Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Shakshuka. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Shakshuka

Shakshuka

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Snit og skær peberfrugt og løg i strimler. Steg det af sammen med de fintsnittet persillestilke i olivenolie i 2-3 min. til det falder helt sammen.  Kom lidt revet hvidløg der er dækket af olivenolie ved, så det lige får lidt varme. I med harissa og...

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Martin S.

    Konen sagde at hun gerne ville have noget lidt sundt til aftensmad, så jeg kreerede denne ret. Den er jo forholdsvis sund og med protein fra æg og ost, så det også mætter. Vi kendte retten og havde lavet den før ud fra en anden opskrift end din. Den første smagte dejligt. Din version smagte dog meget bedre. Jeg kunne ikke finde harissa, så brugte lidt sambal oelek i stedet og tilsatte noget stødt koriander og spidskommen, da jeg mener det er i harissaen. Tak for dejlig smagfuld aftensmad.

    • Jesper Vollmer

      Lækkert Martin
      Du gjorde det helt rigtige med Sambal oelek. Det kan meget af det samme...
      Jeg er selv meget glad for den mæthedsfornemmelse, mad som dette giver.
      Og bliver jo bare glad for, at min opskrift løfter det lidt.
      Jesper

  • Liv K.

    Lækker ret, som blev krydret med et stykke røget bacon og en sjat rødvin. Tak for opskriften.

    • Jesper Vollmer

      Lyder lækkert… det må jeg prøve.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.