Ingredienser
Rösti
3 stk. store kartofler
3 stk. gulerødder
1 spsk. salt
3 spsk. olivenolie
4 stk. æg
0,50 stk. citron, saften
1 tsk. dijonsennep
1 dl. olivenolie
100 gram ærter
1 håndfuld spæd spinat
1 håndfuld feta
Fremgangsmåde
Skræl kartofler og gulerødder, og riv begge dele på den grove side af rivejernet. Vend dem med saltet, og lad det stå i 10 min.
Knug væden fra, og kom det tørre i en skål, som lige vendes med lidt olivenolie.
Pres det ud på en smurt bageplade i ca. 1/2 cm. højde, og bag det ved 180 grader i ca. 20-25 min. Det skal blive sprødt i kanterne og lidt mere muchy i midten.
Imens koger du æggene i 8 min, og piller dem.
Lav en dressing af citron, sennep og olie.
Kom lidt kogende vand på ærterne, og lad dem trække i to min. Sigt, og kom en klat smør og salt ved.
Når röstien er sprød og fin, plukker du æggene og fetaen ud over. Drys ærter og din spinat, der også lige er vendt med din dressing, ud over også...
Sæt det hele ind på bordet.