mere autentisk.
Jesper - Leni E.
Tak for svar - og ellers er alt som i stegeso/gryde - der ryger en del væske forekommer det mig i tagine. Mvh Leni.
- Leni E.
Mill & Mortar har Ras el Hanout = grønthandlerens hoved:-)
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.