Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Stenbiderrogn. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Stenbiderrogn

Stenbiderrogn

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Du starter med dine chips  Start med at sætte kartoflerne over og koge UDEN salt. Ellers bliver de seje, og ikke bare knuste.  Mens de koger kan du lave dine chips, ved at skære dem så tyndt du kan på et mandolinjern eller med lidt tålmodighed og en...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2021 03 25 Kl. 10.42.23

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Britta R.

    Ser rigtig lækkert ud, mums😋😋

    • Jenny G.

      Har lige lavet denne ret med stenbiderrogn og mums det var lækker. Så dejligt med nye opskrifter til denne lækre spise

  • Maja T.

    Det skal prøves - ser så lækkert ud 😋

  • Jonna J.

    Lækkert 😊 tænk hvis man kunne købe stenbiderrogn i bare en måned mere.
    Så fint med de knuste kartofler. Jeg tåler ikke avokado, hvad kunne man måske spise i stedet.
    Mvh Jonna

  • Hanne V.

    Ohh Ja, så er det forår, især med denne lækre ret, er vild med stenbiderrogn, så det her skal også prøves.😋😋😋

  • Wanda K.

    I guder hvor ser det lækker ud 🤗
    Jesper hvis nu jeg ska’ lave det sammen med sprød stegt kylling , hvordan ka’ jeg for berede retterne så jeg ikk får sved på panden🧐til 10 voksne og 6 børn
    Herlige hilsner Wanda

    • Jesper Vollmer

      Altså øsnker du dig et run-down af dine prioriteret rækkefølger?
      Hvad du skal starte med, og hvad du skal gøre til sidst...?
      Nu har jeg jo en del retter med sprød kylling herinde... Hvilken en af dem?
      Og jeg ved jo ikke, hvad der giver dig sved på panden ☺️
      Rigtig mange af tingene kan jo laves i ret god tid...
      Jeg er ikke sikker på, hvad du helt præcist efterspørger...
      Jesper

    • Wanda K.

      Hej Jesper
      Kylling er den med parmaskinke , jeg tænker ka jeg stege evt varme op osv , bare så jeg ikk ska ‘ stå i sidste øjeblik 😉så er det jeg får sved på panden😅
      Tusind tak for svar ælsker den klub

  • Teena C.

    Mums, bare mums! 😋

  • Elisabeth E.

    Det bliver da lige vores aftensmad i dag - Tak :-)

  • Leni E.

    Det spændende krydderi ( som man altid skal have i sit køkken) hvad hedder det :-)

    • Jesper Vollmer

      Piment d´espalette !
      ☺️

    • Ann-Mari S.

      Det er så lækkert. Har netop fået det hjem fra Mill og Mortar 🐣kan varmt anbefales🤙🏼♥️

  • Thomas

    Mums mums :)
    '

  • Ann-Mari S.

    Wow det ser vildt lækkert ud og super jeg lige fik nye ideer til servering af den lækre stenbiderrogn. Det skal prøves her til påske♥️🐣

  • Susanne v.

    Bestemt en ret, der skal prøves her i påsken - dejligt med lidt variation :-)

  • Rita T.

    lavede retten i går, men måtte nøjes med 50 gr rogn til hver. Kg. prisen er 1500 kr!!!
    Tak for gode opskrifter. Rita Agerholm

    • Jesper Vollmer

      Hej Rita
      Hold da op det var også en dyr en, du fandt der.
      Kan godt forstå, I skruede lidt ned.
      Men håber det smagte...
      Jesper

  • Jørgen J.

    Hej Jesper
    Jeg er lidt ny ud i madlavningen, men mit spørgsmål er: Vil du bruge den som en forret
    eller er det tilbehør til hovedret? Eller bare som hovedret:-)
    Hilsen Jørgen

    • Jesper Vollmer

      Hej Jørgen
      Optimalt vil det være en lækker frokostret på terrassen. Lidt mindre udgave ville være en god forret til gæster.
      Jesper

  • lilan i.

    Hej Jesper.
    Måtte prøve din opskrift. Stenbiderrogn kom lige i en anden liga. Mums.
    Smagte fantastist. Tak
    God påske
    Lilan

  • Lis J.

    Hej Jesper.
    Har hørt at salt tager farven fra Stenbidder rogn, - er der noget om snakken?
    I din video ser den jo fin rød ud, selv om den er “ marineret i salt”
    Mvh Lis

    • Jesper Vollmer

      Hej Lis
      Næ det har jeg faktisk ikke hørt. Det gør jeg altid, for så smager det meget bedre ;)
      Jesper

    • Kate Z.

      En fiskehandler har fortalt mig at det er lys som tager farven fra stenbiderrogn. Han anbefalede at dække beholderen som rognen opbevares i, også i køleskabet, da den jo udsættes for lys hver gang døren åbnes.

  • Ulla M.

    kan man servere denne ret med stenbiderrogn kold?
    hilsen Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hvordan kold?
      Både kartoflen og avokadoen heri er jo stuetempereret... Men rognen skal altså være kold, synes jeg !

  • Jørgen J.

    Hej Jesper
    En fantastisk ret. Vil du anbefale at bruge andre typer rogn på andre tid af året, fx til en forret.
    Hilsen Jørgen

    • Jesper Vollmer

      Hej Jørgen
      Jeg elsker jo "Lögrom", du ved den der svenske delikatesse...
      Ørred og lakserogn er også dejligt, men ikke noget man spiser som stenbider... De er for store.
      Jesper

  • Skjold C.

    Lækkert

  • Cindie k.

    Har lige set dig trylle med retten i Go’morgen Danmark. Jeg er ikke vild med fisk og ting fra havet, men dit tilbehør i denne ret ser mega dejligt ud. Hvad ville man kunne tilberede til i stedet for rogn?

    • Jesper Vollmer

      Fedt…
      Brug det til lyst kød. Kylling eller gris…
      Alt vil smage godt her.
      Jesper

  • Marianne T.

    Hej Jesper
    Har lavet denne ret flere gange, og synes den er rigtig lækker 🙂
    men i opskriften står der at man ikke skal salte kartoflerne når de koger, men først når de skal knuses, måske tager jeg fejl men synes jeg hørte i Go morgen Danmark, at de skulle have masser af salt ved kogningen, hvad er rigtigt.
    Hilsen Marianne

    • Jesper Vollmer

      Hej Marianne
      Godt spottet.
      Du kan faktisk gøre begge dele. Det med ikke at salte inden, gør, at kartoflerne ikke bliver "lange", når man rører dem sammen. Men fordi du faktisk ikke rører SÅ meget rundt i dem, og bare knuser dem let, kan du godt salte vandet inden.
      Men faktisk kan jeg godt lide, at holde saltflagerne tilbage til når det skal røres sammen, for så får man de små krystaller i munden, når man spiser det. Det er rart...
      Men du kan som sagt gøre begge dele...
      Jesper

  • Kate Z.

    Hej Jesper.
    Hvis man ikke er til dild, hvad vil du så anbefale at bruge i kartoflerne når det er sammen med stenbiderrogn?

    • Jesper Vollmer

      Hej Kate
      Der ville jeg bruge enten kørvel, persille eller estragon.
      Jesper

    • Kate Z.

      Super, tak 😀

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.