Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Røget makrel - Theis. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Røget makrel - Theis

Røget makrel - Theis

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Røget Makrel: Befri den røgede makrel for skin og ben. Bank let rundt omkring på makrellen med en gaffel. Dette er med til at løsne benene fra kødet.Brug fingrene, det er den bedste måde at mærke benene på. Når alle ben er fjernet stænkes lidt god...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Søren D.

    Det ser lækkert ud. Sjovt i snakker om det med at gemme de store salatblade. Jeg gør det med makrellen, hvor jeg bruger stykkerne uden ben til gæsterne. Resten snacker jeg selv dagen efter også kan jeg selv pille benene ud

    • Jesper Vollmer

      Genialt Søren… du lyder som en betænksom vært ☺️

  • Lene G.

    Tak. Min mand fanger og ryger selv makretter. Så kan godt blive lidt træt af dem. Men med en ny ret på tapetet, sender jeg ham nok ikke det lidt trætte blik, næste gang han kommer hjem med sine røgede makreller. Tak

    • Jesper Vollmer

      Du bliver ikke skuffet… men desværre får din mand bare lyst til at fange endnu flere makreller. 😉

  • Lene G.

    Ja, det er selvfølgelig en risiko 🤔

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.