Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tagine. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tagine

Tagine

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Skær kødet ud i store stykker.  Mariner kødet i lidt Ras el Hanout gerne et par timer, men du kan også gøre som mig her, og bare køre på med det samme ;)  Brun kødet af på en pande, og kom det op i enten en stegeso eller gryde med låg til.  Kom alle...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Multihakker: Leder du efter kampagnen, hvor du modtager Blomsterbergs multihakker som velkomstgave, skal du tilmelde dig her.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

3

Kommentarer

  • Hellen G.

    Hvad er Ras el Hanunut ?
    Tror ikke jeg kan få det her, hvor jeg bor.
    Er det noget, man kan blande selv?
    Hellen Gram Andersson

    • Morten Ø.

      Hej Hellen, de gange jeg har skulle bruge det har jeg med stor success blandet det selv.
      2 tsk. friskrevet muskatnød
      2 tsk. stødt ingefær
      2 tsk. stødt kardemomme
      1 tsk stødt kanel
      1 tsk. stødt allehånde
      1 tsk. stødt koriander
      1 tsk friskværnet peber
      1/2 tsk. cayennepeber
      1/4 tsk. stødt nelliker

    • Jesper Vollmer

      Tak Morten
      Hvor er det sødt af dig at bidrage med blandingen her.
      Nyd din weekend ☺️
      Jesper

  • Hellen G.

    Tak😊

  • Andrea P.

    Mums! Jeg har nogle lammeskanke...kan jeg ikke lave dem på den her måde på mandag på min fødselsdag?

    • Jesper Vollmer

      Jo det vil være perfekt...
      De brugte også masser af lam på samme måde i Marrakech.

  • Leni E.

    Og kan stegeso og gryde udskiftes med en tagine. ( jeg har just fået en foræret, derfor mit spørgsmål)

    • Jesper Vollmer

      Det er jo bare endnu bedre og mere autentisk.
      Jesper

    • Leni E.

      Tak for svar - og ellers er alt som i stegeso/gryde - der ryger en del væske forekommer det mig i tagine. Mvh Leni.

  • Leni E.

    Mill & Mortar har Ras el Hanout = grønthandlerens hoved:-)

  • Birthe K.

    Kan man lave retten dagen før

    • Jesper Vollmer

      Sagtens...

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.