Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Søndagskylling.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 1-2 timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Har lige lavet denne ret, og jeg citerer min mand: “Det smager hammergodt”.
Jeg valgte at partere kyllingen, efter den var stegt - altså skrog for sig og kød for sig (ligesom juleanden), og jeg portionsanrettede også. Det fungerer bare. 👍
Græskarret fungerer også bare - især med dit særlige krydderi piment d’espelette.
Guf Lissi...
Du skal glæde dig til den kylligeret, der kommer på torsdag.
Jesper
Hej Jesper
Kan man bruge A-38 istedet for ymer?
Hvis man nu gerne vil have lidt ekstra tilbehør, hvad vil du så foreslå?
Hej Christina
Ja det kan du sagtens bruge.
Vil du have endnu mere mættende tilbehør, ville jeg prøve med linserne fra opskriften "Sweet potatoes" eller måske "Rodfrugts-flan". Det kunne også være "Vinterbrødsalaten" !
Håber det har givet lidt ekstra at kigge på !
Jesper
Hej Jesper
Vi har lige spist, wauw hvor mumselumse lækkert, alt blev spist med stor velbehag. Har først set dit svar nu, så jeg serverede couscous til👍🏼
Godt det smagte...
Håber I prøver en masse af de andre retter herinde...
Jesper
Vi laver mange af dine retter😉
Hej Jesper.
Uhmmm, den bedste sauce ever til kyllingen.
Forstår nu, efter 35 år, at der ikke skal tilsættes vand.😅
Kyllingen var mør som smør.
Glæder mig til at prøve flere at dine opskrifter.
Hilsen fra et nyt medlem.
Mette Fiskbæk
Haha, det var så lige kommentar til den forkerte opskrift.
Det var mormor kylling jeg lavede.
Mvh
Mette Fiskbæk
Tak Mette
Det luner. Og ja det er en vildt god smag ikk´?
Jesper
Helt vild lækker kylling, det bliver en af mine kylling favoritretter som vi kan få med alt mulig tilbehør, en dag skal dit tilbehør prøves 😋. Vores blev med blomkålsris, spidskålssalat med granatæble og stegte rosenkål, rosenkålene røg i ovnen ved siden af kyllingen de sidste 20-25 minutter.
Sovsen var skyen som havde en skøn citron smag mums så lækkert 😋🤩👌🤗.
Mvh Ulla
Hej Ulla
Hvor lyder det lækkert, og hvor er jeg glad for at kunne inspirere. Og jeg er glad for, at du er helt tilbage i arkivet, og bruge nogen af de tidlige opskrifter...
Men ja prøv mit tilbehør en dag, det skal være anderledes.
Jesper
Hej Jesper
Jeg bruger søgefeltet rigtig meget, har lige lavet citron kylling 👏👍😋mums. Hvis jeg har en råvare som trænger til ny inspiration søger jeg og bliver altid inspireret 🤩 tak for det.
Mvh Ulla
Hvor er det dog dejligt at høre Ulla... Jeg bliver så glad, når jeg høre, at det virkelig fungerer for dig.
God weekend...
Jesper
Hej Jesper.
Når du skriver 180 gr. Er det ved varmluft ?
Hilsen
Lis Maach
Ja jeg bruger varmluft.
Jesper
Hej Jesper.
Mange tak, lavede den igår, super lækkert.
Hilsen Lis
Hej, har lige meldt mig ind i dag. Super spændende, glæder mig til følge videre. Du har et fint fad, som du brugte til din søndags kylling. Er det du har i din shop.
Hilsen Marian
Hej Marian
Undskyld det sene svar...
Hvor er det sjovt for mig, at gå helt tilbage til de første retter, jeg lavede i klubben. Hvo ER der dog sket meget med vores produktion siden hvad´?
Jeg har næsten lyst til at lave retten igen på ny, men mange siger, at vi ikke må ændre på de gamle versioner, at det er en del af rejsen... ;)
Fadene jeg bruger i filmen er ikke nogen fra shoppen nej. Det er fra Gaggenau det store.
Bedste hilsner
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.