Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svampesuppe.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Svampesuppe
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Lisbeth v.
Jeg lagde mærke til, at du kom citronsaft i suppen, mens den kogte. Jeg har altid lært, at man skal tage gryden af ilden først, da det ellers skiller. Er det helt forkert?
- Jesper Vollmer
Hej Lisbeth
Der er der noget om, men den lille mængde gør ikke noget. Især ikke i den blendede version.
Jesper
- Søren D.
Den glæder jeg mig til at lave... den rustikke har sådan en flot farve, så det er den jeg prøver først
- Jesper Vollmer
De er ens. Den ene er bare blendet.
Det er lidt paprika, der farver.
Kesper
- Anders J.
Hej Jesper, smider du paprikaen i sammen med hvidløgsolien, salt og peberen, sammen med hvidvinen eller efter boulionen ? Jeg kan ikke se det i videon og kan heller ikke finde det i beskrivelsen.
- Bent R.
Wow! Det skal prøves i weekenden. Skal ind i byen og købe trækpapir, for tænderne løber da helt i vand nu! Vender tilbage med resultat og bedømmelse :-)
- Hanne M.
Hej Jesper, kan suppen laves dagen før den skal serveres?
Hanne- Jesper Vollmer
Ja ja sagtens... det er jo ikke nogen sprøde elementer, der bliver kedelige.
Jesper
- Helen O.
Er det ikke bedst at lave de svampe til pynt så sent som mulig når det skal serveres til aften
- Jesper Vollmer
Jo fuldstændig rigtigt...
- Vibeke E.
Min søn forærede mig en kurv med nyplukkede rørhatte, som jeg brugte til din svampesuppe. Den blev fantastisk. Jeg havde ikke noget persille , men jeg brugte estragon i stedet. Og det blev den absolut ikke ringere af, tværtimod. En fantastisk god opskrift.
Hilsen Vibeke - Tina J.
Hej Jesper
Kan man fryse suppen?
Vh Tina
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.