Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Salat med laks.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Salat med laks
Tilberedningstid 15-30 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Peter E.
Lækker opskrift 👍
Har lige købt mit første glas Piment d’Espelette i shoppen.
Det bliver spas at prøve 🙂
Mvh Peter E.- Jesper Vollmer
Du bliver afhængig fuldstændig ligesom alle os andre ☺️
🌶🌶🌶🌶🌶🌶
Jesper - Peter E.
Glæder mig 🙂
- Else F.
Kære Jesper. Dejlig dejlig salat, meeen du er lidt “out of season”. Asparges sæsonen slutter 23.06, og i dag er det den 4.08😳. (Sådan kan det gå, når I laver 8 retter på 2 dage🤣) Jeg nyder altid dine gode forklaringer, og lærer en hel del om at holde orden i køkkenet. Somme tider kan det se ud som om, jeg koger til konfirmation med 40 mennesker, når jeg laver mad til 4 gæster😟. Glæder mig til næste uge. ❤️
- Jesper Vollmer
Hej Else
Du har ret. Man siger, at aspargessæsonen slutter ved Sant Hans, men i dag er de så forædlede, at du kan spise lækre asparges laaaangt ind i sommeren.
I gamle dage blev de så træede...
Godt med god ordenssans Else. Det kan jeg lide.
Jesper
- Anders J.
Det ser dælme lækkert ud - skal prøves på søndag når knægten er blevet afleveret på efterskolen og vi kan begynde at spise mindre kød herhjemme !
Du viser i videon at du kommer granatæble kerner i, men jeg kan ikke se det i opskriften - måske en forglemmelse, eller fortrød du efter at have smagt den ?!😉- Jesper Vollmer
Hej Anders
Du har helt ret. Skal jeg ikke lige smide den med i opskriften også så ? ☺️
Jesper
- Birthe K.
Hej Jesper. Jeg glæder mig til salaten i aften og specielt de hvide asparges. Men jeg har ikke kunne få fat i nogle her i Odense. Så jeg har købt de grønne og vil bare bruge dem som de er. De smager også godt men øv. Men tak for gaven - jeg skulle brugt den til at skrælle de hvide asparges
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.