Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Stegt Blomkål. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Stegt Blomkål

Stegt Blomkål

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Sæt æblejuicen over og reducere som det første. 1 liter skal koges ned til lige under 1 dl. Det skal blive til sirup.  Lav brunet smør, ved at piske i smøret over høj varme, så vallen bruner, og det dufter af nødder.  Del blomkålen i to, efter at...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Kirsten H.

    Fantastisk vegetarret, dejlig nu med friske blomkål, ikke sidste gang den blir serveret👍

    • Jesper Vollmer

      Sådan Kirsten
      Jeg elsker at høre at opskrifterne fungerer. Keep it up... ☺️
      Jesper

  • Dan Ø.

    Jeg er alt andet end vegetar, men den ret ser bare så lækker ud - at den absolut skal prøves på søndag.

    • Jesper Vollmer

      Det er jo ikke forbudt, at smide en luns svinebryst eller en liiiiiille bøf med ind på bordet ☺️
      Jesper

  • Jette I.

    Sådan mr kok 👍
    Nu vi ikke vegetarer, men hold fest et måltid - Tak for det 🤗
    Endnu en fantastisk ret, fungerede rigtig godt - og der er jo friske blomkål på markedet.😉
    Vi valgte at supplere med 1 stk ovnbagt mørksej med bacon, da det var fiskedag idag, men det var selve vega-retten der var et hit.
    Næste gang bliver det uden noget andet futlihut - det vi enige om i familien selvom vi ikke er veganere 😂🤗

    • Jesper Vollmer

      Hej Jette,
      Dejlig kommentar og godt det gik rent ind hos familien. SELVOM det var vegansk 🤣

  • Pia M.

    For dælen da hvor var dét lækkert - mere af dén slags retter :-)

  • Charlotte N.

    Uhh det ser lækkert ud :-)
    Har været medlem længe, men ikke været her så meget, det skal jeg have lavet om på. Er igang med mere vegetarisk, så denne ret skal prøves.

    • Jesper Vollmer

      Hej Charlotte
      Ja, det skal du da bestemt!! ;)
      Her er masser af forskellige retter der passer til enhver smag, så det er bare ombord ;)
      God fornøjelse!
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.