Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svampelasagne. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Svampelasagne

Svampelasagne

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Fyldet:- Ordn svampene ved at børste dem fri for urenheder, og bræk/skær dem i grove brud. - Steg dem hårdt af i 50/50 olie og smør sammen med løget og smag til med hvidløgsolien sammen med salt, peber og persille.  Spinaten: - Sautér spinaten af i e...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

5

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Kirsten u.

    Min mand kan ikke tåle frisk persille,men godt tørret. Kan det bruges? Eller anden krydderurter vil du anbefale. Pfh tak hilsen kirsten

    • Jesper Vollmer

      Du kan sagtens erstatte det med andre krydderurter som kørvel, estragon, merian, purløg, basilikum etc.
      Jesper

  • Ulla D.

    Hvordan kan det være at der kører en engelsk tekst i bunden af videoen🤔🤔

    • Jesper Vollmer

      Du er kommet til at trykke på de tre prikker nede i hjørnet. Der slår du dem også fra igen… ☺️

  • Mona R.

    Hej. :-)
    - Hvordan er det nu lige med genopvarmning af retter der indeholder persille, spinat og mælk?
    - Må man gøre det, eller skal retten spise samme dag, som den er lavet?
    - Hvis man godt må genopvarme retten, hvordan gør man så, hvis man vil fryse retten ned, er det bedst at gøre før eller efter, at den er bagt?
    Venlig hilsen, Mona R.

  • Mona R.

    Hov - Tilføjelse:
    - Hvis man godt må nedkøle rester af retten, må man så spise dem kolde fra køleskabet/fryseren, - eller skal man opvarme/gennemvarme resterne, før man spiser dem?
    Venlig hilsen, Mona R.

    • Jesper Vollmer

      Hvis man varmer noget op med evt. jordbakterier til 75 grader, sker der ingenting.
      Hvis du har en lunken ret, som du kommer beskidt persille i, kan bakterierne udvikle sig.
      Men varm det godt igennem til over de 75, og faren er væk.
      Herefter kan du gøre med den, hvad du vil. Fryse, spise den kold etc.
      Jesper

  • Tanja L.

    Jeg har nogle fiskefileter i fryseren jeg skal have spist. Kunne jeg ikke lægge et lag fisk ind i denne lasagne - umiddelbart tror jeg godt det kunne klæde retten? Nogle fif i så fald - noget jeg skal være opmærksom på?

    • Mia J.

      Tanja…Jeg lavede denne ret med laks skåret i mundrette stykker i flere lag. Den blev meget fyldig, men smagte himmelsk 😍

  • Birgit A.

    Er det muligt at samle retten for at sætte den i ovnen nogle timer senere ?

    • Jesper Vollmer

      Ja ja... sagtens !
      Jesper

  • Lise l.

    Hej
    Jeg har lige lavet din svampelagsagne, virkelig god, hvad er det for nogle plader/dej du bruger??, jeg kan se på din video at det ikke er de almindelige lagsagneplader, det du bruger ser meget mere lækkert ud.
    Hilsen Lise

  • Bo N.

    Hej Jesper det ser ud som om det er en ler gryde du bruger,jeg troede at den ville sprænge når den kommer i en forvarmet ovn ? Men retten ser godt nok lækker ud 😊👍Hilsen Bo

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.