Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rullepølse. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Rullepølse

Rullepølse

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Svineslaget skal sprænges som det første. Dvs. det skal saltes, så det bliver saftigt og flot lyserødt. Noge slagtere bruger nitrit også, for at få en endnu flottere farve. Hvis du vil det, skal du erstatte 1/3 af saltet med nitritsalt.  Kog alt op ...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

14

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Magnus A.

    Samme opskrift, hvis der bruges lammeslag ?

    • Jesper Vollmer

      Ja fuldstændig. Husk at lade noget af fedtet sidde.
      Jesper

  • Hellen G.

    Fryseegnet ?

    • Jesper Vollmer

      Ja meget…

  • Else A.

    Når jeg lægger rullepølse under pres kommer jeg et stykke bagepapir i pressen og pakker om kødet. Så slipper man for alt for meget naseri i køleskabet.

    • Jesper Vollmer

      Smart… nogen kommer den i en plastikpose…
      Jeg synes nu ikke, det grissede så meget. Det røg jo bare i bakken.

    • Else A.

      Ja, selvfølgelig - du har helt ret. Lige nu har jeg en rullepølse klar til at blive kogt - det er nemt med din video. Min slagtet havde både sprængt kødet og skåret slaget til.

  • Elise I.

    Jeg har aldrig lavet noget med husblas så jeg er i tvivl om det skal blødes op eller om jeg bare lægger det på eller om det kan undværes

    • Jesper Vollmer

      Hej Elise,
      Så har du vidst ikke set filmen ;) Jeg lægger dem bare i, fuldstændigt som de er.

  • Lillian M.

    Hej
    Hvor længe kan rullepølsen holde sig i køleskabet, hvis man vakuumpakker den?
    Et lille tip, - jeg blender altid løg og persille til en grød, som jeg smører på slaget. Så er det meget nemmere at rulle den.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lillian,
      Rigtig længe - flere uger. Hvis den kun er tildækket med film, så er det 5-6 dage.
      Den skal bare helst ikke begynde at fedte. Man kan til fordel dele den op og fryse den, og så tage et stykke ud og tø på, når du skal bruge det 😊

  • anita l.

    Skal den ligge i lage i køleskabet?

    • Jesper Vollmer

      Hej Anita,
      Ja det skal den inden den bliver lavet 😊

  • Bjørn H.

    Hej med jer.
    Det er en rigtig fin rullepølse, men den er presset forkert. Det er vigtigt at rullepølsen ligger rigtigt i formen, og efterfølgende når den bliver presset. Samlingen skal være enten øverst eller nederst så hænger skiven bedre sammen. På den afbillede rullepølse er samlingen i siden.
    I ønskes alle en god jul og et godt nytår-
    Bh. Bjørn Hvorup

    • Jesper Vollmer

      Hej Bjørn
      Alle opskrifter jeg er stødt på, gør de meget ud af at sige, at samlingen skal være i siden. Men jeg må prøve det andet også…
      Tak for tip.

  • Elisabeth B.

    Jeg lavede rullepølsen blot med masser af peber lidt allehånde og godt med løg. Jeg huskede gelatinen. Kødet sprængtes i 24 timer og simrekogtes i 2,5 timer. I pres natten over. Smagen var lækker, og vi var mægtigt glade, ..men jeg kunne godt tænke mig ,at den hang lidt bedre sammen. Er der forskel på husblas? Og kan man påvirke mørheden i kødet? Er der noget man kan gøre der?
    Glade hilsner Elisabeth

    • Jesper Vollmer

      Hej Elisabeth
      Dejligt at høre, at den smagte godt.
      Lod du den trække en times tid i lagen efter kogningen? Det hjælper lidt på tilberedningen i forhold til mørhed.
      Der var faktisk en, der skrev til mig om, at han altid laver samlingen i midten og ikke i siden, som jeg gør. Der sagde han, hjalp på at samlingen blev endnu bedre. Prøv det. Pressede du den hårdt nok?
      Håber den bliver endnu bedre næste gang.
      Jesper

  • Elise I.

    Det er den bedste rullepølse jeg til dato har lavet tak for opskriften det bliver ikke sidste gang

    • Jesper Vollmer

      Hej Elise
      Sikke en skøn besked!
      Er glad for at du kan lide opskriften, synes faktisk også selv det er den bedste version ;)
      Jesper

  • Anette M.

    Hvad er det for en øl????

    • Jesper Vollmer

      Det er en fra Small Batch Brewery på Bornholm. Jeg kan ikke lige huske hvilken type...
      Jesper

  • Pia S.

    Hej Jesper jeg har 4 lamme slag i fryseren hvordan vil du lave lammerullepølse? Håber du kan hjælpe mig. Glade hilsner fra Pia

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Egentlig på samme måde som her, men kogetiden er nok nærmere 1,5 time, da det jo er et mindre stykke kød end fra grisen.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.