Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svinemørbrad med ærter francaise.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
En fantastisk men dejlig ret og mættende 🙂 Vi var tre og vi havde til dagen efter også og det er ikke sidste gang og helt sikkert også en dejlig ret til når man skal have gæster
Er så glad for jeg meldte mig ind i din klub 🙂 Jesper
Mvh Bettina
En fantastisk men dejlig ret og mættende 🙂 Vi var tre og vi havde til dagen efter også og det er ikke sidste gang og helt sikkert også en dejlig ret til når man skal have gæster
Er så glad for jeg meldte mig ind i din klub 🙂 Jesper
Mvh Bettina
Hvor er der sødt af dig tak...
Godt der virker for dig.
Jesper
Super lækker mad, Igen med masser af smag, så dejligt - familien roser💐
Vil også lige sige at det er så hyggeligt med de dejlige optagelser og musikken, så positivt at det spreder glæde før og under madlavningen. Tak
Mvh Mona
Wuhuuuu... Mona
Jeg bliver helt glad i maven af sådan en besked.
Så virker det jo ☺️
Bedste hilsner
Jesper
Wuhuuuu... Mona
Jeg bliver helt glad i maven af sådan en besked.
Så virker det jo ☺️
Bedste hilsner
Jesper
Når nu der skal gulerødder i retten, så må du gerne skrive det i opskriften 😊
Tak Birgit og ups... 😜
Det er hermed rettet til.
Jesper
Skal bestemt snart prøves. Har lige to spg.
1. Den lange sølvfarvet sene på mørbraden, skal den ikke skæres fra?
2. De 2 dl bouillon der står i opskriften, er det lig kødsaften fra den stegte mørbrad?
Ser super lækkert ud og nem at lave. Glæder mig
Hej Helle
Du har ret, det ligner ikke at jeg skærer hele senen af mørbraden, men det gør jeg. Jeg kan se, at vores klipper Adam, har været lige hurtig nok, til at klippe videre i processen. Jeg Fjerne noget af den i filmen, og resten tager jeg altså også af. Man ser det bare ikke. Så jo det skal den...
Til dit spørgsmål om bouillon, så er det 2 dl. udover stegeskyen. Du kan sagtens bruge en terning, hvis ikke du har guf i fryseren efter en tidligere kylling...
Der er dog meget smag i denne ret i forvejen, så har du hverken terninger eller bouillon, kan du sagtens få den til at smage godt alligevel ;)
Jesper
Sikke en dejlig opskrift, vi er ret vilde med den. skal bestemt prøves til familie sam-spisning næste gang. vi glæder os til at prøve flere af dine opskrifter. :)
Lyder dejligt Berit...
Så bliver kokken så glad ☺️
Jesper
Hej Jesper
Tak for dine dejlige opskrifter. Det er skønt med dine videoer, så jeg er rigtig glad for at have meldt mig ind.
Hvad kan man spise til denne opskrift...kartofler eller andet...eller er det slet ikke nødvendigt med noget tilbehør?
Glæder mig til at prøve opskriften i aften 👍🏻
Hilsen
Marianne
Hej Marianne
Du kan sagtens spise en lille kartoffel til. Det smager faktisk ret godt, hvis du koger dem, og så smider dem med op i gryden til resten, så de ligesom bliver dækket af væden, når du serverer...
Jesper
Det er prøvet med halve kartofler til aften, som var let krydret og tilberedt i micro ovnen. Det fungerede rigtig fint til retten 👍🏻
Godt at høre... og smart med mikroovnen. Det må jeg prøve !
Jesper
Hej Vollmer
Hvilke gryder og pander bruger du?
Mvh Gitte
Hej Gitte
jeg bruger lidt forskelligt. Har både stålgryder og teflongryder. Af pander har jeg også både jernpander, støbejern og teflon. Så der er til lidt forskellige tilberedninger...
Var det det, du mente, eller er det selve mærkerne, du efterspørger?
Jesper
Hej Jesper.
Kan se du har ærtespirer i et glas.
Laver du selv ærtespirer?
Hvis du gør. Hvordan.
Tak for dine rigtig gode og letforståelige opskrifter.
Hilsen Hanne
Hej Hanne
Undskyld det sene svar.
jeg laver nogengange selv mine spirer ja. Prøv at kigge ind hos dem, der hedder TinyGardens.dk
Der har jeg fået fra nogle gange...
Jesper
Hej Jesper....
Hvilken bouillon bliver der brugt i retten ...?
Hilsen Joan
Hej Joan
Jeg bruger oftest hønsebouillon. Det giver sådan en dejlig "bund" i smagen.
Jesper
Hej Jesper
Havde enderne fra en oksemørbrad i går, det gjorde den nu ikke dårligere, mums
en rigtig god opskrift. :)
Bodil
Guffe guffe...
Det lyder bestemt heller ikke skidt Bodil.
Jesper
Ser virkelig lækkert ud. Men jeg er slet ikke fan af svinemørbrad. 🙈 hvilken anden kød kan du anbefale til retten?
Hej Maya
Du kan bruge alt muligt lyst kød. Altså både svinekød, kalvekød og fjerkræ...
Jesper
Ja, jeg vil også gerne kvittere og sige pænt tak for (mad) - samt for dine mange gode bud på lækker og nem mad, som en helt almindelig husfar kan finde ud af. Fortsæt nu endelig med det visuelle aspekt - ellers kan jeg ikke finde ud af det. Tak igen.
Hilsen
Carsten
Super Carsten
Jeg blir´ helt glad indeni, når jeg læser det her.
Jesper
Juhuuuu dag 2 efter vi kom ind i din klub.
Manden min havde mod til at afprøve endnu en af dine velsmagende retter i vores køkken.
Igen idag fandt jeg en af dine lækre retter hvor mange råvarer var i hjemmet, og hvor det ikke gik så hurtigt som igår.
Idag lavede jeg også de indledende manøvre, ( er bange for han skærer sig på de skarpe knive)
Wrauuuu det gik helt fint, indtil vi nåede til hvornår boullionen skulle tilsættes.
Kære Jesper .
Du har udrettet mere på 48 timer i mit lille hjem end undertegnede, der har prøvet at lokke manden min ,igennem30år, til at interessere sig for hvordan den lækre mad bliver lavet.
Jeg tror han ser lyset nu. 👍🏻👍🏻
Du har en fantastisk evne til i et roligt tempo, forklare hvordan man laver velsmagende mad, så selv de mænd der aldrig har været deres køkken bliver nysgerrig på hvad der sker i dette rum
Det er et super koncept du har lavet.
Af ❤️TAK
🤗🤗🤗
I er da for dejlige... Blir´ helt glad i kinderne.
Jesper
Som nyt medlem i klubben kastede jeg mig over denne ret. Mums, det var en succes. Og familien var også ellevilde.
Havde dog ikke ærtespirer, men frisk persille var også godt.
Glæder mig allerede til at lave næste ret
Hejsa Volmer.
Hvad skal temperaturen være på mørbraden ?
Tænker måske at sous vide først. :-D
Hejsa
Hvornår skal man komme bouillon i ?
Hej Helle
Bouillonen skal i sammen med ærterne. Det siger jeg også i filmen, men har nu også skrevet det ind i opskriften.
Mørbradbøfferne bliver fint færdige, hvis du følger opskriften med de 5-6 min. De må jo ikke blive tørre.
Jesper
Hej Jesper
Jeg må have overhørt det... og så ikke du kom det i.
Tak for svar :-)
Vh Helle
Hej Jesper
Den ser super lækker ud og skal prøves i aften.
Jeg kunne forestille mig at den er god ,som en slanke ret da det kun er salat og grønsager der er i.
Venlig hilsen Susanne
Ja den er bestemt ikke særligt usund... Så spis du bare løs, men pas på smørret 😜
10 stjerner fra os ⭐️ super lækker ret selv vores twins på 10 år er fan og det siger ikke så lidt .☺️
Hej Charlotte,
Hvis retten kan imponere tvillingerne, er jeg tilfreds 🤣
Ugens prishug i Føtex svinemørbrad, på 1. dag som medlem af Klub Vollmer. Kærlighed ved første bid 😋
Hej Susanne,
Det var da kærlighed ved første tilbud 🤣🤣
Velkommen til klubben!
Man er vel vendelbo 😂, men fedt man bare kan søge mørbrad, og med det samme få sådan en lækker opskrift serveret. Så "kærligheden" kommer først efter, at ikke alle møl er fløjet ud fra tegnebogen 😂.
Og tak for velkomsten, og tak for rouladen, serverede den for min mand på hans fødselsdag i går. Hvorfor har man dog brugt så meget tid på at skrælle og koge æbler førhen?
God dag og godt efterår til dig og dine.
Hej Susanne,
Det er godt med feedback - vi er også selv rettt glade for søgefunktionen herinde 😆
Tak og iligemåde - godt efterår 🍂
Bedste ret længe 😋. Skal helt klart laves, næste gang jeg har gæster.
Jeg har fundet ud af, at det er meget lettere at lave mad, når alle ingredienser er forberedt (afvejet, hakket, skåret etc). Det giver lidt ekstra opvask, men hold da op hvor hår tilberedningen flydende på den måde.
Lige et spørgsmål: når man bruner i olie ved høj varme, hvilken olie er bedst at bruge?
Hilsen Alice
Hej Alice,
Lige præcis - et klassisk trick i chefkøkkenet 😉
Jeg bruger altid vindruekerneolie...
Hej Jesper.
Sikke en lækker menu. I like!!!
Skulle lige overtale hustruen til at der ikke skulle kartofler eller pasta til retten 🙂
Hej Glenn,
Haha ja, det kan godt virke lidt mærkeligt for nogle, at retten ikke har nogle sideretter. Fik du hende overtalt? 😁
Ja det gjorde jeg. Det var en fantastisk ret.
Glædelig jul
En af mine favoritter som jeg har lavet mange gange
Utrolig lækker ret, meeen den portion du tiltænker 4 mennesker, er i underkanten af hvad 2 voksne mænd(der bestemt ikke er grovædere) og en enkelt kvinde kan spise sig mætte i. Heldigvis supplerede jeg med lidt kartofler i ovn, så det blev et vellykket måltid. (hvor jeg gik halvsulten fra bordet). Tak for alle de gode opskrifter
Guf 😋
Hi Jesper,
Igen en super lækker ret og med nye ærter nye mini gulerødder og friske ærteskud skriger den sommer (ja, havde fået fat i de lækreste nyopgravede mini gulerødder så valgte at splitte dem ned langs midten da jeg ikke kunne nænne at skære dem i tern).
At jeg meldte mig ind i klub Vomer var udelukkende for at få lidt inspiration til nye retter og både jeg og resten af familien er henrykte for at jeg tog springet da samtlige retter smager vidunderligt og selvom nogle minder om en ret vi kender så har de alligevel et tvist der gør at det føles “nyt”.
Troede ikke jeg skulle blive klub Volmer afhængig men jeg må nok bare erkende at jeg er “faldet i” - lige før jeg vil gå så langt som at kalde det en guilty pleasure for vi spiser simpelthen alt for lækker mad hver eneste dag.
Tak for en fantastisk mad klub der på alle måder overgår alt hvad der ellers findes derude - specielt måden I laver videoerne på er så hyggelig og man bliver bare så glad når man ligger øre til den Ping Ping der foregår mellem I der er med til at lave dem.
Det er meget tydeligt at I alle elsker hvad I laver og den respekt I har for hinanden mærkes og det at I alle er helt nede på jorden gør bare at man nyder at følge jeres videoer.
At du ydermere tager dig tiden til at svare samtlige der skriver/sender spørgsmål med så udførlige svar på en så personlig måde er virkelig ikke noget jeg har oplevet så kæmpe respekt.
Jeg er på alle måder dybt imponeret over hele klub Volmer og de af mine veninder som jeg har anbefalet klub Volmer til er akkurat ligeså henrykte som jeg.
Ønsker dig og familien en god sommer…..
Ej men Pernille dog... Jeg får da helt røde øre.
Jeg glemmer nogen gange, hvad det egentlig er, jeg laver med klubben her.
Nogen gange kan det jo godt blive en teknisk "fabrik". Retter skal findes på - afsted til Bornholm på optagelse - optagelser gennemses og tilrettes - renskrivning - formulering af opskrift - billeder laves - ugebrev forfattes - sov sov.
Men bag ved det hele har jo været rejsen, der er endt op i det her "produkt". Alle tiltagene i detaljerne. Fra 1 til 3 kameraer. At Columbus fik mikrofon på, så vi netop kan have den der ping pong. etc.
Jeg / vi er så stolte over det, vi har skabt. Jeg bliver glad helt ind i knoglerne, når jeg læser din besked, for så ved jeg, at det også bliver værdsat...
Kæmpe tak for at du gider give dig tid til at skrive til mig. Du kan se, det varmer...
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.