Ingredienser
Rejewok
1 håndfuld store rejer
0,50 stk. fennikel
1 stk. rød peber
1 stk. gulerod
1 lille smule spirer
2 fed hvidløg
Saucen
1 dl. sweet chili sauce
1 dl. mangochutney
1 spsk. maizena
3 dl. hønsebouillon
Nudler
1 dusk koriander
Fremgangsmåde
Start med at snitte grøntsagerne i tynde strimler, så de bliver hurtigt tilberedt ved lynstegning.
Varm olie op i en pande, gryde eller wok, og steg rejerne af på begge sider ganske kort.
Tag rejerne op af panden, og steg nu grøntsagerne i samme olie. Saml det hele i panden, og smag det til med lidt salt og peber evt. lidt piment d´Espalette.
Kom chilisaucen og mangochutneyen ved, og rør det sammen. Drys din maizena ud over det hele, og vend det rundt. På med bouillonen, og kog det sammen hurtigt, til saucen tykner lidt. Smag for guds skyld til med hvad saucen evt. kunne mangle af salt, chili, peber etc.
Anret det med kogte nudler og koreander til fri afbenyttelse.