Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svinekotelet - Kål. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Svinekotelet - Kål

Svinekotelet - Kål

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at skrælle gulerødderne, og skær dem i skriver. Damp dem sammen med smør, vand og lidt salt i en gryde under låg i ca. 20 min, til de er møre. Blend med citronsaft og smag til med salt og peber.  Snit kålen i tynde strimler på tværs, og...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2019-10-20 kl. 11.26.23.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Judith M.

    Hej Jesper
    Tak for din fantastiske gode måde og forklar hvordan maden skal laves.
    retten her er super lægger :-)
    Mange hilsner
    Judith

  • Jesper Vollmer

    Tak Judith
    Så blir’ jeg SÅ glad... ;)
    Jesper

  • Anna D.

    Afprøvet og fantastisk lækker og nem, skiftede kålen ud med spidskål fordi det var lige ved hånden.

  • Ruth H.

    Hej Jesper
    Jeg er normalt ikke pjattet med kogte gulerødder, men prøvede denne gulerodspure. Den kommer helt sikkert på listen med livretter.
    Tak for masser af lækre opskrifter og lige så gode forklaringer og gode tips.
    Håber du tager stegt flæsk på menuen en dag.
    Mange hilsner
    Ruth

    • Jesper Vollmer

      Hej Ruth
      Dejligt at høre...
      Stegt flæsk må jeg hellere få lavet en dag !
      Jesper

  • Marianne W.

    Hej Jesper
    Har nu i 3 uger brugt dine opskrifter til ugemadplan og vi elsker det. Den lækre kniv du bruger, til næsten alt, kan jeg ikke finde i shoppen.. hvor kan jeg købe den?
    Mvh
    Marianne

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det godt at høre…
      Kniven har jeg fået lavet i Foodgear i Torvehallerne Kbh.
      De er så dygtige derinde…
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.