Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Spidskål og græskar. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Spidskål og græskar

Spidskål og græskar

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Start med at dele græskarret og skrabe kerner og "tråde" ud af det. Gnid det ind i olie, og krydr med salt, peber og piment. Læg timian ved, og bag det ved 220 grader i ca. 30 min, til det er mørt.  Imens samles dressingen af både mayo, goma og citro...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

IMG_0768.jpeg

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Carsten R.

    Smager helt fantastisk !! :)

  • Lykke T.

    Super dejlig ret, smager dejligt.
    Men jeg mangler en henvisning til en side hvor forklaringen står på de specielle krydderier.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lykke,
      Jeg skriver det på listen over mulige tiltag 😆

  • Helle L.

    Hej Jesper
    Jeg vil hører om det er muligt at erstatte pimente med lidt fint hakket tørret chili ? Jeg kan nemlig ikke skaffe krydderiet her i Costa Rica
    Venlig hilsen Helle

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle,
      Det kan du sagtens. Bare brug lidt mindre ad gangen. Piment er nemlig ikke så stærkt som klassisk tørret chili..
      Jesper

  • Frederik D.

    Hej hvor lang tid giver du spidskålen i ovnen 🤗

    • Jesper Vollmer

      Hej Frederik
      Sorry for det sene svar.
      Jeg giver kålen ca. 10 min. Jeg kan godt lidt den crunchy. Er du mere til det blødere, skal den nok have 15 min.
      Jesper

    • Frederik D.

      Hej tak for svar 🤗🙌🏻 God dag

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.