Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Risalamande.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 1-2 timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Er det ikke en fejl med salt i ris a la mande?
Hej Susanne
Ok det var ikke lige i ris a la manden jeg havde forventet spørgsmål 😜
Men nope det er skam rigtigt.
Der er faktisk meget bagværk og kagebagning, folk burde bruge ganske lidt salt i. der hvor man ikke forventer det...
Det løfter smagen.
Jesper
Lækkert 😍 har du mon en lækker opskrift på “ris a la mande” saucen med passionsfrugt ?
Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩🍳
Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩🍳
Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩🍳
Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩🍳
Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩🍳
Hej Lis
Det skal JEG da til gengæld prøve... mmmmm snaps !
Jesper
Vi spiser normalt risengrød i vores familie - men min svigerdatter plejer at spise risalamande - så jeg vil super gerne overraske hende med en sær servering. Hvormange portioner rækker din opskrift til ? Vil forsøge mig med en halv portion - hvad tænker du?
Rigtig god jul til dig og dine og tak for et altid inspirerende nyhedsbrev 😉
Gitte
Hej Gitte
Den er til 4 pers. Men så er der også til lidt rester dagen efter. Det SKAL der altid være med ri a la mande... Der må ikke være for lidt ☺️
Jesper
Hvorfor skal man riste mandlerne?
Hvor mange personer er opskriften til?
Da jeg ikke har fået svar prøver jeg lige igen:
Af hvilken årsag skal man riste mandlerne?
Hvor mange personer er denne her opskrift til?
Hej Aase
Undskyld mit manglende svar.
Du skal virkelig prøve lige at rise mandlerne lidt. Det giver en helt fantastisk smag. De skal bare liiiige gyldnes lidt. De må endelig ikke blive for mørke.
Jesper
Wauaaaw Jesper 👍.
Den bedste kirsebærsauce ever 😘
Min egen hjemmelavede kirsebærvin og så din opskrift. Perfekt match 👏
Shit hvor lækkert Jette
Egen kirsebærvin alligevel ☺️
Jesper
Den citron skal var en fræk lille detalje-Så lækkert🍋🙌
Det var super godt med de ristede mandler og citronskal, men jeg kom kun 3 spsk sukker i til den dobbelte portion og alligevel var den meget sød.
Hej Aase
Er glad for, at det smagte dig, men ked af at høre, at jeg har en (lidt for) sød tand ! ☺️
Jesper
Prøvede den til juleaften og fik stor ros. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk mht. citronskal og salt, men hold nu op, hvor smagte det godt. Selv min store datter på 21 år, som ellers ikke spiser det, tog en portion. Og spiste også én dagen efter 👍🏻 Prøvede dog ikke din kirsebærsauce, da jeg elsker amarena-kirsebær til. Men - fra nu af står din version på min julemenuen :-)
Hej Jesper.
Husker jeg helt forkert eller..??
Jeg mener du på et tidspunkt har snakket om at man med fordel kan starte med at koge risene i vand inden mælken tilsættes, når man laver risengrød/ ris alamande???
Hvad siger du?
Rigtig dejlig jul til dig og dine🎄❤️🤶
Julehilsner fra Inge Mogensen
Hej Inge
Du har helt ret. Det kan man sagtens. Det er nemmere for den at brænde på, hvis ikke man starter den op med vand. Giv den evt. et opkog med 2 dl. vand, så reducerer du risikoen for, at det brænder på.
Jesper
Hej Jesper
Vi har været rundt flere steder men kan ikke frosne kirsebær. Kan du anbefale et sted.
Hej Michael
Jeg kiggede lidt på nettet, og fandt bl.a dem her https://www.kokogkage.dk/da/produkter/frosne-baer/frosne-kirsebaer-danske-25kg
Du kan helt sikkert finde dem flere steder.
Jeg køber dem i Inco, men det kræver jo et specielt kort.
Jesper
Hej
Har du en god opskrift på at lave det helt uden mælkeprodukter ?
Vh
Heidi
Hej Heidi
Jeg så på nettet, at nogle erstatter mælken med 50/50 mandelmælk og soyamælk
Piskefløden kan erstattes med soyafløde.
Jesper
Hej Jesper
Jeg skal, som altid, lave risalamanden til juleaften. Men jeg har en i familien, som ikke kan tåle mandler, nødder og lignende. Hvad kan jeg bruge i stedet for? Jeg synes smagen af mandler hører til, men vil naturligvis gerne have, at alle kan spise det samme.
Mvh
Alice
Hej Alice
Jeg har ikke rigtig et godt bud på nøddefri risalamande, men hvis jeg var dig, ville jeg sætte mandelsplitterne i en skål for sig på julebordet, så folk selv kan dosere.
Så kan dem, der ikke kan tåle dem undvære... ;)
Jesper
Kan risengrød og fløde blandes allerede om formiddagen eller er det bedst at vente til lige inden serveringen? Jeg er vant til det sidste men det kunne nu være rart at det var gjort i forvejen😊
Altså du KAN godt, men den bliver mere cremet, hvis du venter. Men jeg spiser jo selv rester dagen efter, og den er jo stadig velsmagende der. 😉
Hej Jesper.
Tak for en virkelig god risalamande opskrift.
Virkelig forfriskende med revet citronskal og så er den bare nem at lave. Alle kunne lide den her til juleaften. Der er ikke mere tilbage af den :-)
Hej Jesper
Hvordan hvis jeg nu vil prøve at koge grøden i “dynen” ? Hvor længe skal det koge inden det kommer i dynen - og hvordan b
Med bakterier osv. skal man tænke på det
Kram fra Silja
Hej Silja
Jeg har faktisk aldrig prøvet det selv, så jeg kan ikke give dig et ordentligt svar. Måske hende der Google må hjælpe her... ;)
God jul
Jesper
Hej
Kan jeg koge risene 2 dage før der skal laves risalamande ?
Hejsa Jesper, jeg lavede din Risalamande i aftes! Og vores famile var helt oppe at køre 🤪, jeg fik ris overalt. Tak for det❤️
Hahahaaaa... læs lige din egen besked igen ☺️
Håber ikke det endte i madkamp😄
Men tak for roserne...
Godt nytår 🚀
Hej Jesper. Jeg så godt tastefejlen, men tænkte du nok forstod hvad jeg mente (ros overalt), men den var da sjov 😂😂😂
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.