Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Soufflé. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Soufflé

Soufflé

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader. Skrab kornene ud af vaniljestangen. Smørret smeltes i en gryde sammen med vaniljekornene, og melet piskes i som til en opbagning. Mælk og piskes ud i opbagningen på en gang. Rør godt igennem til en glat dej. Kom dejen over i...

Billeder fra opskriften

IMG 3551

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Inger B.

    Hvis man nu har gæster og ikke så gerne vil bruge al for meget tid i køkkenet inden desserten, kan man så stoppe processen lige før de skal i ovnen, sætte dem i køleskabet, og først sætte dem i ovnen, når man er klar til dessert, så snart de er bagt?
    Jeg mener, jeg har prøvet det med succes med din opskrift på æblesoufflé fra FoodTV.
    Var det rent held eller kan man gøre det og forvente succes?

    • Jesper Vollmer

      Hej Inger
      Undskyld det sene svar.
      Jeg har ikke så meget erfaring med at lave dem i alt for god tid, men det er da værd at teste af. Selvfølgelig ikke, hvis det går ud over gæsterne, men jeg må da lige teste det af. Noget siger mig, at de vil stå og falde lidt sammen, og dermed ikke blive så høje... Men vi må lige prøve.
      Ville jo være rart at have tiden senere med gæsterne.
      Jesper

  • Connie M.

    Lækkert...Jeg afventer hvad du svarer Inger B. :-)

    • Jesper Vollmer

      Hej Connie...
      Så har jeg ENDELIG svaret Inger.
      Jeg må lige i testrummet, for at kunne sige god for den. Men jeg prøver det af...
      Jesper

  • Wanda K.

    Lækkert men lidt for besværlig man ska’ jo også være der for gæsterne 😊

  • Joan S.

    Kære Jesper
    Hvor jeg dog savner nogle gode spændende opskrifter på RIGTIG MAD.
    Ikke desserter.....som der efter min mening har været for mange af her på det sidste
    Rødgrød, vandbakkelse og nu souffle.
    Jeg vil gerne inspireres til gode retter, meget gerne mere fisk, for det kan du. Så kommer der mere af det?
    Det håber jeg meget.....
    De bedste hilsner Joan

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan
      Tak for dine ønsker !
      Og ja det kan du tro, der gør. Columbus og jeg har lige skudt 4 nye retter herovre, og jeg kan løfte sløret for hel braiseret Kalveskank, kraftig tomatsuppe og de længe ventede svinekæber som medlemmerne har efterspurgt.
      Der kommer så "desværre" også mit bud på en høj og imponerende Tiramisu, så den må du lige ta´ med...
      Bedste hilsner
      Jesper

    • Joan S.

      Kære Jesper
      Tak fordi du altid vender tilbage.
      Jeg ser frem til mange flere af din super lækre opskrifter!
      DBH Joan

    • Jesper Vollmer

      Selv tak da...
      Nogen gange er det dog svært at følge med alle kommentarerne herinde 😜
      Jesper

  • Stig M.

    Hej Jesper jeg skal lave souffle til ca 15 personer vil godt have frugt i skal jeg tage noget af mælken ellers bliver den vel for tynd
    Venlig hilsen Stig

    • Jesper Vollmer

      Hej Stig
      Jeg erstatter nogle gange noget af mælken med frugtkompot. Du kan evt. bytte ca. halvdelen ud med kompot, så bliver den dejlig.
      Jesper

  • Lone

    Jeg lavede denne skønne dessert i lørdags til familien. Nøj...den var skøn. Og fint og nemt at lave desserten lige inden den skal nydes......Tænker den skal have lidt Grand Marnier næste gang 😋😋

    • Jesper Vollmer

      Hej Lone
      Ja prøv at skifte lidt af væsken ud med Grand Marnier. Det er guf...
      Jesper

  • Peter h.

    Hej Jesper,
    Du bruger pasteuriserede blommer og hvider. Hvor mange gram blomme og hvide skal man anvende?
    Peter

    • Jesper Vollmer

      Hej Peter
      Dit spørgsmål var forsvundet i mængden... sorry.
      Med pasteuriserede æg vejer en æggeblomme 20 g. og en hvide vejer 30 gram.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.