Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sommerdunser. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Sommerdunser

Sommerdunser

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne først i rigeligt saltet vand.  Dunserne:- Steg baconternene sprøde og gyldne. Når de er det, kommer du det hakkede løg ved, og lader løget stege kort af i baconfedtet. - I en skål samler du farsen med salt og peber, til det er sejt og...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

4

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Anne M.

    Det skal jeg klart prøve at lave. Klassiker!

  • Pernille R.

    Hej Jesper
    Den sommerret skal prøves ☀️🤗
    Grov sennep: Hvilken sennep bruger du?
    Vh. Pernille

    • Jesper Vollmer

      Jeg bruger den franske Maille…

  • Ann-Mari S.

    Den variant den skal helt sikkert prøves også kartoffelsalaten. Mums det er lækkert og spidskommen i stedet for allehånde er da genialt♥️

  • Kate V.

    Hvad er piment ? 🙏

    • Jesper Vollmer

      Det er Piment d´espalette fra klubbens shop...
      https://shop.klubvollmer.dk/products/piment-d-espelette?_pos=1&_psq=piment&_ss=e&_v=1.0
      Jesper

  • Anny K.

    Anny Kristine
    Kan jeg varme dunserne igen når der er persille i ?
    Er det bedrer at rive hvidløget end at presse det ?
    Vi skal have gæster på fredag til frokost, det skal vi smage, men jeg vil gerne lave dem i god tid.

  • Jesper Vollmer

    Hej Anny
    Smid den hakkede persille med ned i baconternene sammen med løgene, så det lige får varmen fra det.
    Jordbakterier dør ved opvarming over 75 grader. Så er du i hvert fald helt sikker på, at der ikke sker noget.
    Du kan sagtens presse hvidløget. Jeg synes bare, det er væsentligt nemmere at skylle mit finmaskede rivejern end en hvidløgspresser. Men det er en smagssag.
    Jesper

  • Margit C.

    Super lækker ret. Hvis man skal servere retten som middagsret, hvad kunne du så foreslå, at man “piftede” hele anretningen op med, så der kom lidt “farve” på retten - eller kunne man måske lave en salat ved siden af (i så fald hvilken?)

    • Jesper Vollmer

      Hej Margit
      Har du prøvet at trykke på kategorien “Salater”? Så skal du bare se løjer.
      Jesper

  • Ole F.

    Tak for opskriften, den blev prøvet her til aften. Begge dele smagte super godt og der var roser til kokken :-)

    • Jesper Vollmer

      Godt det gav gode point…
      Jesper

  • Else A.

    Stegt bacon og løg i farsen smager bare så godt. 👍😀

    • Jesper Vollmer

      Så skal du bare prøve opskriften herinde på forloren hare. Der bruger jeg samme princip.
      Jesper

  • Else A.

    Den har jeg prøvet og mine børnebørn var vilde med den 👍😀

  • Susanne O.

    Tror jeg muligvis har stirret mig blind på jeres hjemmeside. Men hvor kan jeg klikke på kategorier ?

    • Jesper Vollmer

      Tryg på feltet “søg” så skal du bare se.

  • Jens M.

    Du skriver, at man kan rive løget eller skære det i små tern. Jeg synes, der sker noget med et løg, når man river det. Det ændrer smag - til den dårlige side. Derfor er jeg holdt op med at rive løg. Hvad mener du? Er det bare noget pjat?
    JM

    • Jesper Vollmer

      Hej Jens
      Ej det er altså noget pjat ☺️
      Du kan sagtens rive løg. Det sker der intet ved smagen ved.
      Jesper

  • Annemette L.

    Normalt er jeg ikke så vild med frikadeller men disse er meget lækre. Kartoffelsalaten er også rigtig god.

  • Inge H.

    De er fantastisk lækre, kan kun anbefales👍

  • Vibeke D.

    Kan man bruge andre urter også …. Jeg har salvie, timian, basilikum
    Er stadig helt skudt i din klub forøvrigt 👌🏻👌🏻👌🏻

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke
      Alt det du nævner, vil passe fint i dem ja...
      Og tak ☺️
      Jesper

  • Anne-Mette H.

    Hakkebøffer

  • Finn J.

    Hej Jesper. Sommerdunser smager også pragtfuld midt i januar. Da frikadellerne var færdig stegte, kom jeg alle mulige rester af kål på den samme pande, en lille smule parmesan på kålen, det blev til et herligt måltid mad. 👍👍👍

    • Jesper Vollmer

      Ååååhhh... det ku´ jeg godt spise lige nu !
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.