Ingredienser
- Nakken 
- 1 stk. svinenakke på ca. 1 kg. 
- 2 stk. rødløg 
- 1 helt hvidløg 
- 2 stk. citrongræs 
- 5 cm. ingefær 
- 2 stk. chili 
- 12 stk. kefirlimeblade 
- 2 stk. stjerneanis 
- 1 spsk. korianderfrø 
- 1 tsk. fennikelfrø 
- 1 tsk. Szechuanpeber 
- 2 stk. kanelstænger 
- 1 dl. soya 
- 1 dl. risvinseddike 
- 1 dl. honning 
- 0,50 dl. sesamolie 
- 50 gram rørsukker 
- 2 stk. lime, saften 
- Tilbehør 
- 1 passende mængde basmatiris 
- 4 små pak choy 
Fremgangsmåde
Start med at snitte løg, hvidløg, ingefær og citrongræs.
Bland alle tørre ting sammen med alt det våde i en stor gryde eller stegeso.
Læg svinenakken ned i, og rør godt rundt.
På med et låg og sæt den i ovnen ved 110° i 12 timer.
Løft forsigtigt den nu meget møre nakke op, og sigt lagen.
Jævn lagen med ganske lidt maizena opløst i vand.
Kog ris og damp pak choy med lidt salt.
Glaser den møre svinenakke med din glaze og server med pak choy og ris.