Risotto med Salsiccia

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

2 personer
  • Risotto med salsiccia

  • 200 gram risottoris (Aborio)

  • 200 gram Salsiccia

  • 1 helt skalotteløg

  • 1 liter bouillon

  • 1 bdt. grønne asparges

  • 1 fed hvidløg

  • 6 stængler timian

  • 1 håndfuld parmesan, revet

  • 1 hel citron, skal og saft

Fremgangsmåde

Det er så velsmagende det her... 

Steg farsen fra pølsen til det er helt sprødt som bacon. Tag det af panden, og gem 2 spsk. af fedtet på panden. 

I fedtet steger du det hakkede skalotteløg ganske let, inden risene kommes på. Steg det hele af i 1 min. til risene bliver lidt transparante.

Kom den varme bouillon på lidt ad gangen, til det dækker risene. Hold dem let i gang enten ved at røre i den eller slynge panden. 

Gentag med mere bouillon 5-6 gange, til risene ikke længere har en hård kerne. 

Snit asparges i stykker på størrelse med friske ærter. Riv citronskallen. Riv osten. 

Kom det hele op i risottoen, og smag til med salt, peber og osten. Juster hele tiden med mere bouillon eller vand, for den bliver ved med at suge. 

Hak timian og vend det i med citronsaft, den sprøde pølse og smag igen. 

Drys den færdige risotto med lidt ekstra sprøde pølsetern, og sørg for at konsistensen er perfekt. Hverken for flydende eller for tør. 

Billeder fra opskriften

3

Kommentarer

  • Susanne H.

    Den er bare så god,👍 let at have med at gøre og fin smag, tak for gode videoer til alle opskrifter og de flotte billeder Columbus tager
    Kh. Susanne 😀

  • Mette W.

    Meget lækkert! Bedømt 10 ud af 10 af teenagedrenge herhjemme

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.