Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Soufflé.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hvis man nu har gæster og ikke så gerne vil bruge al for meget tid i køkkenet inden desserten, kan man så stoppe processen lige før de skal i ovnen, sætte dem i køleskabet, og først sætte dem i ovnen, når man er klar til dessert, så snart de er bagt?
Jeg mener, jeg har prøvet det med succes med din opskrift på æblesoufflé fra FoodTV.
Var det rent held eller kan man gøre det og forvente succes?
Hej Inger
Undskyld det sene svar.
Jeg har ikke så meget erfaring med at lave dem i alt for god tid, men det er da værd at teste af. Selvfølgelig ikke, hvis det går ud over gæsterne, men jeg må da lige teste det af. Noget siger mig, at de vil stå og falde lidt sammen, og dermed ikke blive så høje... Men vi må lige prøve.
Ville jo være rart at have tiden senere med gæsterne.
Jesper
Lækkert...Jeg afventer hvad du svarer Inger B. :-)
Hej Connie...
Så har jeg ENDELIG svaret Inger.
Jeg må lige i testrummet, for at kunne sige god for den. Men jeg prøver det af...
Jesper
Lækkert men lidt for besværlig man ska’ jo også være der for gæsterne 😊
Kære Jesper
Hvor jeg dog savner nogle gode spændende opskrifter på RIGTIG MAD.
Ikke desserter.....som der efter min mening har været for mange af her på det sidste
Rødgrød, vandbakkelse og nu souffle.
Jeg vil gerne inspireres til gode retter, meget gerne mere fisk, for det kan du. Så kommer der mere af det?
Det håber jeg meget.....
De bedste hilsner Joan
Hej Joan
Tak for dine ønsker !
Og ja det kan du tro, der gør. Columbus og jeg har lige skudt 4 nye retter herovre, og jeg kan løfte sløret for hel braiseret Kalveskank, kraftig tomatsuppe og de længe ventede svinekæber som medlemmerne har efterspurgt.
Der kommer så "desværre" også mit bud på en høj og imponerende Tiramisu, så den må du lige ta´ med...
Bedste hilsner
Jesper
Kære Jesper
Tak fordi du altid vender tilbage.
Jeg ser frem til mange flere af din super lækre opskrifter!
DBH Joan
Selv tak da...
Nogen gange er det dog svært at følge med alle kommentarerne herinde 😜
Jesper
Hej Jesper jeg skal lave souffle til ca 15 personer vil godt have frugt i skal jeg tage noget af mælken ellers bliver den vel for tynd
Venlig hilsen Stig
Hej Stig
Jeg erstatter nogle gange noget af mælken med frugtkompot. Du kan evt. bytte ca. halvdelen ud med kompot, så bliver den dejlig.
Jesper
Jeg lavede denne skønne dessert i lørdags til familien. Nøj...den var skøn. Og fint og nemt at lave desserten lige inden den skal nydes......Tænker den skal have lidt Grand Marnier næste gang 😋😋
Hej Lone
Ja prøv at skifte lidt af væsken ud med Grand Marnier. Det er guf...
Jesper
Hej Jesper,
Du bruger pasteuriserede blommer og hvider. Hvor mange gram blomme og hvide skal man anvende?
Peter
Hej Peter
Dit spørgsmål var forsvundet i mængden... sorry.
Med pasteuriserede æg vejer en æggeblomme 20 g. og en hvide vejer 30 gram.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.