Ingredienser
Fyldet
600 gram kyllingebryst
6 stk. forårsløg
1 rød peber
1 bakke minimajs
1 bakke sukkerærter
4 cm. ingefær
5 fed hvidløg
0,50 stk. chili
1 dåse vandkastanjer
4 stk. kaffirlimeblade
250 gram kogte nudler
Suppen
1 liter hønsebouillon
3 spsk. rød karry
2 spsk. tomatpuré
1 dåse kokosmælk
2 spsk. fiskesauce
1 stk. lime
Topping
6 stilke forårsløg, kun det grønne
1 håndfuld cashewnødder
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i 2 x 2 cm. klodser. Steg dem hårdt af i olie på panden. De skal være flot gyldne, men stadig røde i midten. Tag dem fra i en skål.
Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker, og steg også dem af på samme måde i olie, men lidt ad gangen, så de får farve, men ikke bliver bløde. De skal stege ikke koge. Kom dem allesammen op i skålen til kødet.
I en større gryde steger du karrypaste og tomatpuré af i lidt olie. Kom bouillon og kokosmælk på sammen med karrybladene. Lad væsken simre i ca. 5 min.
Smag suppen til med lime, fiskesauce og salt.
Kom alt indholdet fra skålen med kød og grønt op i gryden. Lad det simre i 2-3 min, til kyllingen lige akkurat er ensfarvet i midten.
Steg cashewnødderne af på panden, og server nudlerne i en skål med den varme suppe med de sprøde grøntsager over sammen med suppen. Drys med nødder og forårsløgstoppene.