Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Søndagskylling.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Søndagskylling
Tilberedningstid 1-2 timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Lissi R.
Har lige lavet denne ret, og jeg citerer min mand: “Det smager hammergodt”.
Jeg valgte at partere kyllingen, efter den var stegt - altså skrog for sig og kød for sig (ligesom juleanden), og jeg portionsanrettede også. Det fungerer bare. 👍
Græskarret fungerer også bare - især med dit særlige krydderi piment d’espelette.- Jesper Vollmer
Guf Lissi...
Du skal glæde dig til den kylligeret, der kommer på torsdag.
Jesper
- Christina G.
Hej Jesper
Kan man bruge A-38 istedet for ymer?
Hvis man nu gerne vil have lidt ekstra tilbehør, hvad vil du så foreslå?- Jesper Vollmer
Hej Christina
Ja det kan du sagtens bruge.
Vil du have endnu mere mættende tilbehør, ville jeg prøve med linserne fra opskriften "Sweet potatoes" eller måske "Rodfrugts-flan". Det kunne også være "Vinterbrødsalaten" !
Håber det har givet lidt ekstra at kigge på !
Jesper
- Christina G.
Hej Jesper
Vi har lige spist, wauw hvor mumselumse lækkert, alt blev spist med stor velbehag. Har først set dit svar nu, så jeg serverede couscous til👍🏼- Jesper Vollmer
Godt det smagte...
Håber I prøver en masse af de andre retter herinde...
Jesper - Christina G.
Vi laver mange af dine retter😉
- Mette F.
Hej Jesper.
Uhmmm, den bedste sauce ever til kyllingen.
Forstår nu, efter 35 år, at der ikke skal tilsættes vand.😅
Kyllingen var mør som smør.
Glæder mig til at prøve flere at dine opskrifter.
Hilsen fra et nyt medlem.
Mette Fiskbæk- Mette F.
Haha, det var så lige kommentar til den forkerte opskrift.
Det var mormor kylling jeg lavede.
Mvh
Mette Fiskbæk - Jesper Vollmer
Tak Mette
Det luner. Og ja det er en vildt god smag ikk´?
Jesper
- Ulla S.
Helt vild lækker kylling, det bliver en af mine kylling favoritretter som vi kan få med alt mulig tilbehør, en dag skal dit tilbehør prøves 😋. Vores blev med blomkålsris, spidskålssalat med granatæble og stegte rosenkål, rosenkålene røg i ovnen ved siden af kyllingen de sidste 20-25 minutter.
Sovsen var skyen som havde en skøn citron smag mums så lækkert 😋🤩👌🤗.
Mvh Ulla- Jesper Vollmer
Hej Ulla
Hvor lyder det lækkert, og hvor er jeg glad for at kunne inspirere. Og jeg er glad for, at du er helt tilbage i arkivet, og bruge nogen af de tidlige opskrifter...
Men ja prøv mit tilbehør en dag, det skal være anderledes.
Jesper
- Ulla S.
Hej Jesper
Jeg bruger søgefeltet rigtig meget, har lige lavet citron kylling 👏👍😋mums. Hvis jeg har en råvare som trænger til ny inspiration søger jeg og bliver altid inspireret 🤩 tak for det.
Mvh Ulla- Jesper Vollmer
Hvor er det dog dejligt at høre Ulla... Jeg bliver så glad, når jeg høre, at det virkelig fungerer for dig.
God weekend...
Jesper
- Lis M.
Hej Jesper.
Når du skriver 180 gr. Er det ved varmluft ?
Hilsen
Lis Maach- Jesper Vollmer
Ja jeg bruger varmluft.
Jesper
- Lis M.
Hej Jesper.
Mange tak, lavede den igår, super lækkert.
Hilsen Lis - Marian J.
Hej, har lige meldt mig ind i dag. Super spændende, glæder mig til følge videre. Du har et fint fad, som du brugte til din søndags kylling. Er det du har i din shop.
Hilsen Marian- Jesper Vollmer
Hej Marian
Undskyld det sene svar...
Hvor er det sjovt for mig, at gå helt tilbage til de første retter, jeg lavede i klubben. Hvo ER der dog sket meget med vores produktion siden hvad´?
Jeg har næsten lyst til at lave retten igen på ny, men mange siger, at vi ikke må ændre på de gamle versioner, at det er en del af rejsen... ;)
Fadene jeg bruger i filmen er ikke nogen fra shoppen nej. Det er fra Gaggenau det store.
Bedste hilsner
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.