Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sommerlår. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Sommerlår

Sommerlår

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at udbene kyllingelårene, som Magnus så fint demonstrerer i filmen. Det tager måske lidt længere tid, end når han gør det, men giv dig god tid. Bank dem herefter flade i en pose (du kan bruge en lille kasserolle, hvis ikke du har en...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

16

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Marion N.

    det må prøves, ser vildt lækkert ud

  • Maja J.

    Det ser lækkert ud, det må afprøves en dag.😊

  • Lisbet C.

    Mums, hvor ser det lækkert ud👍

  • Anne P.

    Ser rigtig lækkert ud skal testes 🙂

  • Anne C.

    Hold da op hvor ser det lækkert ud. Det skal jeg prøve

  • Ellen H.

    Bli’r helt sikkert en ny favorit, ikke mindst kartoflerne🤩🍷

  • Susanne N.

    Nøj det ser lækkert ud 😁 altså de kartofler med rygeost skal prøves. Det skal det hele faktisk 😁 tak igen for god inspiration

  • Helle F.

    Mums,hvor ser det lækkert ud ,den skal prøves👌🏻🤗

  • Bente P.

    Ser utrolig lækkert ud. Det skal prøves. Uhm peberrod cremen. Det kan bruges til rigtig meget. 👍👍👍😎😎

  • Birthe H.

    hej Jesper kan rygeosten ikke skiftes ud med en anden ost

    • Jesper Vollmer

      Du kan sagtens bruge creme fraiche, men så får du jo ikke røgsmagen.
      Det er måske den, du ikke kan li’😉

    • Birthe H.

      Jep hvordan kunne du gætte det god vind 😎😎☀️☀️☀️☀️

  • Birthe H.

    Hvad hedder den olie i den firkantet flaske og saltet han bruger

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe,
      Jeg bruger klassisk olivenolie og flagesalt...

  • Morten A.

    Det ser mega "sommerligt" ud..😎 Er grillen hjemmelavet?? Og kullene, de ser ret store ud, hvor er de ebt. købt?
    Mvh Morten

    • Jesper Vollmer

      Hej Morten
      Nej det er skam lidt guf fra Yeschef. Der finder du både grillen og kullene...
      https://www.yeschef.dk/collections/kulgrill/products/yakitori-grill-konro-grill-large
      Jesper

  • Emma M.

    Mega inspirerede og skal prøves👍😎

    • Jesper Vollmer

      Hej Emma,
      God ide! Fortæl hvordan det går 🤩

    • Emma M.

      Hej
      Jeg blev i første omgang inspireret i aftes til at bruge salaten til en pasta salat. I mangel af kylling og kartofler prøvede vi salaten med en grillet flanksteg og en majs. Det var også mega lækkert😊👍

  • Søren D.

    De sommerlår må jeg prøve på min støbejernsgrill.

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren,
      Lyder som en god plan! 🙏

  • Pia K.

    Hold da k… det smagte godt 🤗 Og selvom jeg tænker at medlemmerne i klub Vollmer godt kunne vente til du blev rask, så er det mere end guld værd at have så gode venner, der bare træder til. Hvis man ikke er til at kaste sig ud i selv at udbene et kyllingelår, så kan man købe dem hos Hopballe mølle fiks og færdige. De er lige så gode som Løgsimoses.
    Fortsat god bedring og god sommer til dig og din familie.

  • Tommy K.

    Kæft det ser lækkert ud - og dejligt at se du ikke er gået helt baglens Jesper - Hurtigt spørgsmål - Sådan en Yakitori grill der hvilke fordele har den vs en almindelig 58# weber ? jeg har kigget på dem længe men hvad gør man køber sådan en frem for "en anden"? (hvad får jeg?) :-)

    • Jesper Vollmer

      Hej Tommy
      Ja helt baglæns er jeg ikke gået 😜 Skal nok komme stærkt igen.
      Jeg vil sige, at det er en helt speciel måde at grille på, når man står med SÅ kort afstand til kullene. Yakitori egner sig til mindre ting, eller ting der har været i skud vide først, og derfor kun skal have kort men hård varme. Små sticks eller ting du kan vende og dreje ofte, er ideelle at grille på sådan en.
      Det er en fed måde at grille på, og så har du det perfekte bordbålfad efter grillningen ☺️ Den bliver nemlig ikke varm udenpå, så du kan bare stille den på bordet. Det plejer jeg at gøre, og så smider jeg lidt rigtig brænde i, og så sidder vi og varmere os på ilden...
      Men helt kort, så er det to forskellige måder at grille på. Har du set de tidligere grillfilm, hvor jeg viser 4 forskellige grilltyper i træk?
      Jesper

    • Tommy K.

      Nej det har jeg faktis ikke men det vil jeg da lige få gjort og tak for forklaringen ...det er sq lidt fræk at se på den grill der og jeg Sousvide´er en del så det kan da godt være man skulle smiler :P

  • Rikke S.

    Wow en helt fantastisk kartoffelsalat😊❤️👍🏻Tak🙏... dog liiidt sværere at udbene kyllingelår end det så ud til😂

    • Jesper Vollmer

      Det er nemmere næste gang... og næste... og næste 😜
      Jesper

  • Bjarne S.

    Wow virkeligt lækkert :-)

  • Maya H.

    Hej søde Jesper. Hvornår kommer den nye opskrift. Fik en mail i går om at den ville komme i dag. Men der er ikke nogen 🤷‍♀️

    • Jesper Vollmer

      Er på vej... skyyyyynder mig sammen med de andre.
      Jesper

  • Maja J.

    Har lavet retten idag, jeg har aldrig prøvet at skærer ben ud af en kylling, men det gik meget godt. Mine kartofler var lidt for tørre. Men kyllingen smagte godt.🐥😊

  • Maja J.

    Har lavet retten idag, jeg har aldrig prøvet at skærer ben ud af en kylling, men det gik meget godt. Mine kartofler var lidt for tørre. Men kyllingen smagte godt.🐥😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Maja,
      Fedt fedt fedt! Du er bare god og kartoflerne rammer du næste gang! 🤪

  • Susanne N.

    Jeg lavede kartoffelsalaten til en gang spareribs. Nøj den var god 😋 og sikke en fantastisk mormor dressing og nem. Brugte grøn salat og let kogte nye bønner 👌
    Skønt med nye smage.
    Tusind tak til dig og vennerne

    • Jesper Vollmer

      Skøn læsning Susanne…
      Jeg hilser drengene ☺️

  • Lissi R.

    Det var da en SUPER sommerret, og jeg synes ikke, at det var svært at udbene lårene. Havde gæster til den i går - kun stor ros. Tak

    • Jesper Vollmer

      Hej Lissi,
      Mange tak for de fine ord..!

  • Pernille B.

    Hi Jesper,
    Tænker du kender OFYR som er en forholdsvis ny form for grill - har den store pro 100 og den er helt fantastisk.
    Hvad er dit take til denne i forhold til den I benytter ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Pernille
      Ja fyr er lækker. Jeg har ikke arbejdet på en endnu, men ser det mere som en stor "stegepande" med grill i midten. Det er super fed, men har den sem sagt til gode...
      Jesper

  • Trine A.

    Det smager jo fantastisk :) men hvad kan resten bruges af kyllingen bruges til? Vi lavede tortilla af noget af kyllingen 3 ud af 6 stykker - når men nu alligevel er igang med at udbene kan man lige så godt lave 2 portioner :)

    • Jesper Vollmer

      Hej Trine
      Nu var det Magnus, der kom med alle råvarerne, og jeg tænker, at man kan købe produktet kyllingelår i Netto. Så man ikke står med hele fuglen til denne opskrift.
      Men Hvis du står med resten i overskud, synes jeg, at du skal kigge på nogen af de andre kyllingeretter herinde feks. Sprød kylling, Kylling i citron, Kylling og grønt, Cæsar salat, Chicken chowder, Tarteletter, Butterchicken etc. Der er masser af inspiration.
      Jesper

  • Søren D.

    Hvis du har ledt efter den Grov Sennep som Magnus bruger i videoen, så findes den som spotvare I Netto p.t.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.