Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Romanesco.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Romanesco
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Hannah H.
Hej, ser lækkert ud, men har et spørgsmål, kan saucen opvarmes?
- Jesper Vollmer
Hej Hannah
Nej det er en beurre blanc, som er ren smør, så den vil skille...
Men saml den bare i sidste øjeblik. Du kan jo lige øve dig inden, så du har det i hånden...
Jesper
- Pernille S.
Ser lækkert ud - skal helt sikkert snart laves.
Hvor længe kan de madagaskar peber holde sig efter dåsen er åbnet?
Samt er der andre retter vi med rette kan bruge dem til?- Jesper Vollmer
De kan holde sig vildt længe... Flere måneder. De er jo syltet / saltet, som er en konservering.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.