Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sort svin.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Sort svin
Tilberedningstid 2+ timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Ann B.
Hvor køber du alle de krydderier henne?
- Bente K.
OK mit link virker ikke 🥲
Men Mill & mortar - Ann B.
Har fundet det hele i Føtex på nær citrongræs
- Ann B.
Så er svinenakken sat i ovnen til middagen i morgen kl. 13. Glæder mig til at give en bedømmelse af retten! 🙂
- Ann B.
Det smagte godt. God kraftig smag. Gæsterne var vilde med maden!!!
- Anja F.
Er det ok at droppe kanelen, er der evt. noget andet man kan bruge?
- Bente K.
Er det her den nye opskrift fra 28 sept. ?
Hvordan ved jeg hvor jeg finder den nye hver torsdag ?- Ingelise S.
Lige under “kategorier”, ligger “alle opskrifter”. Her ligger altid den seneste opskrift. Du skulle også gerne modtage en mail, hvor ugens ret bliver beskrevet. Når den er modtaget, så ligger retten klar 😊
- Bente K.
Tak Ingelise 😊 jeg har fundet den , men dog IKKE modtaget en mail 🤷♀️
- Malene K.
Bente K - jeg tror du skal tilmelde dig nyhedsbrevet for at få mailen med ugens opskrifter automatisk :)
- Jesper Vollmer
Hej Bente
Det skal vi da lige have løst. Vil du ikke skrive det i en mail til hej@klubvollmer.dk så hjælper vi dig ind i mailen igen. Har du kigget i spam?
Godt de andre har været så hjælpsommer herinde... Tak til jer ;)
Jesper
- Claus R.
Hej.
Kan man gi den 6 timer dagen før og så det sidste på dagen ?.- Jesper Vollmer
Undskyld det sene svar.
Så hellere bare varme den op igen ved 100° i en times tid dagen efter. Det er svært at tilberede videre på den.
Jesper
- Claus R.
Super, tak for svar.
Jeg sætter vækkeuret til tidligt Søndag 😂 - Anne L.
Super ret - Virkelig vellykket :-)
- Malene K.
Hvor meget sesam skal der i retten? :)
- Jesper Vollmer
Bare et lille drys på toppen ligesom i filmen. Men skriver det lige ind i opskriften.
- Dorte W.
Hej Jesper
Vi har skrevet frem og tilbage med jer omkring opskriften. Vi undrede os bl.a. over hvad patchy er for noget. I dit svar skriver du, at der står pak choy (som jeg kender ganske udmærket) og ikke patchy, men i den sidste linje i opskriften står der faktisk "patchy". Beklager, at min fantasi ikke bød mig at lige tjekke ingredienslisten. Her kunne jeg jo nok have anet hvad der blev ment.
I øvrigt har jeg ikke set filmen - jeg er rimelig velbevandret i køkkenet og mente ikke jeg havde behov for at se 15-20 minutters film - opskriften beskriver så fint, hvad der skal ske :-)
Nu er vi ret nye i klubben og var ikke klar over, at man kunne kommentere under den enkelte opskrift - regnede med, at en mail var ok. Og jo, vi er gode venner igen ;-)- Jesper Vollmer
Hej med jer...
Godt I fandt herind, så vi an dele ud af snakken.
Jeg kan godt se min slåfejl omkring patchy, og det retter jeg med det samme.
De fleste af medlemmerne herinde ser filmen først, og så er de klar til at gå i køkkenet, og har måske der, fået svar på evn. tvivlsspørgsmål etc. Men ja du har ret, man skal have lyst til at se de længere og udførlige film...
Bedste hilsner
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.