Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tagine. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tagine

Tagine

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Skær kødet ud i store stykker.  Mariner kødet i lidt Ras el Hanout gerne et par timer, men du kan også gøre som mig her, og bare køre på med det samme ;)  Brun kødet af på en pande, og kom det op i enten en stegeso eller gryde med låg til.  Kom alle...

Billeder fra opskriften

3

Kommentarer

  • Hellen G.

    Hvad er Ras el Hanunut ?
    Tror ikke jeg kan få det her, hvor jeg bor.
    Er det noget, man kan blande selv?
    Hellen Gram Andersson

    • Morten Ø.

      Hej Hellen, de gange jeg har skulle bruge det har jeg med stor success blandet det selv.
      2 tsk. friskrevet muskatnød
      2 tsk. stødt ingefær
      2 tsk. stødt kardemomme
      1 tsk stødt kanel
      1 tsk. stødt allehånde
      1 tsk. stødt koriander
      1 tsk friskværnet peber
      1/2 tsk. cayennepeber
      1/4 tsk. stødt nelliker

    • Jesper Vollmer

      Tak Morten
      Hvor er det sødt af dig at bidrage med blandingen her.
      Nyd din weekend ☺️
      Jesper

  • Hellen G.

    Tak😊

  • Andrea P.

    Mums! Jeg har nogle lammeskanke...kan jeg ikke lave dem på den her måde på mandag på min fødselsdag?

    • Jesper Vollmer

      Jo det vil være perfekt...
      De brugte også masser af lam på samme måde i Marrakech.

  • Leni E.

    Og kan stegeso og gryde udskiftes med en tagine. ( jeg har just fået en foræret, derfor mit spørgsmål)

    • Jesper Vollmer

      Det er jo bare endnu bedre og mere autentisk.
      Jesper

    • Leni E.

      Tak for svar - og ellers er alt som i stegeso/gryde - der ryger en del væske forekommer det mig i tagine. Mvh Leni.

  • Leni E.

    Mill & Mortar har Ras el Hanout = grønthandlerens hoved:-)

  • Birthe K.

    Kan man lave retten dagen før

    • Jesper Vollmer

      Sagtens...

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.