Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rullepølse.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Rullepølse
Tilberedningstid 2+ timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Magnus A.
Samme opskrift, hvis der bruges lammeslag ?
- Jesper Vollmer
Ja fuldstændig. Husk at lade noget af fedtet sidde.
Jesper
- Hellen G.
Fryseegnet ?
- Jesper Vollmer
Ja meget…
- Else A.
Når jeg lægger rullepølse under pres kommer jeg et stykke bagepapir i pressen og pakker om kødet. Så slipper man for alt for meget naseri i køleskabet.
- Jesper Vollmer
Smart… nogen kommer den i en plastikpose…
Jeg synes nu ikke, det grissede så meget. Det røg jo bare i bakken. - Else A.
Ja, selvfølgelig - du har helt ret. Lige nu har jeg en rullepølse klar til at blive kogt - det er nemt med din video. Min slagtet havde både sprængt kødet og skåret slaget til.
- Elise I.
Jeg har aldrig lavet noget med husblas så jeg er i tvivl om det skal blødes op eller om jeg bare lægger det på eller om det kan undværes
- Jesper Vollmer
Hej Elise,
Så har du vidst ikke set filmen ;) Jeg lægger dem bare i, fuldstændigt som de er.
- Lillian M.
Hej
Hvor længe kan rullepølsen holde sig i køleskabet, hvis man vakuumpakker den?
Et lille tip, - jeg blender altid løg og persille til en grød, som jeg smører på slaget. Så er det meget nemmere at rulle den.- Jesper Vollmer
Hej Lillian,
Rigtig længe - flere uger. Hvis den kun er tildækket med film, så er det 5-6 dage.
Den skal bare helst ikke begynde at fedte. Man kan til fordel dele den op og fryse den, og så tage et stykke ud og tø på, når du skal bruge det 😊
- anita l.
Skal den ligge i lage i køleskabet?
- Jesper Vollmer
Hej Anita,
Ja det skal den inden den bliver lavet 😊
- Bjørn H.
Hej med jer.
Det er en rigtig fin rullepølse, men den er presset forkert. Det er vigtigt at rullepølsen ligger rigtigt i formen, og efterfølgende når den bliver presset. Samlingen skal være enten øverst eller nederst så hænger skiven bedre sammen. På den afbillede rullepølse er samlingen i siden.
I ønskes alle en god jul og et godt nytår-
Bh. Bjørn Hvorup- Jesper Vollmer
Hej Bjørn
Alle opskrifter jeg er stødt på, gør de meget ud af at sige, at samlingen skal være i siden. Men jeg må prøve det andet også…
Tak for tip.
- Elisabeth B.
Jeg lavede rullepølsen blot med masser af peber lidt allehånde og godt med løg. Jeg huskede gelatinen. Kødet sprængtes i 24 timer og simrekogtes i 2,5 timer. I pres natten over. Smagen var lækker, og vi var mægtigt glade, ..men jeg kunne godt tænke mig ,at den hang lidt bedre sammen. Er der forskel på husblas? Og kan man påvirke mørheden i kødet? Er der noget man kan gøre der?
Glade hilsner Elisabeth- Jesper Vollmer
Hej Elisabeth
Dejligt at høre, at den smagte godt.
Lod du den trække en times tid i lagen efter kogningen? Det hjælper lidt på tilberedningen i forhold til mørhed.
Der var faktisk en, der skrev til mig om, at han altid laver samlingen i midten og ikke i siden, som jeg gør. Der sagde han, hjalp på at samlingen blev endnu bedre. Prøv det. Pressede du den hårdt nok?
Håber den bliver endnu bedre næste gang.
Jesper
- Elise I.
Det er den bedste rullepølse jeg til dato har lavet tak for opskriften det bliver ikke sidste gang
- Jesper Vollmer
Hej Elise
Sikke en skøn besked!
Er glad for at du kan lide opskriften, synes faktisk også selv det er den bedste version ;)
Jesper
- Anette M.
Hvad er det for en øl????
- Jesper Vollmer
Det er en fra Small Batch Brewery på Bornholm. Jeg kan ikke lige huske hvilken type...
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.