Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sylte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Sylte

Sylte

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Det er faktisk utroligt nemt, at lave sylte... Det tager bare lidt tid !  Start med at sætte skanken over i kogelagen. Del løgene i halve, og behold bare skrællen på. Brug gerne en høj og smal gryde, hvis du har det, så sparer du lidt på vandet.  Lad...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

7

Kommentarer

  • Kristian D.

    Wauw, det skal jeg da bruge en juledag på. Føj, hvor lækkert🥰

  • Britt E.

    Hej Jesper
    Hvordan er det lige - kan den ene sylte evt. fryses ned, eller går det slet ikke med husblas ??
    Vh Britt

    • Jesper Vollmer

      Ja det ville du godt kunne... (og undskyld det sene svar)
      Jesper

  • Else F.

    Lækker sylte. Den laver jeg helt bestemt.
    I min ungdom, kom der en super “kogekone” i mit barndomshjem. fru Hansen lærte mig mange tricks og genveje, og et af dem var: Kog kødet op ikke for meget vand, tag kødet op, skyl det, (det mister ingen smag ved den proces) ud med vandet og rengør gryden. Nu lægges kød, grønsager og krydderier i gyden, og der er INGEN uklarheder i suppen. Hun blev ældgammel, og elskede at lave mad, og var helt suveræn til smage og finish. Da jeg blev 30, var hun 75 år, og hun lavede en fantastisk 3 retters middag, alle gæsterne ville hyre hende, men hun havde sine “gamle” kunder, og sagde venligt nej tak til nye. Hun vaskede lige køkkengulvet, som det sidste, inden hun gik hjem. Vi elskede hende. Nu hvor jeg er 75, forstår jeg ikke hun orkede😉. Det var nemlig ikke af nød, hun blev ved med at kokkerere, men af ren lyst til god mad!

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det et fint husmodertip... Det kan jeg godt huske fra kokkeskolen.
      Jeg har nok bare vænnet mig til at skimme mine supper, for at få dem fine og klare.
      Jesper

    • Jesper Vollmer

      Jeg elsker historien om fru Hansen by the way ☺️
      Jesper

  • Connie M.

    Hej Jesper !
    Det ser virkelig lækkert ud. Det vil jeg prøve, tak for inspiration.
    Plasticformene hvor har du dem fra ??

    • Jesper Vollmer

      Tror ikke at jeg fik svaret dig direkte... men de er fra Inco ;)

  • Jesper Vollmer

    De er fra Inco…

  • Connie M.

    Tak Jesper !

  • Kristian D.

    Jesper, hvor længe tror du, sylten kan holde sig i køleskabet?

    • Jesper Vollmer

      Vi havde vores i mindst 2 uger...
      Jesper

    • Kristian D.

      Tak, Jesper.
      Det er nemlig kun mig her i familien, der spiser noget så “ulækkert” som sylte😉
      Vh. Kristian

  • Lotte H.

    Et helt andet spørgsmål 😬 hvor er planten i glaskrukken fra??

    • Jesper Vollmer

      Hej Lotte
      Den er fra Green Factory i Paris. Man kan få den flere steder i Danmark.
      Jesper

  • Anne-Mette M.

    Ang. frysning har jeg læst mig til at den bliver grynet, men at man kan varme den lidt op igen og køle af i køleskabet bagefter!? Er det noget du gør?
    Hilsen Anne-Mette

    • Jesper Vollmer

      Hmmm... det lyder faktisk som en meget smart måde at gøre det på.
      Jeg har ikke prøvet det selv, men det giver fin mening at smelte den, så den kan sætte sig på ny.
      Jeg har dog før spist optøet paté en croute, og der var geleen altså ikke grynet.
      Jesper

  • Ellinor N.

    Hej Jesper
    Kan man erstatte grisekæber med noget andet?
    Mvh
    Ellinor Normann

    • Jesper Vollmer

      Ja da... du kan sagtens bare kun bruge skank.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.