Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svampesuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Svampesuppe

Svampesuppe

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at ordne svampene ved at børste dem fri for sand og snuld.  Del svampene i grove stykker, så de er klar til panden.  Snit løg i strimler, og hold dem klar til senere.  Riv hvidløgene, og dæk dem med lidt olivenolie. Hold dem klar til se...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

8

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lisbeth v.

    Jeg lagde mærke til, at du kom citronsaft i suppen, mens den kogte. Jeg har altid lært, at man skal tage gryden af ilden først, da det ellers skiller. Er det helt forkert?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lisbeth
      Der er der noget om, men den lille mængde gør ikke noget. Især ikke i den blendede version.
      Jesper

  • Søren D.

    Den glæder jeg mig til at lave... den rustikke har sådan en flot farve, så det er den jeg prøver først

    • Jesper Vollmer

      De er ens. Den ene er bare blendet.
      Det er lidt paprika, der farver.
      Kesper

  • Anders J.

    Hej Jesper, smider du paprikaen i sammen med hvidløgsolien, salt og peberen, sammen med hvidvinen eller efter boulionen ? Jeg kan ikke se det i videon og kan heller ikke finde det i beskrivelsen.

  • Bent R.

    Wow! Det skal prøves i weekenden. Skal ind i byen og købe trækpapir, for tænderne løber da helt i vand nu! Vender tilbage med resultat og bedømmelse :-)

  • Hanne M.

    Hej Jesper, kan suppen laves dagen før den skal serveres?
    Hanne

    • Jesper Vollmer

      Ja ja sagtens... det er jo ikke nogen sprøde elementer, der bliver kedelige.
      Jesper

  • Helen O.

    Er det ikke bedst at lave de svampe til pynt så sent som mulig når det skal serveres til aften

    • Jesper Vollmer

      Jo fuldstændig rigtigt...

  • Vibeke E.

    Min søn forærede mig en kurv med nyplukkede rørhatte, som jeg brugte til din svampesuppe. Den blev fantastisk. Jeg havde ikke noget persille , men jeg brugte estragon i stedet. Og det blev den absolut ikke ringere af, tværtimod. En fantastisk god opskrift.
    Hilsen Vibeke

  • Tina J.

    Hej Jesper
    Kan man fryse suppen?
    Vh Tina

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.