Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svampesuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Svampesuppe

Svampesuppe

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at ordne svampene ved at børste dem fri for sand og snuld.  Del svampene i grove stykker, så de er klar til panden.  Snit løg i strimler, og hold dem klar til senere.  Riv hvidløgene, og dæk dem med lidt olivenolie. Hold dem klar til se...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Lisbeth v.

    Jeg lagde mærke til, at du kom citronsaft i suppen, mens den kogte. Jeg har altid lært, at man skal tage gryden af ilden først, da det ellers skiller. Er det helt forkert?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lisbeth
      Der er der noget om, men den lille mængde gør ikke noget. Især ikke i den blendede version.
      Jesper

  • Søren D.

    Den glæder jeg mig til at lave... den rustikke har sådan en flot farve, så det er den jeg prøver først

    • Jesper Vollmer

      De er ens. Den ene er bare blendet.
      Det er lidt paprika, der farver.
      Kesper

  • Anders J.

    Hej Jesper, smider du paprikaen i sammen med hvidløgsolien, salt og peberen, sammen med hvidvinen eller efter boulionen ? Jeg kan ikke se det i videon og kan heller ikke finde det i beskrivelsen.

  • Bent R.

    Wow! Det skal prøves i weekenden. Skal ind i byen og købe trækpapir, for tænderne løber da helt i vand nu! Vender tilbage med resultat og bedømmelse :-)

  • Hanne M.

    Hej Jesper, kan suppen laves dagen før den skal serveres?
    Hanne

    • Jesper Vollmer

      Ja ja sagtens... det er jo ikke nogen sprøde elementer, der bliver kedelige.
      Jesper

  • Helen O.

    Er det ikke bedst at lave de svampe til pynt så sent som mulig når det skal serveres til aften

    • Jesper Vollmer

      Jo fuldstændig rigtigt...

  • Vibeke E.

    Min søn forærede mig en kurv med nyplukkede rørhatte, som jeg brugte til din svampesuppe. Den blev fantastisk. Jeg havde ikke noget persille , men jeg brugte estragon i stedet. Og det blev den absolut ikke ringere af, tværtimod. En fantastisk god opskrift.
    Hilsen Vibeke

  • Tina J.

    Hej Jesper
    Kan man fryse suppen?
    Vh Tina

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.