Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rejewok. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Rejewok

Rejewok

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at snitte grøntsagerne i tynde strimler, så de bliver hurtigt tilberedt ved lynstegning.  Varm olie op i en pande, gryde eller wok, og steg rejerne af på begge sider ganske kort.  Tag rejerne op af panden, og steg nu grøntsagerne i samme...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2019-04-04 kl. 12.45.56.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Bjørn

    Nej hvor ser det mega lækkert ud 👌

    • Jesper Vollmer

      Håber ikke, du har skaldyrsallergi... 😜
      Jesper

  • Jesper Vollmer

    Det er jeg da glad for, at du synes... Så er det bare om at få det lavet 👆🏼

  • Pernille L.

    Kære Jesper
    Dette var det første jeg lavede efter jeg blev medlem af klubben igår og jeg er meget glad!!!!
    Tak for en nem opskrift som ikke tog lang tid - dem vil jeg ihvertfald gerne have mange flere af ❤️😃

    • Jesper Vollmer

      Sådan Pernille... Glad for at det virker for dig 😄
      Jesper

  • Lissi R.

    Lækker thai-ret. Jeg handlede ind efter opskriften, men så først videoen senere - BIG MISTAKE 🥴
    Jeg havde købt store rejer med skal (ukogte). Jeg vil lige sige, man brænder altså fingrene, når man skal tage rejerne op af saucen og pille dem 🤣
    De blev alle pillet på en gang, og så smagte retten rigtig godt.

    • Jesper Vollmer

      Haha... Lissi for faen 😜
      Du skal jo se filmen FØRST ! Jeg tænker, det er nemmere at gå i gang med selve retten efterfølgende.
      Husk det fremover ☺️
      Jesper

  • Lone H.

    Hej Jesper..
    Er det den søde mangochutney du bruger?
    Hilsen Lone

    • Jesper Vollmer

      Jeg kan faktisk godt li´ den lidt spicy. Men det er jo en smagssag.
      Jesper

  • Jytte L.

    Kære Jesper
    Tak for medlemskab går. Er dybt imponeret over din hjemmeside. Har brugt hele aftenen i går for at se dine opskrifter.
    Fandt en med det samme denne opskrift hvor alle ingredienserne var i huset.
    Tænkte det var den perfekte ret til at få rejselysten styret.
    Jeg lavede alle de indledende manøvre.
    Her kommer så overraskelsen.
    Det blev min mand igennem 30 år som skulle få æren af at fuldføre denne ret.
    Det blev rigtig lækkert og ægteskabet holder endnu.
    🤗🤗🤗
    Ps.
    Jeg tror manden min ,nu har fået mod på at prøve kokkeriet' kunst. ❤️❤️
    Tusind tak for en dag hvor jeg for anden gang i mit ægteskab fik aftensmaden serveret.
    👏🏻👏🏻👏🏻

    • Jesper Vollmer

      Hej Jytte
      Undskyld det sene svar.
      Gud en sød besked. Jeg er vild med, at din mand fik gang i gryderne for anden gang. Min drøm er, at han med hjælp fra mine videoer kan lære lidt flere tricks.
      Jesper

  • Eva N.

    En fantastisk god ret . Hurtig og nem .
    Gerne mere af den slags
    Dejligt koncept du har fixet
    Eva Nielsen

    • Jesper Vollmer

      Men tak Eva...
      Jesper

  • Susan L.

    Hej Jesper
    Det ser mega lækkert ud 😜 Er der noget andet, man kan bruge i stedet for fennikel? Vi har ikke de bedste erfaringer med fennikel herhjemme 🙈
    Hilsen Susan

  • Bjørn T.

    Det ser så lækkert ud! 😀

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.