Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rösti. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Rösti

Rösti

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Skræl kartofler og gulerødder, og riv begge dele på den grove side af rivejernet. Vend dem med saltet, og lad det stå i 10 min.  Knug væden fra, og kom det tørre i en skål, som lige vendes med lidt olivenolie. Pres det ud på en smurt bageplade i ca....

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

IMG_6354.jpg

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Susan Æ.

    Ville du servere det som hovedret? tænker på at det må være tilbehør til ?
    Hilsen Susan

  • Jesper Vollmer

    Det er i min verden en fin frokostret. Der er rodfrugter og æg. Det mætter mig fint. Men du kan jo også sagtens spise et stykke fisk eller kød til den.
    Jesper

  • Kirsten H.

    Det var en dejlig ret. Kan bestemt anbefales. Vi fik det til aftensmad med et stykke kød, men ville være super til frokost uden kød.

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Ja prøv den også uden kød. Det mætter mere ende man tror. I hvertfald på den behagelige måde ☺️
      Jesper

  • Tina J.

    Fantastisk ret!
    Hele familien var begejstret, så den skal vi helt sikkert have igen 🤗
    Hilsner fra
    Tina

    • Jesper Vollmer

      Hej Tina
      Lækker læsning.
      Jeg har sjovt nok lige talt om præcis om den her ret i går. Jeg er vild med den...
      Jesper

  • Inger J.

    Den ret reddede min dag. Smagte skønt og min mand opdagede ikke, at jeg slet ikke var i humør til at lave mad, men bad om at få den fast på madplaner. Du er perle. Mange påske hilsner Inger Johnsen

    • Jesper Vollmer

      Skøn læsning Inger...
      Den skal da i madplanen ☺️
      Jesper

  • Jette I.

    Wow Jesper - du gjorde igen 👍
    Undskyld, der følger en historie med😂
    For noget tid siden fik jeg at vide at mit ældste barnebarn var blevet veganer (fortalt af hans far som er kødædende og det har barnebarnet i den grad også været). 😂
    De går så ikke ud og spis mere, for det er da noget kedeligt med.
    Mit banebarn ringede så i dag og spurgte om han måtte komme til frokost - svaret var ja, selvfølgelig (han ved ikke, at jeg ved han er veganer nu) - MEN er det fordi han vil spise som vi plejer til frokost med hele svineriet eller va’?
    Troldeungen mødte op med en pose frosne grøntsager fra Aldi som bare skulle i mikroen - ja 😂
    Det kan farmor gøre bedre (med Jespers hjælp) 😂
    Jeg fik ham i køkkenet og vi lavede det sammen med video på👍
    Det var en succes 👍
    Han blev imponeret, jeg blev glad 😂
    Vi gik ned og købte et rivejern, så han kan komme igang, hvis han stadig vil være veganer (kan jo også bruges til chokolade etc.) 😂
    Fantastisk ret, nem at lave - og det er jo kun fantasien der sætter grænser 👍🤗
    Endnu engang tak Jesper -også kom jeg med barnebarnet i køkkenet 😂😂😂

    • Jesper Vollmer

      Hej Jette,
      Sikke en skøn historie og bare dejligt, at du kan få barnebarnet med i køkkenet. Der kommer løbende et par veganske/vegetariske retter fremover, så han kan jo altid blive medlem herinde, hvis han på længere sigt bliver træt af frosne ærter haha 🤣
      Rigtig god mandag.

    • Jette I.

      Ja, Tænker faktisk at give ham et medlemskab i julegave 🤶🎅🎄

    • Jesper Vollmer

      SUPER god ide, Jette! 😜

  • Trine A.

    Et lille fif til at få mere væske ud af kartoflerne kan være, når de er færdige med at ligge i en skål med salt at stoppe dem over i en frysepose eller flødskumspose også prikke huller i posen med en pillegaffel også vride posen - så bliver de ekstra tørre (i hvert fald i forhold til når jeg selv krammer dem)

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.