Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sprød kylling og sur/sød tomat. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Sprød kylling og sur/sød tomat

Sprød kylling og sur/sød tomat

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med kartoflerne, da de skal have længst tid.  Skær dem i tynde både, og vend dem med olie, salt og peber. Kom dem på bagepapir, og bag dem ved 250 grader, imens du vender dem en gang imellem. Det er svært at sætte tid på, men tag dem ud, når de...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Sprød kylling og sur/sød tomat2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Nete A.

    Hold nu 🙈😎👏👏👏👏 vi har før fået paneret kylling og kartoffelbåde med hvidløgsmayo, men hold nu op, sovsen gør ALT!!!!! KÆFT den var god, 16 og 17 årige piger har godkendt den (de spurgte ikke efter mayo) 👍❤ den løfter retten til et helt nyt nivaue 🙏 vi takker. Rester står i køleskabet, glæder os til dem i morgen 🥰

  • Jesper Vollmer

    Såååådan Nete...
    Jeg bliver simpelthen så glad for din besked.
    Tænk at min mad kan gøre jer så begejstret.
    Jesper

  • Dorthe K.

    Hvilken olie bruger du til kyllingestykker? Er nogen bedre end andre?
    Jeg skal lave denne ret i dag 🤗

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorthe
      Ja det kan jeg da godt se ;)
      Jeg har nu takket være dig, været inde og rette opskriften til, så der nu står vindruekerneolie.
      Tak for tippet.
      Jesper

    • Dorthe K.

      Tak 😊 olien fra kyllingen smider man væk efter en gangs brug ik?

    • Jesper Vollmer

      Næ... Jeg sigter min gennem en fin sigte, og så genbruger jeg den mange gange efter. Det kan man sagtens. Ellers bliver det en dyr ret 😜
      Jesper

  • Joan S.

    Når jeg panere fx. kyllinger, kommer jeg stykkerne i en pose og derpå mel.
    Det masserer jeg så. Det giver minimum af spild og ingen fedtede fingre.
    Og så panere jeg i panko.....😉😉😉

    • Jesper Vollmer

      Det var smart... Det vil jeg huske. Elsker husmoderråd ☺️
      Banko bruger jeg også ofte. Den kan du også finde herinde tit.
      Jesper

  • Dorthe K.

    Niece på besøg, der godt kan li' " hygge " mad, så igen laver vi denne ret .. mums
    Jeg kunne ikke skaffe broccoli i dag, så tog en squash og delte i stave svøbt i bacon, drysset med lidt timian og i ovn med kartoflerne
    Et hit ..

    • Jesper Vollmer

      Fedt Dorthe
      Det er så skønt, at man bare lige kan finde på et alternativ. Godt gået...
      Jesper

  • Christian L.

    Hej Jesper.
    Vi lavede retten i lørdags og var fint tilfredse. Rigtig god sovs!
    Til gengæld syntes vi ikke at der var voldsomt meget smag i kyllingen!? Kunne man have smurt kyllingestykkerne ind i noget eller kommet noget krydderi i raspen?
    På forhånd tak for svar.
    Mange hilsner
    Christian

    • Jesper Vollmer

      Hej Christian
      Undskyld det sene svar.
      Jo man kan godt få lidt mere smag ind til selve kyllingen. Jeg laver en opgraderet version ag fried chicken herinde snart. Men indtil videre kan du lige få hemmeligheden her 😜
      Jeg vender kylling i en blanding af tørre krydderier inden, den bliver paneret.
      det bliver i en blanding af lige dele løgpulver, hvidløgspulver, røget paprika og paprika. DET giver smag !
      Det kan du også sagtens gøre med den her opskrift.
      Men glæd dig til den anden version. Den er helt anderledes...
      Jesper

  • Henning R.

    hvad er det dit "tryllekrydderi" hedder ? - Pimont Kaspé eller ??
    Henning Reinholdt

    • Jesper Vollmer

      Hej Henning
      Krydderiet hedder pigment d´espalette...
      Du kan læse mere om det her: https://loegismose.dk/piment-despelette-krydderi--45g/p/60488?gclid=Cj0KCQjw9YWDBhDyARIsADt6sGYy3ACUE-dFOGQ9-qlukFdwvzA40VenB7aKAca5O6xU-O9ypZvBoiIaAiGBEALw_wcB
      Jesper

  • Else F.

    Har du et antal grader på olien, den syder jo omkring en træpind fra 140 grader og op. Og ca hvor mange minutter. Ser afsindigt lækkert ud!

    • Jesper Vollmer

      Prøv at ramme et sted mellem 170 og 180

  • Finn J.

    Hej Jesper. Jeg har lige lavet saucen fra opskriften og den kom på frisk lavet pasta og dine sommer “ dunser”, det smagte pragtfuld. Har du set min kommentar under anderilette ? Mvh Finn

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.