Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Saltimbocca.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
En af vores favoritter derhjemme - vi spiser den normalt som en mindre forret uden alt for meget tilbehør, eller som 'secondi', altså en regulær kødret uden tilbehør - fordi vi enten har fået antipasti eller primi før.
Det lyder som nogle lækre middage i laver!
Prøv kræfterne af med den her også, håber den kan komme på repertoiret ;)
God fornøjelse!
Jesper
Hi - hvad er årsagen til at du aldrig bruger god raps olie., er det temperaturer eller smag eller noget tredje... ? vh Helle
Jeg er bare ikke særlig glad for smagen, hvis jeg skal være ærlig.
Jesper
Er du da vanvittig, Jesper, hvor det smagte godt. (Jeg scorede mange points hos fruen😍).
Kh Finn.
Dejligt at høre, Finn. Tusinde tak! :D
Jesper
Super lækkert. Kh Tonnie
Tusinde tak, Tonnie :)
Jesper
Vi skal helt sikkert prøve din ret :)
Vi har rigtig meget dyrekød i fryseren. Kan man evt. bruge hjorte- eller dådyrfilet? Eller måske roastbeef fra krondyr?
Det vil jeg mene er fint.
Roastbeef er jo også lavet på inderlår præcis som den her.
Lad mig vide, hvordan det går.
Jesper
Det blev supergodt med roastbeef fra krondyr :)
Smager fantastisk!
Men min hustru kan ikke tåle saucen - eller nærmere smørret i denne.
Er der et alternativ til enten smør eller sauce?
MVH
Morten
Så ville jeg koge vinen næsten helt væk, før bouillonen kommer i. Kog det ind, til det smager godt.
Jævn det med maizena, så du undgår smørret.
Jesper
Hold op hvor smagte det godt. Ikke sidste gang denne ret kommer på middagsbordet 😋
Dejligt at høre, Ann!
Tak for de søde ord :)
Jesper
Hej
Du siger ofte, at bouillonen “bare er en terning”, men du har også talt om en pasta - har du er godt råd til en god hverdags bouillon. Jeg vil helst have det i pulverform og bruger for det meste grøntsags- eller kylling bouillon.
Ellers tak for mange fine og hyggelige videoer.
bedste hilsner Jan
Hej Jan
Jeg bruger 9 ud af 10 gange hønsebouillon. Det synes jeg, passer til det meste. Giver fin dybde, og er ikke for kraftigt.
Jeg bruger oftest pulveret fra Oscar. Den paste jeg havde tidligere, var en kok der havde efterladt noget kraftig hønsebouillonpaste fra Knorr. Den var faktisk forbavsende god. Jeg har dog ikke set den i supermarkederne.
Jesper
Tak, så fortsætter jeg med Oscars👍🏻
Tusind tak, retten smagte super godt- Nu har jeg lyst til mere italiensk mad
Dejligt at høre, Ole!
Er glad for at du kan lide den :)
Jesper
Hej
Lavede denne ret forleden, med et lidt blandet resultat.
Kødet var det anviste og banket tyndt. Da jeg steget det ved mellem varme, trak kødet sig sammen og blev som en tyk bøf ca. 3-3.5 cm. Det var flot rosa indvendigt, men lidt sejt.
Hvad gjorde jeg galt? Hvorfor trak kødet dig sammen?
Har før lavet wienerschnitzel med succes, og uden at det trækker sig sammen.
Thomas
Hej Thomas
Det lyder som om, at kødet er blevet skåret på den forkerte led. Altså på langs af fibrene og ikke tværs igennem. Derved vil fibrene trække sig sammen, når det rammer varmen. Det er umiddelbart mit bud.
Jesper
Super lækkert men vigtigt at man er varsom med at salte da parma i sig selv er meget saltet.
Jeg tilsatte intet salt og trods det
var der et par stykker der syntes det var alt for salt.
Fik slagteren til at skære det fineste kalveinderlår og det var så utrolig mørt men prisen også derefter (1000gr = 600,-)
Hej Jesper
Hvordan får jeg bedst lave det, når jeg skal stege 8 stykker, jeg tænker at jeg må bruge to pander, men får jeg nok sovs til alle mand ? Glæder mig til at skulle lave det på søndag
Kh Kirsten Jochumsen
Hej Kirsten
Undskyld jeg missede dit spørgsmål inden middagen søndag. Håber det lykkedes alligevel.
Jesper
Hihi ja jeg må jo klare mig selv så 🤣🤣 men det er gået fint, delte det på to pander og det blev rigtig godt 👍
Kirsten
Jeg troede ikke, sauce måtte koge igen, når man havde monteret med smør, men som du beskriver det,skal den ‘lige op at simre’ - betyder det, den helst ikke skal koge rigtigt? En detalje / men man bruger det jo tit☺️
Hov Lotte...
Du har vist sendt dit spørgsmål en del gange ☺️ Jeg kan desværre ikke gå ind og slette dem. Det er jo både godt og skidt.
Du har ret i, at en sauce med smør i, skiller let, hvis den buldrekoger. Så bare lige op og skælve, så fedtstoffet bliver emulgeret. Så tykner den, og holder konsistensen.
Godt spurgt...
Jesper
Tusind tak - kæmpe hjælp (beklager spam 🤣)
Jeg troede ikke, sauce måtte koge igen, når man havde monteret med smør, men som du beskriver det,skal den ‘lige op at simre’ - betyder det, den helst ikke skal koge rigtigt? En detalje / men man bruger det jo tit☺️
Jeg troede ikke, sauce måtte koge igen, når man havde monteret med smør, men som du beskriver det,skal den ‘lige op at simre’ - betyder det, den helst ikke skal koge rigtigt? En detalje / men man bruger det jo tit☺️
Jeg troede ikke, sauce måtte koge igen, når man havde monteret med smør, men som du beskriver det,skal den ‘lige op at simre’ - betyder det, den helst ikke skal koge rigtigt? En detalje / men man bruger det jo tit☺️
Jeg troede ikke, sauce måtte koge igen, når man havde monteret med smør, men som du beskriver det,skal den ‘lige op at simre’ - betyder det, den helst ikke skal koge rigtigt? En detalje / men man bruger det jo tit☺️
Jeg troede ikke, sauce måtte koge igen, når man havde monteret med smør, men som du beskriver det,skal den ‘lige op at simre’ - betyder det, den helst ikke skal koge rigtigt? En detalje / men man bruger det jo tit☺️
Smagte fantastisk! Har du et forslag til tilbehør der kan erstatte kartoflerne? 🤗
Hej Ester
Jeg ville nok stadig foreslå lidt rodfrugter som persillerødder, gulerødder, selleri eller i den dur...
Ville det virke for dig?
Jesper
Ja, det lyder super godt - 🤗
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.