Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rød karrysuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Rød karrysuppe

Rød karrysuppe

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Skær kyllingen i 2 x 2 cm. klodser. Steg dem hårdt af i olie på panden. De skal være flot gyldne, men stadig røde i midten. Tag dem fra i en skål.  Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker, og steg også dem af på samme måde i olie, men lidt ad ga...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

5

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Kari P.

    Hvor køber jeg kaffirlime bladene ? Kan jeg igen undgå chilien når jeg ikke kan tåle det,

    • Jesper Vollmer

      Man kan få dem i de fleste supermarkeder på hylden med alle de andre asiatiske ting. Men ellers har de det i de asiatiske butikker med sikkerhed.

  • Kari P.

    På fotoet ligner det sukkerærter,???
    Men det står der intet om i opskriften

    • Jesper Vollmer

      Ups... de kommer lige med 😉 Tak...

  • Hellen G.

    Bor på Samsø.
    Her kan jeg ikke købe kefir- limeblade.
    Hvad gør jeg så?
    Risnudler er vel ok. Glutenallergi.
    Det lyder i øvrigt så lækkert.😊

    • Jesper Vollmer

      Den kommer til at smage så fint uden. De har bare en meget rar smag... Men tro mig, der er meget smag i den røde karry, så du skal nok få lidt Thailand indenfor...
      Jesper

  • Hellen G.

    Bor på Samsø.
    Her kan jeg ikke købe kefir- limeblade.
    Hvad gør jeg så?
    Risnudler er vel ok. Glutenallergi.
    Det lyder i øvrigt så lækkert.😊

  • Jimmy J.

    Hej Vollmer,
    Når min kone og jeg spiser på vores lokale Thai vælger vi altid PANAENG KARRY.
    Har ikke rigtig kunne finde en god ret vi kunne lave selv med denne karry type. Kommer der en snart her i klub vollmer eller kan man blot ændre den røde karry til Panaeng karry i stedet ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jimmy
      Jeg fandt det her, som du måske vil finde interessant. Så behøver jeg ikke at kloge mig på noget, andre er bedre til ende mig.
      https://thaitakeaway2970.dk/hvad-goer-de-forskellige-karry-specielle-i-smagen/
      Jesper

  • Inger M.

    Vi har spist suppen her til aften, hold da op hvor smager den godt.

    • Jesper Vollmer

      Hvor dejligt at høre, Inger.
      Tusinde tak! :))
      Jesper

  • Kirsten J.

    Tak for mad 😉
    Det er en super lækker ret og vi glæder os til resterne aften 👍
    Go Søndag
    Kh Kirsten

    • Jesper Vollmer

      Selvtak, hvor dejligt at I kunne lide den ;)
      Hav en rigtig dejlig aften
      Jesper

  • Inga j.

    Hej kan suppen fryses

    • Jesper Vollmer

      Hej Inga
      Undskyld det sene svar.
      Ja det kan den sagtens.
      Jesper

  • Kenneth D.

    Hejsa
    Der står ikke løg (rødløg) i opskriften, men kan se at du kommer det i, i videoen?
    Er det bare 1 stort løg?

    • Jesper Vollmer

      Hej Kenneth
      Undskyld det sene svar.
      Ja du har da ret. Det mangler i beskrivelsen. Men ja det er et helt rødløg.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.