Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svinekotelet - Solbær. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Svinekotelet - Solbær

Svinekotelet - Solbær

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Start med saucen, da den tager klart længst tid.  Mariner solbær med flormelis. Det er det, man kalder en råsyltning. Lad det stå og trække og safte til senere.  Sauter dine snittede skalotteløg af i lidt olie, til de får lidt farve. På med sukkeret...

Billeder fra opskriften

4

Kommentarer

  • Lin J.

    Hvilken bouillon bruger du, når du ikke laver den selv? Synes tit at de bliver for saltet.

    • Jesper Vollmer

      Jeg bruger den her oftest...
      https://vinogkokken.dk/oscar-signature-fond/1181-oscar-kyllingefond-stegt-signature.html
      Jesper

  • Suzanne F.

    Kan ikke få solbær…. Andet alternativ ?.

    • Jesper Vollmer

      Hej Suzanne
      Undskyld det sene svar.
      Du kan også godt bruge brombær, men de koger bare lidt nemmere ud end solbær, men smagen er fantastisk...
      Jesper

  • Janni B.

    Hvad af retten vil du lave på forhånd, så du ikke skal stå i køkkenet hele tiden, når du har gæster.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.