Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Romanesco. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Romanesco

Romanesco

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med kålen ved at fjerne bladene, og skære kålen midt over ned igennem. Skær de to dele til, så du står med to "juletræer". Al det overskydende kål skyller du, og koger mørt i vand med lidt salt og lidt mælk. Mælken hjælper med at holde på farve...

Billeder fra opskriften

11

Kommentarer

  • Hannah H.

    Hej, ser lækkert ud, men har et spørgsmål, kan saucen opvarmes?

    • Jesper Vollmer

      Hej Hannah
      Nej det er en beurre blanc, som er ren smør, så den vil skille...
      Men saml den bare i sidste øjeblik. Du kan jo lige øve dig inden, så du har det i hånden...
      Jesper

  • Pernille S.

    Ser lækkert ud - skal helt sikkert snart laves.
    Hvor længe kan de madagaskar peber holde sig efter dåsen er åbnet?
    Samt er der andre retter vi med rette kan bruge dem til?

    • Jesper Vollmer

      De kan holde sig vildt længe... Flere måneder. De er jo syltet / saltet, som er en konservering.
      Jesper

    • Søren D.

      Det kan være vi kan lokke Jesper til at lave flamberet peberbeuf, så gætter jeg på vi skal bruge dem igen :)

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.