Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Skovdue. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Skovdue

Skovdue

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Solbær:- Kog vand, eddike og sukker op, og hæld de frosne bær ned i gryden. - Lad det stå og trække til senere.  Saucen:- Sautér løg og timian af i lidt olie.- Kom sukker ved, og lad det karamellisere.- På med eddiken, og lad det koge næsten væk.- På...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Connie M.

    Wow.... hvor ser det lækkert ud !

  • Søren D.

    Hvad er det for en lille ske du bruger til at afskumme med?
    Den ser meget mere handy ud end en stor hulske

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren
      Jeg tror, jeg har købt den i Inco faktisk... men er ikke sikker.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.