Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Stenbiderrogn.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Ser rigtig lækkert ud, mums😋😋
Har lige lavet denne ret med stenbiderrogn og mums det var lækker. Så dejligt med nye opskrifter til denne lækre spise
Det skal prøves - ser så lækkert ud 😋
Lækkert 😊 tænk hvis man kunne købe stenbiderrogn i bare en måned mere.
Så fint med de knuste kartofler. Jeg tåler ikke avokado, hvad kunne man måske spise i stedet.
Mvh Jonna
Ohh Ja, så er det forår, især med denne lækre ret, er vild med stenbiderrogn, så det her skal også prøves.😋😋😋
I guder hvor ser det lækker ud 🤗
Jesper hvis nu jeg ska’ lave det sammen med sprød stegt kylling , hvordan ka’ jeg for berede retterne så jeg ikk får sved på panden🧐til 10 voksne og 6 børn
Herlige hilsner Wanda
Altså øsnker du dig et run-down af dine prioriteret rækkefølger?
Hvad du skal starte med, og hvad du skal gøre til sidst...?
Nu har jeg jo en del retter med sprød kylling herinde... Hvilken en af dem?
Og jeg ved jo ikke, hvad der giver dig sved på panden ☺️
Rigtig mange af tingene kan jo laves i ret god tid...
Jeg er ikke sikker på, hvad du helt præcist efterspørger...
Jesper
Hej Jesper
Kylling er den med parmaskinke , jeg tænker ka jeg stege evt varme op osv , bare så jeg ikk ska ‘ stå i sidste øjeblik 😉så er det jeg får sved på panden😅
Tusind tak for svar ælsker den klub
Mums, bare mums! 😋
Det bliver da lige vores aftensmad i dag - Tak :-)
Det spændende krydderi ( som man altid skal have i sit køkken) hvad hedder det :-)
Piment d´espalette !
☺️
Det er så lækkert. Har netop fået det hjem fra Mill og Mortar 🐣kan varmt anbefales🤙🏼♥️
Mums mums :)
'
Wow det ser vildt lækkert ud og super jeg lige fik nye ideer til servering af den lækre stenbiderrogn. Det skal prøves her til påske♥️🐣
Bestemt en ret, der skal prøves her i påsken - dejligt med lidt variation :-)
lavede retten i går, men måtte nøjes med 50 gr rogn til hver. Kg. prisen er 1500 kr!!!
Tak for gode opskrifter. Rita Agerholm
Hej Rita
Hold da op det var også en dyr en, du fandt der.
Kan godt forstå, I skruede lidt ned.
Men håber det smagte...
Jesper
Hej Jesper
Jeg er lidt ny ud i madlavningen, men mit spørgsmål er: Vil du bruge den som en forret
eller er det tilbehør til hovedret? Eller bare som hovedret:-)
Hilsen Jørgen
Hej Jørgen
Optimalt vil det være en lækker frokostret på terrassen. Lidt mindre udgave ville være en god forret til gæster.
Jesper
Hej Jesper.
Måtte prøve din opskrift. Stenbiderrogn kom lige i en anden liga. Mums.
Smagte fantastist. Tak
God påske
Lilan
Hej Jesper.
Har hørt at salt tager farven fra Stenbidder rogn, - er der noget om snakken?
I din video ser den jo fin rød ud, selv om den er “ marineret i salt”
Mvh Lis
Hej Lis
Næ det har jeg faktisk ikke hørt. Det gør jeg altid, for så smager det meget bedre ;)
Jesper
En fiskehandler har fortalt mig at det er lys som tager farven fra stenbiderrogn. Han anbefalede at dække beholderen som rognen opbevares i, også i køleskabet, da den jo udsættes for lys hver gang døren åbnes.
kan man servere denne ret med stenbiderrogn kold?
hilsen Ulla
Hvordan kold?
Både kartoflen og avokadoen heri er jo stuetempereret... Men rognen skal altså være kold, synes jeg !
Hej Jesper
En fantastisk ret. Vil du anbefale at bruge andre typer rogn på andre tid af året, fx til en forret.
Hilsen Jørgen
Hej Jørgen
Jeg elsker jo "Lögrom", du ved den der svenske delikatesse...
Ørred og lakserogn er også dejligt, men ikke noget man spiser som stenbider... De er for store.
Jesper
Lækkert
Har lige set dig trylle med retten i Go’morgen Danmark. Jeg er ikke vild med fisk og ting fra havet, men dit tilbehør i denne ret ser mega dejligt ud. Hvad ville man kunne tilberede til i stedet for rogn?
Fedt…
Brug det til lyst kød. Kylling eller gris…
Alt vil smage godt her.
Jesper
Hej Jesper
Har lavet denne ret flere gange, og synes den er rigtig lækker 🙂
men i opskriften står der at man ikke skal salte kartoflerne når de koger, men først når de skal knuses, måske tager jeg fejl men synes jeg hørte i Go morgen Danmark, at de skulle have masser af salt ved kogningen, hvad er rigtigt.
Hilsen Marianne
Hej Marianne
Godt spottet.
Du kan faktisk gøre begge dele. Det med ikke at salte inden, gør, at kartoflerne ikke bliver "lange", når man rører dem sammen. Men fordi du faktisk ikke rører SÅ meget rundt i dem, og bare knuser dem let, kan du godt salte vandet inden.
Men faktisk kan jeg godt lide, at holde saltflagerne tilbage til når det skal røres sammen, for så får man de små krystaller i munden, når man spiser det. Det er rart...
Men du kan som sagt gøre begge dele...
Jesper
Hej Jesper.
Hvis man ikke er til dild, hvad vil du så anbefale at bruge i kartoflerne når det er sammen med stenbiderrogn?
Hej Kate
Der ville jeg bruge enten kørvel, persille eller estragon.
Jesper
Super, tak 😀
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.